Най после да му се сбъдне желанието да изиграе и отрицателна роля, малка, но отрицателна. Всъщност в последния сезон изигра 3 образа- Хакан, Харун и Везир - образът от огледалата.Вчера Бурчин Терзиолу станала на 40, мислех че е по-млада. но това което ме изуми че сегашната и половинка също вчера имал РД, баща и също вчера бил рожденик, както и бащата на любимия и. Това се казва съвпадение - и четиримата родени на една и съща дата
Фемо като мърдаше не беше толкова зле, пък и да е, няма полза от плювни, очевидно че ни на Ча му пука, ни на нея. Тя винаги е нахилена до ушите, изглежда щастлива, очевидно означава че Ча се старае за нея. Ние виждаме само красотата му, а тя вижда и човека, ако не е щастлива, не би стояла при него, нито той при нея. Аз се учудвам че има хора които му пишат в мрежите и на нея също, дават им "съвети" кой трябва да бъдат в живота, обиждат Гинчо, наричат го как ли не... ужас, ненормални и половина - да отидеш на адреса на човека и да го поливаш там, дали биха посмели да им кажат същото в очите?
Иска ми се и Хазал да реагира като Ча - като непукист, да ги праща да пасЪт и. Какво ще промени реакцията и - нищо
Най много да настрои още хора против себе си. Бранейки Мишо го изкарва жалък, отделно че ничие мнение няма да обърне да го захаресва. Колкото по-малко го навира в очите на хората, толкова по-добре.

Наскоро ме зарадваха и с това

За втори път за седмица и секват евтиния ПР. Миналата седмица клюката тъкмо тръгна да набира скорост и и се наложи да опровергава, ама така изглеждаше, досущ както беше преди 5 години пред отбрани журналя, ден преди финала на мъпета и тя трябваше да се измъкне от любимата си роля на любимата на Ча. Та миналата седмица уж била с майка си някъде, излезе и им каза че Ча нямал да играе във филма и, ама според мен и според хиляди други това се случи под нечий натиск. Защото това не е никак в стила и, веднага след излизане на подобен фейк. Наложи се да каже и че нямала договор с Нетфликс и не са и предлагали, пък какви легенди се разнасяха от медиите, леле... 

Хубавият ни усмихнат фантастичен супермен .