ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Пришълец
Ехее, какво посрещане.Sweat Smile
Бел Видях, че си обновявала първа страница. Няма проблем ще нарежа и други, само да ми посочиш кои искаш.
Скрит текст:
как е майка ти?

Да ви питам знаете ли дали пуснаха другият сериал на Нетфликс ”Любов 101”?

Феми, това ти донесох. Не е много, но пак е нещо ии поне е без надписи

Супер е на фотосесията по времето на Ичерде Heart Exl

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 10:06 от 'Маргарита

# 61
Марги ,Мерсаж за гифката и тази ми стига Hug
На въпроса ти не знам дали е са го пуснали въпросния сериал . Кой участва в него ?
Щях да те питам нали прави гифки с Джан и Йозге ,търсих не ги намерих .
Ще се разровиш ли в мненията си да ми ги пратиш .

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:16 от femmi2

# 62
  • Варненска клюкарка
Искаше ми се да сложа още но нямах време, няколко от кадрите не можах да ги намеря, други ги забравих, знаете как бях точно в онези дни.
Тези които искам съм забравила от кои серии са, ще видим как да обясня и дали ще се присетя с няколко разцъквания. А вечно изчезващия е от 62, тези дни го срещнах на едно място и пак го копнах, но имах и черно бял пък не го намирам...

Марги, благодаря за интереса, добре е,
Скрит текст:
след няколко дни трябва да и свалят конците. Досега ходихме два пъти за смяна на превръзки. но в това отделение е така - изписват ги масово на 3-5 ден, а после със сменени тазобедрени и коленни стави се качват и слизат по стълбите до кабинета, точно там няма асансьор само приспособление за инвалидни колички, което се движи по парапета . Голяма проверка им тупват на новите стави веднага след изписването. Нашия случай е раменна. Резултата при нас е 8 пирона, /винта/ заради счупената китка, изкуствена става и някаква планка в китката. Много лошо счупване и реално са си две операции, на две различни места.

# 63
  • Пришълец
Бел, радвам се, че е добре и ти изглеждаш по-спокойна.
За кадрите когато решиш, тогава. И без да ми казваш номера на серията по описание ще се сетя Grinning

Феми, готово, имаш ги гифките.
Сериала, за който питам ми се стори младежки, с познати лица. Ще ми се да го погледна.

# 64
Нова фотосесия на капитана за списание

Heart

ох че хубааав и с тези шикарни очила:sunglasses:

това е новата екранна двойка в Ябълката .

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:20 от femmi2

# 65
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чудни чепици има Каптана. Heart Eyes
Много букли, много бузи ... много нещо в блиц-видеото с Чачко.  Laughing  Но си е сладък. Grinning

Белл Hug ,
За майчето ти -  Flowers Four Leaf Clover

# 66
Чака ни фотосесия с Хазалче Grinning ммм изглежда ще е интересна

Известный фотограф Мухсин Акгюн объявляет о новой фотосессии Хазал Кая

Маргии Kissing Heart
Бел Hug  скорощно възстановяване на майчето . Сега вуйна я чака операция и не ми се мисли с тая епидемия кво  ще правим . Горката се притеснява . Стискайте палци.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:53 от femmi2

# 67
Прясно, от Кака
Скрит текст:

"Благодаря ви, беше много добра акция. @ytugeik, надявам се да разбием предразсъдъците и предразсъдъците на всички жени.

П.П.
Ох! Joy Joy Понякога на сета нещата изглеждат така. https://instagram.fphl1-2.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/88286547_4 … 3c6395add3be28dab

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:46 от profi_1

# 68
  • Пришълец
Кака скоро не бяхме я виждали Stuck Out Tongue Winking Eye
Те някои от фотосесиите на Хазал са доста шантави, та и сега не знам какво ни чака, нито смея да предположа.
Ненагласена е в пъти по-красива и обикновено с умерен грим всичко е точно.
Феми, стискам палци с вуйна ти всичко да е наред.

