ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Поне на мен и Бел не ни хареса втори сезон.
Флирта на Рюя и Левент  ми хареса .
И Хакан как млати октопода на земята .
Ети го помисли за парцал ,много се смях тогава ,що млати тоз парцал Joy

Брей , извадиха снимки с фенове след като пуснаха сезона

Определено ми харесва ,като боксьор , особено  мускулааа Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 21:25 от femmi2

# 106
  • IT
Една позната е изгледала всички серии на птичката, без да знае и думичка турски 😂
Аз за известно време не гледах нищо, обаче не издържах 😂
Спомням си като по едната телевизия тук даваха Сезонът на черешите, ревах от смях с дублаж, с френски ще е подобна смешка. Някак си езикът не отива на някои от сцените, ама хич.
Скрит текст:
фейсал дава един елексир на Руя,или там както се казва, и тя става смъртна. Загива в катастрофа, като бягат с Фейсар от Хакан и Зайнеп.

# 107

Heart EyesОххх , пие , пушиии , тъжен .  
Алекс от кой номер епизод  са кадрите или не се сещаш ?

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 21:23 от femmi2

# 108
  • Пришълец
Феми, не съм срещала гифки все още щях да ти донеса иначе:)
Добре изглежда Ча като Хакан, но ако кажа, че много ми напомня Емир ще излъжа. И аз не знам що така....

# 109
Емко често надигаше чашката ,да пуши не си спомням . Хакан и Емир са с естесвена визия .Сарп донякъде в началото също . Ча в началото на кариерата не тръска сланина .

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 18:50 от femmi2

# 110
  • Варненска клюкарка
Алекс, недей така, не си патка, аз какви грешки правя...

Проф, знаех си че ще реагираш щом видиш името Джан Laughing  И много си падам по кривия ти хумор Laughing

Това с давенето и аз го гледах. Дали за тука ставаше въпрос че часове са продължили снимките и е получил възпаление на очите от хлора и е трябвало да ходи на лекар. Само че докато го гледах си мислех как мъж с телосложение на калинка успя да удържи такъв грамаден и мощен като бик, дето само едната му ръка е колкото целия другия...Нереалистично някак.

От втория сезон не помня нищо, за първия имам някакъв спомен... Тоя път биткитеза Истанбул и личните моменти бяха наравно.
Марги забравих да отговоря в предното мнение - и аз се потресох как спасителят не успя да обезвреди една жена, та се нталожи друга да я убие - напълно лишена от смисъл идея. И от Чачовото изпълнение също не ми стана по-добре. А колко обещаващо започна там момента с излизането от морето с октопода и приготвянето на закуската след романтичната нощ...Личеше че там за разлика от първия сезон, нещата ги бяха писали на крак.

Ох и пийва и попушва,  брадата понабола, боксира се, как му отива да е мъжки мъж Kissing Heart

Ранини писала че кастът на новия сериал на Нетфликс бил впечатляващ. Питам се дали става въпрос за бъдещия проект на Киво или друг?

Тръпки ме полазиха от коментара под снимката с количките.

# 111
  • IT
Феми, началото на 3та серия е, след като умира брат му в края на втора.
В края на сезона пак има под вода, уж в море.

# 112
Алекс ,не се отварят втора и трета серия при рускините . Как умира Левент ?
Бел ,ти веднъж описа какъв искаш да играе Ча . Лош да пие ,пуши да ухажва и мачка . По мамет цитирам.
И аз бих искала и гадняр да играе.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 21:26 от femmi2

# 113
  • IT
Левент отива при Фейзали Рюя да им търси сметка, защо са го отвлекли е измъчвали, докато говорят някой им изгасва тока, драматично, и Левент е отвлечен от Везира(накратко казано) Завързва го и му прерязва единия крак и почва да му тече от кръвта. Към края на епизода Хакан го намира и го прибира. Следват драматични сцени по братски - с количката. Хакан отива да се къпе и си сваля ризата идва Левент и го напада. Камата е межди двамата, насочена към Левент и той казва: Хакан, те ме промениха, ако имахме повече време можеше да бъдем истински братя и буквално се нанизва на ножа.
Не разбрах само, как в първи епизод Левент беше с превръзки на пръстите и каза, че са му вадели нокти,даже го дадоха, във втори епизод е с чисто здрави ръце.

# 114
  • Варненска клюкарка
Не е добре че пада, ама и като се опитват да изцицат колкото се може повече от една и без това лоша първоначална идея, по-добре няма как да стане.... Че има и четвърти сезон...
Всеки се търкаля с всеки, кой е от добрите и кой от лошите по едно време голяма каша стана и крайния резултат че Истанбул си остана както си беше, спасителят не го спаси....

#rating 📉 #TheProtector :

❗за первый день просмотров первого сезона, сериал на сайте IMDb получил рейтинг 9.4, ❣
затем падение до 8,0. ⬇
‼Открытие второго сезона произошло с рейтингом 7.7 ⬇. на IMDb
который позже упал 7.0⬇
❗❗❗за первый день третьего сезона рейтинг на IMDb упал до 6,9

# 115
  • IT
Ще се вдигне според мен, при нас сега децата са във ваканция до 15, който сигурно ще се удължи, аз работя от нас и ни че съм без работа,но няма да ви казвам що сериали изгледах по Нетфликс.

# 116
Sunglasses

Марги издирих  това  да ми резнеш от трети сезон . Исках друго но ще почакаме
https://twitter.com/kimirzlloglu__3/status/1236239647614828545

# 117
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако можете да изтърпите руската озвучка, тук - https://turkru.tv/zashchitnik/  тръгват всички епизоди от 19 до 25, пробвах ги. Ако серията не тръгва, презаредете страницата от браузъра.

# 118
  • Пришълец
Бел Нямат отказване. Надявам се поне да са придали завършен вид на сериала с четвъртия сезон, че то иначе така със смъртни и безсмъртни могат да навъртят и десет, но какъв е смисъла... Да, точно това ни показаха безпомощния Защитник, който сам себе си не можа да опази от една жена. Спокойно можеше да я отмести с една ръка, какъвто е мощен, даже без да е с ризата...
По това, което гледаме си личи, че сценария и сега издиша, а същинската първоначална идея си представям каква ли е била Нали се пишеше нещо за Каракалем със сценаристи Пънар Булут и Ерджан Ердем.

Феми, ще ти резна от тези, ако намеря и някакви други. Ще ги сложа в този пост, да знаеш

Допълвам:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 00:39 от 'Маргарита

# 119
Марги Flowers Tulip Ако не намириш още от Хакановите ,може да ги съчетаеш и с гифки от други проекти.
Така е  ,първо туркиш сценаристи избраха ,после не им хареса и върнаха сценария.
Първи има неща ,които помна ,от втори някой сцени . Най впечатляващо е горещата сцена, много пъти съм я гледала. Музата ми идва .

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 21:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт