ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник на майките и жените .
Не ги разбирам тия празници ,всеки ден да сме обичани цветя .
Като споменахте Мишо ,Ранини е писала,че зетко няма да участва във филма на С за певицата . Набързо минах инфото ,да не съм ви подвела ,но Бел ще каже като се появи . По -добре така да няма допирни точки с нея .
Папараците ги нащракаха с нейния комик. Двамата са ноу комент .

# 136
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цунки-гунки   love001    Hug   от мен милички и Честит празник! Това е единственият ден от годината, в който никой не може да ми вменява какво друго съм освен жена.  Mr. Green  Напълно доброзорно отивам да почвам останалото.   hahaha   

# 137
  • Варненска клюкарка
Честит женски празник и от мен Hug

С ново интервю за Хюриет. Май ще участва във филм.

Ако някой разреди, ще се изкажа и по вашите мнения, че тука много ще стане с тези снимки.

# 138
  • Пришълец
Честит празник
Да сте здрави, щастливи, винаги обичани и ценени.

Хазал ще се завърне по-скоро отколкото съм предполагала.
Феми, така се разбираме - накуп, но в ново мнение Wink

# 139
# 140
  • Варненска клюкарка

Илка в интервю, говори за Ча и останалите:

Марги да може би ще се снима, но напоследък турските филми са провал след провал, дори и такива със звезден каст и дълго очаквани. Хич не съм оптимист по въпроса. Даже и успешния чичко на Сера миналата година има два провала.

Ети, Ча ползва дубльор, имаше снимки облечени и обути еднакво, прилика имаха, но дубльорът е малко по-нисък.
Аз накачени бицепси у Ча не виждам, боя се че и очакванията ти за четвърти сезон да развее тяло вяма да се сбъднат. В третия сезон е точно след завръщането си от Грузия, седмица по-късно пусна снимка от берберина как го кастри за ролята.  Веднага след третия сезон , може би с почивка от десетина дни започна четвъртия. Едно 10 килограма по-дебел е от първия и втория сезон. Има една снимка с Айча и снимачната група където е направо слаб в краката, а както каза Алекса, сега си е  дебел. На предната страница на втората гифка като полягва над колежката се вижда как следвайки гравитацията, там над нея провисват някои Чачови неща ... Направо не ми се коментира, млад мъж е, с такава професия,  дано да вземе мерки. Даже и да не е баклава, релси и там каквото беше, ами поне да се очертае някое ребро и хълбок както беше в миналото. Сега изглежда огромен като планина и тежък, толкова грамаден никога не е бил. Линията на торса му все още е запазена, красива е, трябва само малко диета и фитнес да се изчисти от излишните мазнини.
Само че на мен ли ми се струва, но някак имам чувството че Ча е от гипа който ни се кара ни се води. И сякаш би предпочел да живее в някоя рибарска барака и да сърба рибена чорба, вместо да търпи да му налагат как да живее. Защото храненето и мързела са част живота и най-вече от удовмолствията в живота, а той не се лишава от удоволствия. Дано да греша.

Джан направи бързо тяло, но нали знаете как се прави това за толкова време? Само с ядене на пилешки гърди, салатки и фитнес не става.
Сега Нетфликс обраха най популярните турски актьори извън страната- Ча, Берен и Киво, не мисля че скоро ще забележат Джан. Вчера Ранини писа че каста на новия сериал на Нетфликс е впечатляващ, но за Джан не се е чуло нищо.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 13:03 от Беллора

# 141
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, Маргарелче, Лени,  Hug 

От Гинчо - "Днес в Хюриет интервю на Хакан Гендже с Хазал Кая в Световния ден на трудещите се жени 8 март."

П.П. Белл, мерси. Hug
Интервюто с Илка сега са го пуснали, но е снимано преди десетина дена някъде. Бях слагала снимки /или линкове/ от сторито ѝ, но мислех, че е за телевизия, а не за ютюб канал. Peace

П.П. Интервюто в Хюриет.
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/hazal-kaya-so … gi-aldim-41463486

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 13:18 от profi_1

# 142
  • Варненска клюкарка
Проф, благодаря за скрина, естествено ще го пусна през преводача, но ето и с превод на руски, по-скоро като преразказ на казаното от Хазал. Феминистка е, това го знаем, сега разбирам че пишела сценарий и че заплащането и е почти като на мъжете актьори, както и някои други неща...

Скрит текст:

Хазал Кая в своем новом интервью изданию Хюрриет заявила, что для того, чтобы стать суперзвездой турецкому актеру можно сыграть только одну успешную роль. Актрисе, чтобы добиться того же результата, нужно сыграть в нескольких успешных сериалах. Нужно принимать тот факт, что шоу-бизнес в Турции построен на неравенстве между мужчиной и женщиной. Однако она не жалуется, она добилась достойной оплаты своего труда. Хотя в индустрии актеры всегда зарабатывают больше чем актрисы, она получает не меньше своих партнеров. Она добилась этого равенства и благодарит за это Фатиха Аксоя, который очень справедливо относится к своим актерам.

Хазал много рассказывала о своем сыне Фикрете Али, о буднях родителей, которые радуются каждому маленькому событию в жизни трехмесячной крохи. А также поделилась информацией о том, что она совместно с командой сценаристов, которую они недавно создали, работает сейчас над новыми сценариями.

Женщине в Турции для самореализации нужна экономическая независимость и возможность постоянно оттачивать свой ум и талант. Однако надо понимать, что у мужчин есть преимущество во всех областях. Общество продолжает диктовать женщинам что они должны делать, как выглядеть, чем заниматься. Она не может чувствовать себя полностью свободной, когда ей пытаются навязать форму самовыражения.

Если речь идет о каких-то откровенных сценах в сериалах и фильмах, то мы точно знаем, что обсуждать будут женщину. Про то, что в сцене и актер играл просто забудут. Будут писать о "смелых сценах" актрисы. И актер и актриса выполняют свою работу, но в глазах общества работа актрисы превращается во что-то совсем другое и это страшно.

Хазал не всегда находит в себе силы пойти против системы. Иногда она чувствует, что проще уклонится от полемики и сделать то, что от нее хочет общество, а не бороться каждый день. Вообще женщины выносливое, сильное и умное существо, поэтому мужчины получают особое удовлетворение подчиняя себе женщин. Это вопрос власти. При этом образцом мужчины для нее является отец - самый милый и самый наивный человек в мире.

Хазал затронула вопрос о подставке, которой она пользуется на съемочной площадке. Из обычного профессионального инструмента, которым пользуются все актеры, он превратился в инструмент унижения и насмешек над ее ростом. Она бы поняла этот смех, если бы завтра пошла на конкурс "Лучшая модель", однако как можно подвергать сомнению профессионализм и актерское мастерство из-за роста человека? Труд, успех, усилия, которые нужны для него, не имеют ничего общего с ростом.

Хазал призналась, что никогда не подвергалась сексуальным домогательства в шоу-бизнесе, но она страдала от дискриминации. Например, если актер опаздывает на съемки, все принимают это как должное. Если опаздывает актриса - это повод для продюсера позвонить ее менеджеру и устроить скандал. Или как пример - новости о том, что Чагатай Улусой и она подписали контракт с агентством United Talent Agency. Огромные статьи о международном успехе Чагатая и крошечная заметка о том, что она тоже подписала контракт. Турецкие СМИ решили, что весь успех у мужчины, и не обратили внимание на то, что контракт они подписали вместе.

Она стесняется говорить о материнстве. Очень счастлива, но понимает какое давление оказывается на женщин, которые не рожают по какой-либо причине. Общество воспринимает ребенка как обязанность и не считает полноценными женщин, которые не смогли стать матерями. Но ведь они такие же женщины как и Хазал.

Как заявила Хазал она не была беременной, когда они с Али поженились, но вполне могла бы выйти замуж и будучи в положении, этот вопрос не должен никого касаться, это личное дело супругов. Она не понимает какое право люди имеют, когда обсуждают такие вещи. Даже самые счастливые события превращаются в обсуждение подобных вещей.

Она хочет, чтобы ее сын Фикрет Али вырос уважительным, сотрадательным, любящим, знающим свое место и трудолюбивым человеком. Ребенок должен не бояться выражать свои чувства. Она много читает и пытается узнать как можно больше о развитии ребенка, пытаясь создавать для него оптимальную среду

# 143
Лениии ,радвам се че намина Hug
И на теб Честит празник !:bouquetf:
Нежното цвете Хазалка ми харесва фотосесията Heart Eyes
Жена с позиция .
Хубаво е човек да е независим не винаги се получава . Това е живота !
Ами ,то е ясно че не е хамиле по време на сватбата . Някой не вярват . Хазал го казва лично ,кво повече искат !
Кво ако е била хамиле ,ще я линчуват че първо бебето и затова се жени .
За ам. агенцията с Ча са подписали заедно ли ,кво точно казва ?
Дано излезе нещо там . Още съм на мнение че ще изскочи заека от нейде .
Марга е изненадана но аз Не съм че скоро се завръща . Споделяла съм го преди . Ранини писа затова .

# 144
  • Варненска клюкарка
Хазал  за много неща е права естествено, а интервюто и както винаги е даже прекалено откровено, което ще направи така че хейтърите и за пореден път да вадят думи от контекста и да ги използват некоректно.
Според мен прекалено много внимание се отделя на тази американска агенция. Въпросът не е само до подпис, трябва и някой да ги хареса и да реши да ги вземе във филм. Не съм оптимист по въпроса, знаете, ама нека се радват. Ча по-може да го вземат, но едва ли за ролята носеща половината филм, и едва ли ще се повтори, ако изобщо има първи път. Турчин е и няма мърдане от там. Не съм чувала за Джеймс Бонд мюсюлманин, нито да вземат такъв за главната роля в Ромео и Жулиета, пък и вече е попораснал повечко на размер и години... За фентъзи става, но пък в САЩ за там само техните суперзвезди, чиито имена се явяват един вид реклама за проекта.
Хазал се дразни че не я отразяват, но мъжете актьори винаги са били по-интересните, а след като бърза да се жени и да ражда на място където жените се броят на свободни и на майки какво очаква? Манталитета на сънародниците си няма как да промени. Учудвам се че като живееща в тяхното общество не може да го проумее. Като тика Мишо да и прави сянка и не ще да се отпусне по фотосесии, няма шанс да повиши интереса към себе си.

# 145

Поздрав  с цветя от патрона
Маргиии , разбираме се с теб и по баджанашки делиме Joy   Имам и лоша страна като се впрегна и ядосам.
Ще резнеш ли от бойните сцени .Ча се бие тук , но в опасните ползват каскадьор.
 Ах, какви хубави китки си донесла .
  И от мен Hug

Марги , редактирах гифките от рускините оставих само една.   Насичат ми нещо като ги отварям
Имаме си от твойте Wink

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 18:41 от femmi2

# 146
  • Варненска клюкарка

Цитат
Последние два года были очень сложными. Мама заболела, потом заболела моя тетя. Мы потеряли тетю. Мы пережили большую печаль посреди этого огромного счастья. Наши отношения с Али были так проверены. Мы всегда знали, что наши отношения и дружба очень крепкие, как и любовь, которую мы испытываем к друг другу.

Починала е леля и, предполагам сестрата на майка и, с нея бяха много близки. Не казва от какво, но както говори за майка си, после казва че и леля и се разболяла, може би от същото... Хазалка ще трябва да се следи и тя Rolling Eyes

Казват че 7ми март бил ден на лалето, днес си ги поднасяме заради осми. красиви са Heart

# 147

Айча
Цитат
Хазалка е прелестна затова я слагам пак Heart EyesTwo Hearts
Тъжни са тези неща с болестите . Споделя за Мишо  че е бил до нея в трудни моменти .Така трябва да бъде .

красота и флуиди с Тарзан и Демет Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 22:15 от femmi2

# 148
  • Пришълец
Феми, обещаното

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 16:33 от 'Маргарита

# 149
Flowers Hibiscus Маргарелкеее , Грасияс за Обещаното Kissing Heart

нинджа командос , ама Станбула ще го спаси ли  ?

така сладко го погледна на гифката, Хакан с изненадан поглед .

Марги , заповядай за награда колаж с наще Heart Eyes

разгеле  ефектиии:heart_eyes:

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 21:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт