ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Варненска клюкарка
В огледалото беше демоничен и зловещ #Shocked Най после да му се сбъдне желанието да изиграе и отрицателна роля, малка, но отрицателна. Всъщност в последния сезон изигра 3 образа- Хакан, Харун и Везир - образът от огледалата.
Вчера Бурчин Терзиолу станала на 40, мислех че е по-млада. но това което ме изуми че сегашната и половинка също вчера имал РД, баща и също вчера бил рожденик, както и бащата на любимия и. Това се казва съвпадение - и четиримата родени на една и съща дата newsm09

Фемо като мърдаше не беше толкова зле, пък и да е, няма полза от плювни, очевидно че ни на Ча му пука, ни на нея. Тя винаги е нахилена до ушите, изглежда щастлива, очевидно означава че Ча се старае за нея. Ние виждаме само красотата му, а тя  вижда и човека, ако не е щастлива, не би стояла при него, нито той при нея. Аз се учудвам че има хора които му пишат в мрежите и на нея също, дават им "съвети" кой трябва да бъдат в живота, обиждат Гинчо, наричат го как ли не... ужас, ненормални и половина - да отидеш на адреса на човека и да го поливаш там, дали биха посмели да им кажат същото  в очите?
Иска ми се и Хазал да реагира като Ча - като непукист, да ги праща да пасЪт и. Какво ще промени реакцията и - нищо  33uu  Най много да настрои още хора против себе си. Бранейки Мишо го изкарва жалък, отделно че ничие мнение няма да обърне да го захаресва. Колкото по-малко го навира в очите на хората, толкова по-добре.

# 181
Нека са щастливи и да  живеят както искат. Нашето мнение не е важно за тях , не пречи да го изразяваме
Дуда  е нахилена , явно е такава отвътре  , с тази конска уста и зъби е нелицеприятна гледка.
Красотата е важна , но вътрешната също.
Не сме им в къщата да знаем как живеят.Това ,което виждаме се разбират и Ча е спокоен в тази връзка.
За него е важно кадъната да му разбира хобито да ходи с него за риба ,не мрънка.

Цитат
В огледалото беше демоничен и зловещ #Shocked Най после да му се сбъдне желанието да изиграе и отрицателна роля, малка, но отрицателна. Всъщност в последния сезон изигра 3 образа- Хакан, Харун и Везир - образът от огледалата.
Бел ,  добре го описа , демоничен и лош. Hands Pray
Следващата му нова роля да е на гадняр  или да се вселяват демони в него. Баръшко в меда е шизофреник игра различна роля.
Една мисъл , която  ми хареса за живота.
Животът на един човек е малък приключенски филм с най-неочаквани обрати в сюжета.
 Тонино Бенакиста
под тази мисъл ще наредя тази красота
Маргиии , за теб едни фемирчета за награда за всичко.

HeartpulseKiss

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 18:31 от femmi2

# 182
  • Пришълец
Феми - стр.10, мнение № 148, шести спойлер
Кадъра за който питаш също е от трети сезон, да беше от първите два щях да го помня.
Мерси за ФЕмирите, няма да ми омръзнат Heart Наскоро ме зарадваха и с това

Нито острите коментари от страна на феновете биха променили нещо, нито изпадането на любимците в обяснения.
Да си живеят живота така както им харесва, много важно с кого са, защо, кога ще се женят/размножават/развеждат... Тяхна си работа. Хазал защо им се връзва на разни кукувици... Колкото и да се хаби, нищо няма да промени.
Не си падам по това да разнасям кафета из темата, но в случая е почти по темата Трудно би могла да се направи обективна преценка единствено по външния вид, това че някой не изглежда особено добре не означава, че е лош и отблъскващ. И за Дуда се отнася, и за Мишо, и за всеки друг...

При хората е същото, би било твърде скучно ако бяхме еднакви и харесвахме едни и същи неща...

Какво интересно съвпадение с рождената дата на Бурчин и другите трима

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 22:20 от 'Маргарита

# 183
Маргиии ,ще ми носиш кафеее ,като позная за появата на Чачослав и за други неща .
Това с кошмара ,сбъднатия сън  е било предизвестие и хоп случи се .Flushed
Последния сън на Бел с Ча ,Хазал и Джан е крейзи.
Ако природата и Бог ни е създал еднакво изглеждащи като вид и характер ще е скучно .Има случаи в които хората си приличат ,даже имат двойници . Какво ли е усещането да си видиш двойника .

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 18:34 от femmi2

# 184
  • Варненска клюкарка
Музеят на Мадам Тюсо, Харун и Ча Laughing
Говори ц;ели 10 минути  Party

И с братовчед си адвоката. Тоя по едно време се изживяваше като Чачов говорител, отдавна не бях го виждала.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 12:06 от Беллора

# 185
Ехааа ,Браво ! Нашето момче си има фигура в музея на Мадам Тюсо .
Не може да се оплачем, че е суша .
Преди това казармата снимкопад.Трети сезон ни пуснаха. Снимки ,гифки, коментари . Сега и новината за музея .
Братчеда адвокат е там .Мисля ,че също като Ча дрънка на китарка . Мяркала съм снимка .

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:33 от femmi2

# 186
  • Варненска клюкарка
С братовчед му снимките излязоха снощи и са от друго място, в музея събитията протичат в момента..

Имаме кадри за шапки  Laughing

# 187
Ееее,че е красииив Heart Eyes
Скоро ще има инфо за проект достоверно, може и некоя реклама . Нетфликс,Метфликс няма се откажат от него. Това ми е прогнозата.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 11:43 от femmi2

# 188
  • Варненска клюкарка
И нещо от падругите, що за образ е Харун:
Цитат
Первый Защитник Харун создан по образу воина из отряда делиляр. Это специальный отряд Османов, в котором служили как бы сумасшедшие, отчаянные люди, которые шли на смерть и убивали, не задумываясь. То есть люди, специально психически подготовленные убивать.

Обновил е и Инста си  Laughing

# 189
  • Пришълец
На тази е много хубав.

# 190
Готин е мърдащ и добре се е барнал . Heart Eyes Не е с грозни парцали от ежедневието. На това събитие е с приличен вид .Представя неговото име и восъчна  фигура.

Лайк от Арас Булут .

От сторито на Гинчо.

модна рубрика
сезон 3, эпизод 3 • Чагатай был в футболке Diesel-Joey-T Water Green.

Внушителен образ и година назад са го подготвяли екипа . Ползвали са 150 кг. глина . Харун от Протектора са избрали .
Мрънкато ми е че можеха с неговия естествен вид да го изработят.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 00:15 от femmi2

# 191
  • Варненска клюкарка
Проби на костюма:
На последната долу в ляво са любимите му бели галошки.

Ох посмях се. Питали го вярно ли е че го поканили да играе във филма на Сера и той бил отказал  за да не му навредяла нейната слава  на имиджа му и заради който "отказ"  му се нахвърплиха в медии и мрежи и днес той отговори че няма такова нещо, ни за филма и  бил чувал, нито са му предлагали нещо, имал си проекти Joy За втори път за седмица и секват евтиния ПР. Миналата седмица клюката тъкмо тръгна да набира скорост и и се наложи да опровергава, ама така изглеждаше, досущ както беше преди 5 години пред отбрани журналя, ден преди финала на мъпета и тя трябваше да се измъкне от любимата си роля на любимата на Ча. Та миналата седмица уж била с майка си някъде, излезе и им каза че Ча  нямал да играе във филма и, ама според мен и според хиляди други това се случи под нечий натиск. Защото това не е никак в стила и, веднага след излизане на подобен фейк. Наложи се да каже и че нямала договор с Нетфликс и не са и предлагали, пък какви легенди се разнасяха от медиите, леле... Joy Много куц и се получи ПР -а, ама пак се прочу де - за пореден път на гърба на Ча и не като актриса а с креватни спрежения. При други обстоятелства по традиция щеше да бяга и да се крие от журналята и да чака да минат две седмици докато се разгори клюката, но не я оставиха, както масово се обсъжда в мрежите досущ изглеждаше по принуда появяването и. И сега направо от Чачовата уста, хубаво  я поряза, бравоС Joy Е тя пак си отмъсти де - вчера се пуснала в една класация като най скъпо платената актриса и хората питаха за какво, че къде е играла тя - един мъпет с нисък хонорар предвид предишния и статус на второстепенна актриса от Лалето второразряден сериал, и после ФИЧИбезПИ- преждевременно прекратен сериал минал по тв с рейтинг под процент. За какви заслуги се наредила пред Берен. Пък Ча го бяха сложили на пето място с хоноряр от 150 хил долара, явно нарочно му бяха намалили към три пъти заплатата за серия. То със 7 серии смятайте ако беше вярно, жив да го ожали човек с толкова малко пари. И при това с удължен и разтегнат с нови сезони проект, не със спрян Joy  Идиотка:smiling_imp:

# 192

YumХубавият ни усмихнат фантастичен супермен .

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 00:26 от femmi2

# 193
  • Варненска клюкарка
Цитат
Из за участия участии Чатая Улусоя интерес к открытию был велик. Улусой, который превратился в Харуна с трехчасовым процессом подготовки, был запечатлён на объектив с восковой фигурой этого персонажа. Актер, который был очень счастлив, что первая фигура Netflix Original принадлежала его герою, поделился своим волнением с представителями прессы.

Для фигуры было использовано около 150 кг глины, строительство которой началось около 1 года назад. Построение глаз было завершено через 15 часов, окраска головы и лица была завершена через 50 часов, волосы были добавлены индивидуально за 140, а тело было сделано за 170 часов. Фигура, весящая около 25 кг и одет в оригинальный костюм персонажа «Харун», также посетит другие филиалы мадам Тюссо в мире, в зависимости от полученного интереса.

# 194

добра актриса е Хазар .

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 00:35 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт