ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Значи една от дългоочакваните сцени е в 21-ва серия от линка на Профа, вероятно това е 3-та от третия сезон. Само че е в сънищата на Зейнеп. Тука даже тесните дънки на Ча му стоят много хубаво Heart Eyes
Май във втора беше, изплющя страшен шамар на Рюя и я събори на земята.

На моменти под руския дублаж се долавя Чачовия глас, толкова е хубав, в момента го гледам да мърка на Нисан Crazy

# 121
Сън ,ама все пак са снимали да се случи .
Хазар намаза с котарака. Не може да се отпусне заради предсказанието на оракула.
Хазар е сънувала истината или желанието да е с него.
Романтиката я изгледах вчера .
Пак ще я гледам . Измърка й името няколко пъти и я награби Yum
Гласчето му балсам за ушите и визията за очите . Heart Eyes
Отиват му и тесните джинси . Илка както казах ми харесва как го облича .

красотаааа Gift Heart
https://twitter.com/TheProtector_ar/status/1232328542546989056
Марги , намерих бойни сцени. Ча се бие да не е дубльор?

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 01:45 от femmi2

# 122
  • I Love You 3000
И аз като Профи, регистрирах името Джан и да си кажа , че съм тук Simple Smile

Нямам време да гледам сезона , ама снимките , които пускате много изкушават. Чачо бая бицепс е изкарал - евала. Само гръдните мускули да постегне и баклавата малко да изглади, че на тез рамене и бицарки не върви някак.

Иначе определено личи , че е Нетфликс проект. Щом ходил гол и раздрипан, цигари , напивания - задръжки няма.

А дано и Джан Бей да хване някакъв такъв проект докато не е пуснал и той паласки. Тоз релеф неговия трябва да се оползотвори непремено.

# 123
  • IT
Една майка от класа на детето се пусна в профила снимка на Джан днес 😂
The gift ми беше интересен. Хубавото на сериалите по нетфликс е, че излизат от стериотипа на обикновения такъв и има динамика, свръхестествено, нещо повече от целувки от метър разстояние и така.

# 124
Препоръчайте нещо от Нетфликс . Само да няма прекалено кървища и рязане на глави .Зомбита може ,ефекти харесвам . Вещерът добър ли е ,говори се за него ?
Но трябва да има субки на инглиш няма да разбера .
Алекс,ти само Протектор ли си гледала с Ча или други негови проекти ?
Като трябва го дялкаме ко не ни харесва.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 23:03 от femmi2

# 125
  • IT
Аз гледам сериали още от Перла 😂😂😂 обаче на моменти ги спирам. Има някои, които съм гледала по 3 пъти 😂 С Чаатай ми харесва филма Делибал много, харесвам го, както харесвам и Мехмед Гюнсюр, заради който си пуснах да гледам и The gift и се надявам втория сезон да им е успешен.
Една моя приятелка гледа Вещерът, аз още не съм. Последното Кралство гледам, Викинги, Короната. Чакам на няколко други нови сезони.

# 126
  • I Love You 3000
Феми, няма да се очудя ако каскадите си ги прави сам.
Това май пак е едно от неписаните правила на Нетфликс ми се струва. Абе с една дума даваш всичко от себе си , те ще ти намерят учители за всичко.
Ей го на, сега Хенри язди коне като луд. Всеки ден пуска по някое стори от конюшните. Първите един два сезона може да се поотуснат докато видят ще върви ли , няма ли. От там нататък максимално всичко  трябва да си правят
сами.
Ето Хенри направи ненормално тяло за трети сезон , сега трябва да се надгради и с каскадите. Четвърти сезон очаквам всичко да прави на кон Simple Smile
Тъй че, ето Чачо за трети сезон отпра бицепси, в четвърти очаквам релси за влакове по корема Simple Smile
Иначе Нетфликса сега последната му мода беше "Любовта е сляпа" - реалити дето ги събират по двойки непознати и целта е да се оженят накрая. Това беше последната зарибявка, дето всичко живо заговори за него.
Вещерът иначе е много добър и набира скорост. Но е същата фантастика като Защитника почти. Приготви се , че ще има кървища и много голотия.
Иначе като филми Bird Box и Тhe Red Sea Diving Resort  са интересни според мен.

# 127
  • Пришълец
Ако няма релси по корема, по-хубаво Ча да си го гледам навлечен. Като ще е разголен поне да има какво да покаже.Sweat Smile Но сега като Ети го спомена, за четвърти сезон има надежда...

Алекс, щом споменаваш Перла значи и Къванч ти е познат сред турските актьори. Помислих да не би само Ча и Джан Яман Sweat Smile

# 128
Харесвам го мърдащ и мъркащ:heart:

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 16:14 от femmi2

# 129
  • I Love You 3000
Оф Вещерът има само един сезон излязъл засега , туй с конете май ще е във втори. Много се бъркам с тоз Нетфликс. Като имаш 50 милиона неща да следиш там , тъй ще е Simple Smile
И ето сега пак се ядосах като се сетих за Хенри какви ги сътвори само за един сезон, а Чачо три сезона му е трудно да опъне една гара. Четвърти сезон абсурд да го пуснат без дувар, отсега казвам Bowtie

Иначе и документалките им са много вървежни. И аз чакам Короната.
Викингите май и по нашата ТВ са почнали да го дават или така ми се стори онзи ден:thinking:
Наркос за Пабло Ескобар извъртяха по нашите телевизии като документалка тази година.

# 130
    Маргиии ,сега видях Допълнението .GrinningHug
    Да трия ли тези от рускините или да ги оставя ? Не пречи да имаме още.Роден да съблазнява и разбива сърца .
    А за релсите не Очаквам чудеса в четвърти сезон . Нито от сценария .
    Исках ефекти повечко но Йок !:imp:
    Чачи ги наснима наведнъж е с почивка между сезона .Няма да извае тяло като червените шорти в началото на кариерата.Нетфликса  не му дават зор и са го оставили така .Само с мускули и бицепси ,другото компенсира с красивото си лице и талант.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 01:09 от femmi2

# 131
    • IT
    А Джан как бързо направи тяло. Кога свърши Долунай, кога почна с функционални тренировки и го направи. Аз даже като почнах да тренирам функционално го показвах на треньора си 😂
    И Чаатай ще трябва за успее да направи тяло, на моменти краката му изглеждаха много широки, чак дебели ми се струваха.Но в лице е Мн хубав, така че компенсира

# 132
    • Пришълец
    Феми, струва ми се, че няма нужда да триеш и тези:) А аз ще се допълня с още малко и приключвам.

# 133
    Марги ,метни ги в нов пост . Знам че предпочиташ да наблъскаш всичко ,но в нов пост е по удобно .Но както си решиш важното е има гифчета .
    Ти само от гифките ще добиеш представа от сезона и от разказите . То и аз на някой дизита така добивам представа .
    Олеее ,баджаначке и боксьора си донесла . Браво ! Ммм ,невероятен е с бицепсаааа Yum Как удря и тренира .
    Ча ще бъде добър в такава роля на истински боксьор . Толгахан играе такъв .
    Но е изваял тяло не само мускул .
    Хакан и Кафкас .
    Рейта е нисък ,но нищо не се говори кога ще приключва и с колко епизода ?
    Гизем в ролята на Елиф е загадъчен образ . Баща й Дервиш мафиота с когото не се разбират умря в пандиза .
    Сега му предстои битка  с Щайгер .

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 01:21 от femmi2

# 134
    • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
    И на мен бицепсите ми харесват. Да видим влакови релси ще има ли или най-много до теснолинейка ще го докара? Joy Joy

За малко да пропусна Джан. Mr. Green
    Бицепсът по-отблизо Wink, от сторито му.

http://www.bestmovie.it/bestserial/can-yaman-e-ufficiale-lattore … le-stelle/739966/
    "През последните дни няколко уебсайта обявиха, че сред участниците в петнадесетия сезон на „Денсинг старс“ Италия ще видим и Джан Яман, турският актьор главен герой от сериала „Горчиво сладко - съставки на любовта“ /Долунай/, който през последните години постигна страхотно следване тук в Италия, също благодарение на скорошното му участие в телевизионни програми като C'posta per te и Live - Non è la d'Urso. Сайтът "Best Movie" поиска потвърждение директно в пресцентъра на програмата на РАИ, Анна Ди Рисио, която официално потвърди, че става дума за измама: Джан Яман няма да участва в „Денсинг старс“.

П.П. Да допълня
    От сторито на Хазал - на Мишо филма е вече по кината.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 02:57 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт