ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Еха ,доживяхме и за Хаканчо . Днес е денят или вече са го пуснали ,но при рускините не видях нищо . Те са като ракети и ще докопат Мухафиза . Руската озвучка като не е добра ме дразни и по добре със субтитри на руски .
За бузите на Ча и аз като вас .Трябва да ги смали . Като Хаканчо в новия сезон е тамъм .

Марги ,така излиза капитана е главния .
Тувана е аут от сериала . Вкарват нови персонажи . Рейта е задоволителен.
Не знам как му развиват образа?
Знам ,че е адвокат Кая и с тази Шевал имат целуфан . Несрин Джевидзе играе сестра му.

Нетфликс са пуснали сезона но е платено. Сложих линк и го изтрих.

от  Туитъра  на Ча

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:22 от femmi2

# 76
  • Пришълец
Линка щеше да свърши работа Феми, но за който е с абонамент Sweat Smile Ако ги има и другаде, знам ще споделите и с нас.

Да, в на Чачослав профилите се наблюдава раздвижване по повод пускането на новия сезон. Каквото в Туитър, такова във Фейсбук и Инста.
Рюя в отбора на Защитника ли е преминала Thinking

# 77
Не знам Марги , ще разберем като го изгледаме.

Серкан и Йозге , просто любов ! Много са сладки Heart

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На платформата на Нетфликс може и с безплатния 30-дневен пробен период да се гледат. Аз втория сезон не съм загледала, така че не ми е проблем да изчакам рускините да му наредят субките на третия и така наведнъж да иззяпам и двата.
За по-нетърпеливите, намерих засега първите два от всичките 7 епизода на друго място, но и там искат регистрации разни -
https://royalcinema.club/tv/79026-the-protector/season-3/episode-1/

П.П. Въртят ми някакви номера тия сайтове. Изтривам.

# 79

https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_175196
линк с превод от въпросите на викторината.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=z9OmIMj_Ub0& … ;feature=emb_logo
да ви представя  фрага от филма на Елчин Сангу и Халюк .Девет пъти Лейля се казва.Това име много го използват турците , красиво е спор няма . Елка ще играе младата любовница  , героя на Халюк ще се развежда.
 Филма участва и актьора от Невестата , който играе Адем. Тук не мойш го позна без брада и с боядисана коса.
Фрага изглежда забавен , може да фърля поглед като излезе .

хареса ми потния мускул

Никой не разрежда ,но ще  метна романтиката с Фунда .Нежно маце такива му отиват,  не като шаманката.
 Палавника две кадъни ще ги върти
Heart Eyes

гръбчетооо , напомня ми на Емко легнал.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 23:29 от femmi2

# 80
  • Варненска клюкарка
Идаа и аз щях да нося романтиката, но Фема ме изпреварила. А така, нека са две, така по-лесно ще преглътна Хазар.
На последния кадър добре налюбен вече спи. Не са баш в духа на Нетфликс, там са по- разголени и не им се доспива, ама след такава суша ще ги изгледам с удоволствие Laughing

За какината изява вчера в  техническия университет, мероприятието се нарича "Звездни жени".

Ии ЖДНБ Imp Май зет ни Мишо влиза във филма на СС. Майната и на Сера, ама героят му ще е педофил изнасилвач, унищожил любимата си заливайки я с киселина. Като знам простите му сънародници,  и фенките на Сера, след филма може да му запалят къщата Flushed

# 81
Мишо ще играе със Особата . Ще има да му се пиари . Ролята му е негативна .
Физиономията на С е като на мъжкарана. Като почне цвили, като шаманката.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 16:17 от femmi2

# 82
  • Варненска клюкарка
Ей тука много ми харесва, атлетичен и раздвижен Heart Eyes Естествено и с Фунда също.

Каня се да прецъкам и първа серия, не знам как ще я изтърпя с руска озвучка ама това е засега, още е рано за субтитри.

Марги, сериалът на Нетфликс който искаш да видиш ще прави премиера през април. Също през април започват снимките за втори сезон. Мен ме радва че там участва Пънар Дениз, едно от желанията на Чачовите фенове преди 2 години, беше тя да му бъде партньорка в Защитника. Тъй като е играла за тях, според мен има шанс в един бъдещ проект да ги съберат.

# 83
Бел ,нерде се каниш да прецъкаш ?
Това ,което сподели Профи не става. До ден ,два предполагам рускините ще са го докопали. Руска озвучка е гадно.
И на мен ме харесват засега тези кадри с боксьора и с Фунда.  Ча ко не го мързи и се отпуска  поддържа форма. Най вече заради роля , изглежда в ежедневието ходи на фитнес . Така желая някой да го фотне там.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 16:19 от femmi2

# 84
  • Варненска клюкарка
Те са го докопали щом даже са успели да го озвучат. Качеството е 4К, обаче озвучката е върху незаглушения турски говор и нищо не се разбира. Дубльорите са само двама - мъж и жена, а жената типично за руските филми е пълна истеричка и още повече дразни слуха. Силно дразнещо е, затова карах с мишката, то и без много да ти приказват разбираш горе-долу за какво става въпрос. Героинята на Фунда се казва Нисан и май от нея се очаква химическата формула която да спаси града от отравянето. В първа серия си е точно старите ку*ви в новия бардак - Танер, Хазар, Мирай и естествено Ча. Не ме впечатли нищо, картината е мрачна всичко около героите е вехто, похабено и мръсно. До тук най впечатляващ за мен си остава първия сезон, този още не е станал световен тренд, но и американците сега се събуждат, пък по западния бряг може би още не са... но пък от друга страна в далечна Аржентина е сред трендовете.
Ча изглежда мощен като бик.
В тази руска група е, но е заключена, трябва регистрация и да те приемат в групата.
https://vk.com/cagaulusoy

# 85
Латините са луди по Мачослав .
Ще стане тренд .
Не се отваря .
Може би щото съм от телефона .
Мен ми харесва стилът му. Илка въпреки, че е бедно момче не го облича грозно.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 23:33 от femmi2

# 86
  • Варненска клюкарка
Не припадайте веднага, както предупреждават падругите, първо се сещайте че фотосесията е за азиатското издание на GQ Middle East 2019 Това за близкия изток си е висша мода, та пушек се вдига, всеки уважаващ себе си индиец би искал да има такова ансамбълчИ на папрати и палми Joy

Фемо не ти се отваря, защото групата е от затворен тип и трябва да станеш член за да можеш да влизаш. Има опция горе в дясно, ако не се лъжа син бутон с "Искам да се абонирам".

Почнал ги е по ред -  тази е Зейнеп. Хазар се държи някак безпомощно, вижте ръката и, нагънал я е и тя не знае какво да прави. Айча беше по-адекватна в такава сцена.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 23:25 от Беллора

# 87
Подкарал ги е наред . Айча е в пъти по- добре от Хазар . Тя някак си плаха или е видяла някой ,така ми изглежда от кадъра Thinking  
Първи сезон засега е най . Ако не беше така ,нямаше да мислят за продължения .Ча повлече крак и успех .

Като папагал са го нашарали Flushed Арабска мода и парцаляк . Добре ,че не излиза така навън Joy Не подбира и ходи малко раздропан , не е бил като у фотосесията.

харесва ми кадъра усмихнат и набола брада:heart_eyes:  блузето е добре.

Sunglasses отиват  му цайси   пу , че не рекламира такива . Отдавна мрънкам .
 Изгледах първи епизод .
Така ми липсва Ча на екран  и  иу се наслаждавам:heart_eyes: Намалих руската озвучка и гледах само картинки .
Прекрасееен походка , игра , визия. Heartbeat
 С брата Левент имат еднакви прически .
Хакан допря камата  на Рюя
Бацила се разпространява. Хакан спаси Нихан.
Нещо му стана на Хакан , Нисан го използва и му каза Благодаря затова . Какво точно е искала ?
https://vk.com/coldfilm_ru?z=video-81030765_456245855%2F4010f1f7 … pl_wall_-81030765

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:12 от femmi2

# 88
  • Варненска клюкарка
Тука са и седемте серии с руско озвучаване. При мен първа, втора, и трета не се отварят. Сега трябва да излизам, но по-късно ако не са ги блокирали, ще гледам.
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_175303

# 89
И при мен не се отварят първите .
Редактирах поста с любовната сцена и коментирах .

Общи условия

Активация на акаунт