ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 791
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Тримата пишат сценарии. Ашкъма и помага. Къв е този наплив да стават сценаристи . Хазал откога се е заела не знам ,но Ча сподели от три години го пише.
Голема умница Дуда ,ся да не излезе в тоя сценарии и проект шЪ играе Ча или двамата с Хазал . (Емотка търкалящо се човече ) Бъзикам се .
Може да я поканил в неговия филм.Вече роди възстановява се .Липсва й екрана и актьорството . Филма му е пълна мистерия.Нищо не се чува и тиражира.
Отложи го ,защо и кога ще го подновява .

Как да го завлече на театър ,като ще ги дебнат  Ча го знае . Предпочита риболова. Не си пада по публичност за ръка с гаджето ,като повечето му колеги. Някой ще кажат не я уважава.
Между другото такъв въпрос ми зададе една  дружка.
Чачо и  шаманката излизат ли двамата на заведения ,на кино като хората?
Не ! Поне аз не знам,  може да си намерили усамотено място .Да излязат на кино без да останат незабелязани не ми се вярва. Онова на паркинга е изключение. Никой не е казал непрекъснато са заедно и по-добре така.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 00:44 от femmi2

# 166
  • Пришълец
Ето я Кака

Феми, дразни те и това си е. Joy
Не се учудвам, че не сме ги виждали хванати за ръце, мляскащи се или постоянно някъде заедно. Хората изразяват чувствата си по различен начин. И не мисля, че на Дуда ѝ е криво щото не са като другите. Явно така им е добре. Разбирам ги. А това, че не са ги снимали не означава, че не излизат. Все пак липсата на доказателство за нещо, не е доказателство за неговата липса Sweat Smile

Бел преди време като казваше за Ча и Хазал, че вече не са същите и по-добре да ни спестят разочарованието от повторното си партньорство, не взех думите ѝ насериозно... Едва сега разбирам, че е права. По-добре в различни проекти и с нови колеги, но да си останем с хубавите спомени от АФК.

Тези, които сте гледали Ча в общи сцени с Хазар и Танер в ПО, какво ще кажете? Не че и Протектора е нещо особено, но в техния случай май втория път е по-сполучлив?

ПП Феми, забравих за гифки, ей сега...

Допълвам:
/чак сега/ Sweat Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 21:49 от 'Маргарита

# 167
Харесвам да вида некое чифте как се гледат влюбено да изразяват емоция.
Но да не е прекалено натрапчиво .
Харесвам Серкан и Йозге Гюрел като чифте Heart Eyes
Харесвам Киво ,не и Башак. Те си излизат заедно семейно.

Като си набрала инерция резни и Чачовото съкровище или такива жертви не правиш:grinn:

Ся не се правете, че ако позная и стане няма да ги гледате .
Няма да издържите на изкушението.
Да е във филм от една ,две части ,не искам дълги разтягания, като нямат идеи.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 18:17 от femmi2

# 168
  • Варненска клюкарка
Фемо къде да ги засекат по заведения и магазини като Ча въобще не ходи по такива места. Последно снимка  на Ча в магазин  различен от такъв за рибарски принадлежности съм виждала  през 2017 г бяха с Илка. И една май преди 2 години в месарски магазин. За 3 години 2 пъти, ама че много, та да се затюхкаме че не влачи и Дуда със себе си. Нея веднъж я снимаха в мола и беше с Аталайчо, което е почти същото като да е с Чачо Joy

Марги, аз тези дни гледайки го в Протектора се опитах да си ги представя с Хазал в сегашния им вид и честно казано гледката във въображението ми хич не ми понесе. Не само не са същите визуално, човек се променяа, но и вътрешния им мир е различен и силно се отразява на излъчването им сега, Хазал стана майка и не пропуска да брани честта на мишо за щяло и нещяло. Повече никога няма да се отпусне на екрана, особено с красив партньор и никога няма да допусне и дума встрани от сюжета да се каже за тях. Това на кого ще е интересно? Не бих искала да ми изпортят спомена от АФК, затова по добре да не се повтарят, сигурна съм и че няма да се случи. И е огромен и изглежда много по-голям от реалната си възраст, а Хазал младее и ще изглежда като ученичка до него.
У Ча онази нежност която се долавяше, я имаше само в първия му проект. Там имаше и голяма чувствителност, която долавяхме и ние от екрана, беше много впечатлителен, възторжен, любопитен, беше му интересно, сега това отдавна е изчезнало.
Фемо няма да ги гледам, защото няма да познаеш.

