ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Варненска клюкарка
Изгледах го с мишката и без звук, видях основното без 2 серии които въобще не тръгват. Утре ако още не са го измели може да погледам и със звук. Ама много тъмна картина, направо нищо не се вижда, хич не обичам така Imp Фунда е хубавка, годините не и личат, пък е кака на Ча с 5 , ако не и повече. Имаше няколко много хубави сцени където Хаканчо си пробва отбора как се бие, какъв е силен Crazy Много мъже са с неговия ръст, но Ча изглежда някак огромен и много мощен,  не знам защо така.
Точните линии ги има, някак не ми идва да ги нарека релеф, но трябва мааалко да постегне и покаже баклава и гръб, мажу е рамене, сега е прекалено гладък. За последното ми се искаше друго по-точно определение да кажа, но ще прозвучи двусмислено.

# 91
  • IT
Добър вечер момичета
Цитат
Нещо му стана на Хакан , Нисан го използва и му каза Благодаря затова . Какво точно е искала ?
https://vk.com/coldfilm_ru?z=video-81030765_456245855%2F4010f1f7 … pl_wall_-81030765
взе последната част от един ключ. Завършва отворено последния епизод.
Току що ги приключих по нетфликс /гледах ги с турско озвучаване и руски субтитри.
Да си призная на места превъртах, но бяха много малко. Интересен е доста сезона, не толкова  колкото първи, но интересен, за жалост се разбира кой е лошия в още по средата .

# 92
  • Пришълец
allexa.7

Много сте бързи, момичета. Аз друго освен кадрите, които са тук и още някакви в Туитър не съм видяла, ще почакам още, може да качат епизодите и някъде, където не се изисква регистрация. Мързи ме да правя Пък и ако е с руски субки вероятността да разбера нещо, макар и не всичко ее в пъти по-голяма, отколкото с озвучаване.

Никоя от мацките този сезон не ме кефи, ама каквито-такива...
Хазар защо ли е толкова плаха наистина, да не би някой да им прекъсва награбването, на едно място ми се стори, че сякаш гледа към някого...

Едва ли трети сезон е по-добър от първи, но пък едва ли е и по-зле от втория Stuck Out Tongue Winking Eye Това дето Хаканчо не можа да се опази от една жена, та се наложи Зейнеп да го спасява е пълно безумие. И да не говорим колко  гнусно ми стана като му потекоха и лигите...
Бел, пак се сещам за онази илюстрация с коня и видоизменението му, която сложи веднъж Joy

Heart Eyes
Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 12:58 от 'Маргарита

# 93
  • Варненска клюкарка
Алекса, здравей. Ако можеш метни линк към сериите с руски субтитри.

Нали гледах нещата на куп и се сетих за едни думи на Ети, че в продукциите на Нетфликс мъжовете през цялото време се разхождали по гол торс. Вярно си е, Ча снощи или по раздърпана тениска или гол. Само в няколко сцени беше с дънково яке, ама сигурно е било хладно. И добре бягаше последната серия.
Хазар има много хубава фигура без да дрънчи на модел и този стил да е по-раздърпана много и отива - изглежда по-добре мърдаща, отколкото по снимки. Брат Левент не беше толкова на преден план както във втори сезон. Дали там някой не скръцна на продуцентите кой е звездата на продукцията и това да е принудило Енгин Йозтюрк да си намери нов мениджър? Някак съвсем незабележима ми остана някъде Илайда Алишан. От малкото което видях, има чувствителна разлика със заспалия втори сезон, където динамиката беше зрителна измама, която постигаха с  рязко прескачане от сцена на сцена без реална промяна в действието.

Като се сетих за Гинчо - Исмаил Филиз е станал новият му клиент.

Сега започват да гадаят коя ще партнира на Киво. Естествено фенките на Сера веднага накацали  добрата и приятелка Ранини която отрекла категорично и казала нещо като че няма шансове, каквото и да означава това.

# 94
Здравейте Grinning
Алекс Мерси за уточнението . Какъв ли е този ключ ,който е важен .
Ще прегледам и с руски субки . Има какво да се желае по сценария . Наслаждаваме се на ЧУ и това е . В готина форма е ,играе добре .
Марги ,и на мен така ми се стори и го коментирах . Зейнеп видя някого или се сети за нещо затова е плаха . Но награбването с Айча е номбър уан Heart Eyes
Ча се разожда по баклава ,но има още какво да извае . Като знам къв е Аполон с червинте  любими шорти . Хакан е добре, взискателни сме .Нетфликса лабаво го дава с Ча .
Най ми хареса мускула с бокса , макар да не го гледах мърдащ ,щото прескачах епизоди ,които не се отварят .
Ети ,дали го е изгледала  се появи изкаже мнение . Забавно разказва .

# 95
  • IT
Няма руски субтитри на моя нетфликс Wink аз го изгледах с английски
Скрит текст:
Важен е ключът, защото тя взе последната му част.
За жалост рано се разбра  кой е лошият герой, по средата още някъде.
Хазар всъщност си представяше. И беше уплашена защото оракулка то каза, че тя ще стане причина за смърта на любимия си.
Мога да ви преразкажа в много скрит текст основните неща, ако на някой не му се чака.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:14 от allexa.7

# 96
Алекс давай , разказвай . Мисля няма да пречи без спойлер  , но както решиш ,:hugs:
Затова е изплашена Зейнеп , заради предсказанието . Оракули имало . Става мистично .

Хакан да ви напомня на Емкооо  WinkHeart Eyes

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:36 от femmi2

# 97
  • Пришълец
Идвах да кажа същото - и на мен ще ми е интересно някой да преразкаже Simple Smile

# 98
Маргиии ,довлечи гифки от Т ако има . Ще разровиш ли да видиш моля . Flowers Cherry Blossom
Обичаме гифки мърдащи Heart Eyes
Провери за любовната сцена .
Марги ,не ти ли прилича на Емир какво ще кажеш ?

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:49 от femmi2

# 99
  • IT
Добре, привечер ще седна на компютъра и ще преразкажа. Оракулът още втори сезон бяха при нея веднъж мисля
За ваната
Скрит текст:
Оракулът му каза, че отговорите се крият в миналото и той измисли, че ако седи дълго време в Чистилището ще се пренесе в миналото. В този сезон един от новите герои е един крадец от махалата Бурак( този, който играе аутистичния доктор във Великолепният доктор- ако се превежда нака) та Хакан решава да се ‘удави’  за известно време без да умира 😂и Бурак да го държи на дъното на ваната, за да не се опита да излезне. Като той успява да се върне в миналото, по времето на първият Защитник-който е всъщност на постера на сезон, когато султана му дава ризата,пръстеня и камата.
В този сезон те се борят срещу най-силният нежив, който е нещо като командващ на другите и се нарича Везир.

# 100
  • Варненска клюкарка

Току що ги приключих по нетфликс /гледах ги с турско озвучаване и руски субтитри.
Алекса понеже си написала че си гледала с руски субтитри и затова попитах.
Ако ти се преразказва- давай, ще го прочетем Peace

Марги не ми се отварят втора и трета и не можах да видя с Хазар акакви ги къдриха, нея я видях с Танер в камиона- въобще стана там всеки с всеки, ако беше американски сериал, можеха да пуснат сценка и сам със себе си Joy
Не искам да тегля сериите, но ако не излязат някъде, в краен случай и това...

На мен Фунда ми хареса с Ча, ама с Айча най. На него му отиват по-нежни, женствени, може и с по-хладно излъчване. А и интересът към нея в международната база данни беше най-висок, въпреки че най рядко я показваха.

Фемо бъркаш сА нещо, баклави нямаше, само мекици и ци*и. Ох, не искам да звуча като латерна ама преценете сами, това в картинката определено в чуждите коментари зрителите няма да го подминат Imp

А иначе му трябва много малко, той красивата линия на торса си я има, само трябва да се поизчисти релефът от излишните мазнини. Ето го какъв е изпънат:

# 101
Бел ,нали така сме свикнали да казваме баклава . Съгласна съм и аз това казвам че може още да извае ,да оправи където трябва . Да не се тръскат сланини .
Нетфликса защо така са го оставили нали трябва да радва женското око .
Но ни радва с хубост в лицето прическата е  супер Heart Eyes
Алекс да има орукъл във втори или първи сезон ,бях забравила .
Е ,как ще умира Хакан е безсмъртен.Ще трябва да се гледа пак набързо го прецъках .

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:09 от femmi2

# 102
  • IT
Симулира смърт- не е жив, ма не е и умрял-т.е. в чистилището е.
Това го прави ня няколко пъти в сезона по рязлични начини.
Беллора, защото съм патка и съм мислила за руски субтитри, има го с фленски, английски, немски и италиански.
Където живея(в Рим) доста италианки са луди по Джан Яман, ще ми е интересно да видя коментарите за Чаатай сега.

# 103
Алекс ,От Италия пишеш.
Иска ми да я посетя ,но ще я зяпаме на картинка .
Сега с тази истерия с вируса .
За Джан са луди по него италианките . Дърпаха го ,врякаха.
ЧУ го обожават в Латинска Америка и зяпат всичко с него . За Италия не знам .
Джан му предстои нов проект по това, което се тиражира.

# 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Алекс, последното ти изречение направо ме събуди. Crazy  И като си там, защо ме остави мен да се мъча в ролята на репортер на годината, докато Джан беше в Милано?!  Crossing Arms  

На мен каквото ми разкажете все ще го прочета. И втория сезон може да ми го предадете накратко. Нали потънах с Птичката и леко изневерих на Чачко с Джан  Blush  , още не ми се е догледал Защитникът. А преди него в плановете ми е да си догледам Атийе-то.

П.П. Алекс, да не ми се впрегнеш сега, въпросът ми е риторичен. Освен това съм известна с кривия си хумор, не винаги е разбираем.   Embarassed  

Хазал е тагнала една снимка, която се изкуших да ви сложа, заедно с текста към нея.
"Собственикът на снимката каза: Скитах се из градините на Лонгууд, и тази майка понечи да носи момиченцето си и да дърпа бебешката количка, така че реших, че ще направя снимка с нея и всъщност тя го направи. Когато проверих изображението на камерата, открих, че съм направил снимка на сцена, която обобщава човешкия жизнен цикъл !! От другата страна на пътя се появява жена, докато бута инвалидната количка на възрастната си майка. Това беше като пресечната точка на два живота: майка, която носеше дъщеря си, и дъщеря, която дърпаше количката на майка си."

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:29 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт