Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 752
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Брей, добре че са букетите, че иначе и половин страничка нямаше да запълните! Много слабо участие днес, момиченца... newsm12
Ангелче, казвай маршрута на учебната кола ,че да се пазим! hahaha Шегувам се - дано свикнеш бързо с волана и най-вече с педалите и синхрона! На мен също ми предстоят тия шофьорски работи, но някъде в бъдещето... А на коня беше супер наистина - само че човек не трябва предварително да се настройва, защото моите настройки явно са прекалено високи... добре че бързо свиквам Joy
Марси, пазете се много, че виж какви ужасии разказват повечето мами за тоя летен вирус!
На нас май ни никне зъбче newsm78 - накъсваме шишето от дъвкане и акаме по три пъти на ден... Дано да е това! PraynigЕ, ние си поспахме горе-долу, какво пречи сега да ревем по цяла нощ! hahaha

# 196
  • Sofia
Мацки, закъснях с почерпката,но неуспях да се справя с намирането и публикуването на напитките и тортата EmbarassedНезнам как го постигате,но определено аз не можах.Черпя ви с по-достъпни за мен неща Wink  party023 beer beer2 cook cheers
Искам още един път да ви благодаря и да ви кажа колко се радвам,че ви има!Много се разчуствах! Heart Eyes
Колкото до празнуването ,до преди 1 час бяхме в София Ленд,Тити май най-много намаза от на мама рождения ден.Сега кротко, кротко с татко й ще се почерпим по едно питие в барчето срещу нас и по-леглата.
За подаръците,еми той май се оказа един основен-поредния телефон от скъпия.Понеже съм почитателка на Кари Брадшоу,та той се е постарал да ме снабди с телефон като нейния.Воала:

# 197
Йеее Чоча! Страхотен подарък  Grinning
Хайде честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и обичана от семейството и приятелите ти!

Прочетох набързичко за вашите премеждия тия дни, но почти нищо не запомних  Embarassed Много съм отнесена  Crazy
Днес ми падна камък от сърцето. Най-после видях един хубав мъж и то познайте къде - на детската площадка. Май две-три от децата там бяха негови  Joy
Ние продължаваме да обикаляме напред назад по полянки и градинки. Времето тия дни не ставаше за плаж, но се надявам утре най-накрая да се заровя в пясъка.

Зоопарка беше по-огромен от това, което си представях. Такова нещо не очаквах да видя и в май-големите ми мечти. Много красиво и животните си живеят царски. Най-дружелюбни бяха щраусите и зебричките, а най-много ми харесаха мечките, които се плицикаха в един басейн на воля. Ще видите на снимките, те сега се качват.

Уффф не ми се пише ... стана много късно и едвам си събирам мислите.
Утре ще ви разказвам!

# 198
Здрасти, здрасти! Simple Smile
нали знаете, че както тръгне седмицата от понеделник, така си отива цялата. И тъй като нашата започна с празници, айде още един.
Мили момичета,
ДНЕС МОЯТ БРАК СТАВА НА ДВЕ ГОДИНИ![/color][/i][/size]
Пълни с живот - така мога да ги обобщя!
Ще пробвам да ви почерпя с нещо вкусно...а ако успея да се прибера до вкъщи, ще ви пейстна и една сватбена снимка! Blush

# 199
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТИЕ

# 200
  • у дома
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ЛЮСИ! ДА ОСТАРЕЕТЕ ЗАЕДНО ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ!  bouquet

# 201
  • Sofia
И от мен честита годишнина!Пожелавам ти да не обръщаш внимание на странични фактори като свекърва ти и те да не повлияват на отношенията със съпруга ти!  bouquet

# 202
Благодаря за пожеланията, а това е от мен за вас в сватбен стил - подарявам на всяка и по една от розичките, мисля, че ще стигнат.. Grinning
Да задам един по-практичен въпрос: какво ви е впечатлението за отопляване само с климатик и вреди ли нещо на детенце?

# 203
Честита годишнина !
Казваш че това са две пълни с живот  години,нека и останалите да са още по-пълни и да не се разделяте никога  bouquet  bouquet  bouquet
И ние на 24 юни направихме две години брак, ей за две години бая работа отхвърлихме Wink
Ох и днес мина курмуването засега няма убити Laughing
За климатика и аз ще следя отговорите ,защото и ние все се колебаем да вземем ли да не вземем ли и какъв  newsm78

# 204
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВАЛЕНТ!Бъдете все така щастливи заедно и нека следващите съвместни години живот заедно ви подарят още един живот(демек бебе,че нещо не се изразявам ясно днес Crazy)
ЧОЧА,браво на твоя мъж,зарадвал те е с готин (и обмислен) подарък!Ама наистина ли се е досетил сам?Ако да-евала!

Хайде бе,моми4ета,много сте вяли днес!Добре,че има поводи да се включвате и да пускате картинки!
Късно снощи излезнах с племенничката да се разходя и купих на Дани от лъскавите балони пълни с хелий във формата на заек(муцуна) с големи уши,на височина колкото Дани,ей,каква игра падна!Като се върна от работа ще го снимам!
Нели,отивам да разглеждам снимките,дано си снимала таткото! Joy
Пъ,Съ hahahaЧух,че се задават големи жеги!

Много ни харесва тази снимка и реших да я споделя с вас!

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 14:09 от Ванилийка

# 205
  • София
Честита годишнина на Люси и Валент!   bouquet  bouquet

И на нас скоро ни предстои и от сега съм се размислила какво да правя. Мисля да излезем до по-късничко двамата с мъжо, че и моя рожден ден да отпразнуваме заедно с годишнината ама той нещо се дърпа и само се чудя и мая  #Crazy newsm78

Иначе Габи качи температура, педиатърката не беше на смяна и искаха да си плащам в спешното  #Cussing out #2gunfire

# 206
Valent
Честита годишнина и от  мен, и още много години семейно щастие!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  • на езерото
   Честит Рожден Ден Чоча  bouquet(макар и на патерица Embarassed)
 Мила Валент,още сто по 2 години  семейно щастие Ви пожелавам  bouquet

# 208
Ето малко размацани снимки от почивката - сега ще ходя да промият и копират и осветената лента, ако стане... Embarassed
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18671&AlbumId=63716

# 209
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте момичета, Габи вече е без биба. От няколко дни е със запушен нос и скрихме бибата.

Искам да споделя е нещо друго - нянане бебче. Плодния сак се развива, но бебче не. Други дне ще ме кюртират.

Общи условия

Активация на акаунт