# 169
Забравих за Аталайчо .
Не ходи и не обича да пазарува сам го е споделял в интервю.
Веднъж да излезе да не стои само при тинята и рибите . Преди излизаше често ех ,какви репортажи. Дори да излязат сега са отделно и това се коментира в мрежите .
Пали се за Мишо , Хазал е професионалист. Семейното положение не трябва да й пречи.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 17:32 от femmi2

# 170
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъй да не ми се пише ... ама да си кажа и аз мнението по повторно партньорство.
И аз не ща да ми изпортват спомена от АФК. Обаче  Naughty  /винаги има едно обаче  Mr. Green /, казвала съм доста пъти нейде из предишните 508 теми, че повторното партньорство го виждам в комедия или криминале. И да са противници.  Peace

Ама таз Хазал вЕрно почна много да брани зетя!

По въпроса с троицата Ча-Хазар-Танер не мога да взема отношение, защото нито ПО-то го изгледах, нито на Протектора съм му видял сезоните.

# 171
  • Пришълец
Феми, ти го каза. Харесваш Киво, но не и Башак. Нещо подобно е и при мен. Той е първият турски актьор по който залитнах и попрочитам за него, интересувам се, макар да не гледам непременно всичките му проекти. Но жена му не ми е интересна. Та и при нашите така, Дуда ако я наглеждам понякога е заради Чачослав без много-много да се задълбочавам. Не мисля, че се е примирила с някакви Чачови ”условия”, по-скоро е същата като него в това отношение.
А, аз режа неща към които наистина сте проявили интерес, нямам за цел да запълвам пространство в темата и да прекалявам Ще минем и без Кака

Хазал на мен на моменти ми изглежда на реалната си възраст, но просто не мога да си ги представя пак заедно.

Онзи ден опитах да изгледам фрагмана на филма с Елчин Сангу, който бяхте донесли, не го изтърпях до края. Не обичам комедиите .... турските

# 172
  • Варненска клюкарка
Не мисля, че се е примирила с някакви Чачови ”условия”, по-скоро е същата като него в това отношение.
Точно. Или ги привлича и ги държи заедно точно свободата която си дават един на друг, а не да ходят все като скачени съдове. Всеки съди за чуждите отношения по своите си модели, но хората са различни и ако на един му допада едно, за друг то е неприемливо. Ча кога е правил демонстрации?
В края на краищата живеят заедно и сигурно се събуждат в едно легло и вечер си лягат пак в него,. Води я по приятелски сбирки, при роднините си и на любимото си хоби, което е повече мъжко и сигурно там тя е единствената жена, тогава какво като не се разхождат ръка в ръка по Зорлу? Ми той изобщо кога е светил по такива места?

За комедия би ми било интересно, още повече че Ча е показвал някои неща които са ме разсмивали, но турските са за идиоти, затова няма да се получи.

Аз троицата почти не я помня, Танер винаги ми е бил неприятен. Няма как да ми хареса и в Защитника, но Хазар я приемам доста добре, чак се учудвам на себе си.

# 173
  • Пришълец
В края на краищата живеят заедно и сигурно се събуждат в едно легло и вечер си лягат пак в него.

Истина е, ама така написано, хубаво се посмях.

Нещо съм предубедена към турските комедии, при мен ефектът е обратен и вместо да ме разсмеят усещам едно леко раздразнение и бързо приключвам с гледането.
Преди време отделих внимание на игрален филм с Нургюл Й. и Йозджан Дениз, много разтоварващ ми се стори, нещо от рода на романтична комедия.
Ча в първи сезон на Защитника добре изигра две забавни сцени, много го харесвам като се фръцкаше пред Зейнеп докато пробва костюма, Kissing Heart може и да му се получи ако не е нещо тъпо...

Хазар ми допадна в К/Г, а сега и в Защитника. Не блести с визия, но пък ѝ отива ролята на мъжко момиче и идеално се вписва в историята. Като изключим, че лицето ѝ в близък план не ми хареса и след като разбрах причината да е така спечена при романтиката, май тяхното изпълнение ми допадна повече отколкото с новата кака.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 23:30 от 'Маргарита

# 174
  • Варненска клюкарка
И аз го харесах като се фръцкаше с новия костюм, но най ми беше забавен със сандвича наметнат с якето като се перчеше нещо. Сигурна съм че може да играе в комедия, ако преди това не умре  от смях докато снимат, но с турските идиотски сценарии как ще се преборят не знам. Затова всеки по пътя си и никакви повторения.

Хазал е постнала изказване на актьора  Кристиян Бейл на страницата си в Инста. Добре звучи, разбирам я защо го е сложила, но за съжаление и това ще мине в графата заяждане с феновете. Вчера се вдигна пушилка от изказването и че си е извоювала заплащане колкото и на мъжете актьори.

"Ако имате проблеми с мен, тогава ми се обадете. Ако нямате моя номер, значи не ме познавате достатъчно добре, за да имате проблеми с мен"

Не знам какво точно са питали Дуда за Ча, но отговорила че не очаквала специален подарък, явно нещо за женския празник е било. То отразяващите тази дата май  живеем най-вече в бившия социалистически блок, иначе по света всеки ден е на нещо си, осми март е ден на жената, ама какво от това. В Русия е почти национален празник, а по останалите места по света е повод разни феминистки организации да блеснат.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:19 от Беллора

# 175
Хазал е  упорита и не се дава лесно на плювачите . Разбирам я ,но така ще предизвика още помия . Тия дето се възмушават че си е извоювала заплащане колкото на мъжете актьори да върват по дяволите . Хич да не и пука и  да прави като Ча. Кефи  ме как ги слага на място и отговаря . Ще вземат да и намерат номера и ще стане оле ,мале ...
То да беше само това , някой  имат криво разбиране ! За техния сем нямам думи как ги спъват .

# 176
  • Пришълец

Протектора на четвърто място в класацията за периода 02.-08.03.

# 177

нарочно я слагам без спойлер на ви сега кака  страшнЪ

За оправяне на вкуса:wink: ох, сладката ми ще те изям , така се вълнува колегата като види специалната колежка:sweat_smile:

Цитат
Номер 1 в Турции, номер 5 в Саудовской Аравии, номер 7 в Румынии и Германии, номер 9 во Франции всего за три дня показа. Спасибо вам за интерес и поддержку сериала Защитник. Наша команда сделала все возможное, чтобы сделать третий сезон лучшим. Я так взволнован и рад видеть, что это того стоило (с) Режиссер сериала Защитник Умут Арал
Номер 1 в Туркиш .
Режисьора благодарил за интереса на сезона.

Маргии , ако видиш редакцията резни от тук
добре изигра тази сцена  и счупи огледалото:laughing:  
https://twitter.com/Ulusoy_cao/status/1236187762069573635

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 20:03 от femmi2

# 178
  • Пришълец
Феми, това съм го рязала.
стр.10, мнение № 148, третия спойлер.

# 179
Маргииии , сега ги забелязах , добре ми каза .Тези имаме ли ги ?
https://twitter.com/hasanuneronline/status/1236611465697808384

снимката е от първи сезон  или втори Rolling Eyes

Тази с Очилата е от трети сезон ах  , колко му отивааат пу:sunglasses:SunglassesHeart Eyes

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 23:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт