ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 774
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варненска клюкарка
Запазвам си първите Stuck Out Tongue Winking Eye Фунда била на 35, такава разлика в полза на жената абсурд да се случи в друг сериал, а на Нетфликс може.
Двамата са обвързани още от миналото и може би тя ще му отмъщава в настоящето. Не е най-добрият избор, с Айча бяха по огнени, но като няма риба и рака е риба Stuck Out Tongue Winking Eye
Феми, обещаното

Скрит текст:

Скрит текст:

# 151
  • IT
Момичета, честит празник.
Много ми е интересно четвърти сезон на къде ще тръгне с този край на трети.

# 152
  • Пришълец
Вай, шест години разлика в полза на жената, такива изключения не се правят често. Всъщност никак често. Сещам се единствено за Берен Саат и Екин Коч /Кьосем/ - тя е по-голяма с осем години.

# 153
Цитат
🔥⚡Крупнейший французский журнал по телевизионной продукции, который выходит и в интернете и в печатном виде Tele-loisirs выпустил большой репортаж о Чагатае Улусое с видеоматериалами о сериале Защитник
 Френско издание за Протектора. Направил им е впечатление .

Където взе ключа Нисан от Хакан ли свършва сезона ? Не съм изгледала всичко и през седмицата ще наваксам .
Защо и е този ключ и за какво ще му отмъщава ,какво имат в миналото ?
Фунда е нов герой в новия сезон . Да не е някоя бивша на Дон Жуана ?
Ех ,да е такъв и в реала да ги менка и разбива сърца . Нашия си крета с шаманката . Пращът от романтика и идилия . Разликата им не е голяма ,пък и да е за любовта няма граници стига да не е грозно, като дъртака на Хазар. Frowning1Мишо е китка пред него.
На Фунда не и личат годините и с Ча ми харесват. Както каза Марги Берен и Коча в Кьосем имат разлика в полза на жената.
По въпроса за релси ,теракот  в четвърти сезон не очаквам ,щото ги наснима вече с малки почивки .

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 12:11 от femmi2

# 154
  • Варненска клюкарка
Била е любимата на Хакановия пра пра пра пра... на първия спасител, онзи с голата глава и мустаците, който също се играе от Ча, името му е Харун. Той я уби в една от сцените, или друго, не дочаках да видя че бях с мишката. Със субките още не съм го започвала, а знаете с дублажа как звучи, то не се търпи. Сега през седмицата и нямам време.

Падругите си размятат разни гифки от Протектора от сезоните и как не приаднах от смях от коментарите още се чудя, не било Хакан спасителят, а най-ми било Хакан осеменителят Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 12:22 от Беллора

# 155
А ,значи назад във времето е било с Нисан.Харун онзи голобрадия с мустака.
В тиймито са пуснали материал споделен от Нетфликс в ютуб как го подготвят. Гледанията набират  цифри .
Ако го издирите и желаете го метнете в темата ,щото съм от моб. устройство .

JoyТия рускини забавни са с коментите. Осеменител ,коя ли не люби Хаканчо . Нема фал ,не е станал баща . Една грозна с един килим де и носи ги бройка в първи сезон .

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 13:11 от femmi2

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Готово, Феми, имаш го.

# 157
  • IT
Аз нарочно не ви писах резюме, защото мислех, че ще гледате със субтитри.
Да тя е била любима на първият Протектор и точно като идва при него с  колчана със стрелите и му казва, че се отказва от неживите, че не и трябват вече, той я убива с камата.

# 158
  • Варненска клюкарка
Който иска ще може да се снима с Ча в Истанбулския музей на Мадам Тюсо. Статуята в естествен ръст ще бъде с образа на Хакан. Всъщност, откриването и ще бъде от самия  Ча, сигурно ще има репортаж, снимки....

Май това видео  не е от последния сезон. Тази слаба източена фигура прилича да е от втория сезон. Сега е с едно 10 кила отгоре. Всички се суетяха около него и се протягаха там да му оправят нещо, а той стърчи един такъв висок. И много красив докато  му полагаха грима.

Маргито мии, моля те нарежи гифки там в края от видеото където казва едно "ох" и като се фръцка пред огледалата Joy

Няма да е Ча ако не се пошегува с нещо Laughing

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:48 от Беллора

# 159
Веднага се нареждам за снимка в музея . Звездите трудно ще ги срещнеш в мегаполиса. Освен ако не посетиш снимачната площадка.
На Киво редовно я повреждат от наплив за снимки и от музея се грижат да изглежда,като нова .
Кога ще бъде откриването ?
Ще има снимки лично Ча ще присъства .
Тази седмица предусещам ще има поява .
Ще се пръкне и Марга ще ми носи кафеее.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 00:13 от femmi2

# 160
  • Пришълец
Бел Smile

В музея на Мадам Тюсо има ли фигура на Хазал? За Киво и Берен знам, но за други не.

# 161
  • Варненска клюкарка
Бел Smile

В музея на Мадам Тюсо има ли фигура на Хазал? За Киво и Берен знам, но за други не.
Kissing Heart
Преди няколко месеца приятелка ми парти снимки със статуята на Берен. Визията и ми беше позната но не знам от сериал или от реал. Малко ориенталска дреха в екрю с някакви блестящи камъни или пайети и нещо на косата, май перли.
За Хазал не съм чувала.

Видях Дуда в някакъв репортаж, питаха я за Ча и тя отговори нещо, май му изпрати привет. Не изглеждаше зле и се държеше нормално.

# 162
  • Пришълец
Виждала съм статуята на Берен, мисля, че е с визията от сериала Отмъщението. Ама за нашите хора не бях сигурна имат ли...

# 163
Интуицията ми шепне  нашите хора ще ги съберат отново скоро . Хазал се завръща с филм . Нетфликс готви още проекти. Нашите хора ще се съгласят само трябва смел продуцент и добра история . Дори да има сравнения съм Убедена че ще се получи . Нещата се променят и не са онези младежи и точно това ще е интересното да се види. Дори на Хазалината сватба Ча като грзили стоеше до Хазал много добре и си разменяха погледи и веселят.
Маргиии ,засипахме те с поръчки и ми е неудобно ко има от Т кадри с Хазар и Ча в любовната сцена ,която се оказа сън резни от тях. Също където пие и пушиии:heart_eyes:
Бел ,давай репортажа ,ако рускините са нарязали снимки . Брех ,да не се криви и чупи ,цвили. Щом е добре няма как да я критикуваме . Кво е измънкала че са хепи всичко върви нормално.
Кога ще се Отървем ! Ча не ме слуша и ми прави напук и не се разделят .

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 00:32 от femmi2

# 164
  • Варненска клюкарка
Това гладко и слабо лице определено не е от последния сезон.
Малко статистика, прощавайте на че е на руски, направо я копнах...

2: 30 часов макияжа. с костюмом 3 часа. 4 кг веса костюма.Девятнадцать!!!! ОН ИНОГДА ДЕЛАЛ ЭТУ РАБОТУ В ТЕЧЕНИЕ съёмок 4 СЕЗОНОВ.

Дуда пишела сценарий, явно е заразно- Ча, Хазал, сега и кака... Не мога да слагам видеа от ВК. Хванали са я на мюзикъл в Зорлу - "Момичетата от Измир", като една измирлийка е трябвало да отиде.  Ама да беше завела и нашия на малко културна дейност, стига е стоял на тъмно и при рибите, съвсем ще заблави да общува.

Общи условия

Активация на акаунт