# 69
Кака е плашещЪ , особено на първото фото и бретон няма . Каква акция са провели ?
Маргии , ето още гифки от Еми Flowers Hibiscus

Джасат бутони за отговор . Хазар е победила ,ръкостискат се .

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:10 от femmi2

# 70
И аз стискам палци за всички с болежки.

За фотосесията с Хазал споделеното е от самият фотограф. На мен и някои от шантавите фотосесии ми допадат.
Скрит текст:

П.П. Никой не ме е разредил.
Илка е споделила същия призив за бежанците, като Хазал. Белл, споделям написаното от теб по този повод. Жалко е, че заради масата, които са чисти икономически бегълци, а някои направо използвачи, наистина ще има прокудени от войната хора, понасящи всички страдания.

От Илка и нещо ведро - заведение, чиято атмосфера и интериор и на мен ми харесват.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:15 от profi_1

# 71
  • Варненска клюкарка
Ха, Проф, тъкмо идвах да те помоля да погледнеш какви ги къдри Кака. Май е била в техническия университет. Актьори често имат някакви  изяви там, ама какво точно не знам. Нормално си изглежда Дуда, не се криви, сега че не е красавица, ми не е....

Чуя ли за фотосесия на Хазал и очаквам най- лошото. Имам чувството че последните години ходи да я снимат насила, няма го флирта с камерата, скована е сякаш се притеснява, ранните и фотосесии са къде по живи и интересни.  А както казва Марги с обичайния и лек грим и в ежедневието на случайни снимки е в пъти по-хубава отколкото нагласена от професионалисти за фотосесия. И с Ча е така, напоследък рядко ми допада по фотосесии, отделни снимки и то с уговорки Imp

Капитана с колежките си Еда Едже и Шевал Сам.
Бас държа че няма да се сетите, то и аз не бих де, но блондито, Еда Едже е имала епизодично участие в АФК. Само че тогава беше брюнетка с ясни сини очи и доста попрепечена от солариума. Играеше ролята на любовницата на мъжа на сестра си, която  двамата държаха  заключена и която Зехра откри и освободи, а после онази и се отблагодари с чек.

ПП Всички болни да оздравяват, най- гадното нещо е да се тревожиш за живота и здравето на човек когото обичаш.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:29 от Беллора

# 72
Готино заведение от Илка . Ведро,създава настроение .
Кака ,като не се криви и цвили бива . Ако застане до ашкъма с това държание.
Ча не си пада по това да излиза и показва с гаджето . Това на паркинга е късмет на репортера и е някво изключение . На бейби партито нямаше как да не я заведе.Колеги се мяткат из моловете и ги щракат . Нашия му  дай риболов .
Дуда е налузила е налузила панталон с много висока талия и крачолите и са дълги.

Еда Едже абсурд да се сетим за тази епозодична роля в АФК. Сега е доста променена . Има връзка с баскетболист, ако не греша . Играта й в Ябълката не мога да коментирам ,не гледам сериала .
Ще се окаже вярно за четвърти сезон. Като има рейт давай и разтягай.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 03:29 от femmi2

# 73
  • Варненска клюкарка
Фемо, същата девойка е по-нагоре, там където си писала за новата екранна двойка. От епизодична роля в АФК до главна, но ако човек не знае няма и да я познае ...

Не се е променил драстично, но наистина трябва да махне едни 7-8 кила, омръзна ми да му дялкам бузите, ама не стоят добре по снимки.

# 74
  • Пришълец
Добрахте ли се до епизодите на Защитника?

Сетих се за ролята на Еда Едже в АФК, но сега е много променена, ако не бяхте казали никога не бих я познала. Пък Капитана като отлежалото вино Наистина ли той е главен сега в Ябълката? Не че знам и какъв е рейтинга, но последно коментирахме, че е добър, това в такъв случай е най-успешния му сериал, където той е ГГ.

Бузите на Чачослав ме дразнят колкото и буклите, ама добре, че винаги идват и по-добри времена да му се порадвам на хубостта...

Общи условия

Активация на акаунт