ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита Баба Марта!
Мили съдиспансернички  Hug  , да сте бели и червени, румени, засмени! Grinning

И за прошка моля  Praynig !
Особено, ако съм прекалила, да речем с Джан. Wink

И на вас ви прощавам  Hug
Даже и правУпистЪ. Laughing

За умилостивяване една стара снимка на Хазал и Мишо, която не помня.

И от Илка един розов облак, да има на какво да си летим. Wink

# 31

Бъдете здрави, весели, успешни и с много пролетно настроениев душата!

# 32
  • Варненска клюкарка
Никой не разрежда, затова най-новото от Ча, най отгоре:

Последният му улов 42,8 кг.

Здраве и късмет ви пожелавам мили момичета Hug

Проф, мисля че снимката е от лято 2015 или 16 от сватбата на сестрата на Ръза Коджаолу. И косата и е с дължина като след Марал. Хазал откри сватбения сезон със сватбата на Диренч Аксой края на май и после последваха още няколко но на другите заведе и Мишо.
С тази прическа най я харесвам - с път по средата но без косата и да е замазана по скалпа и или по челото и. Така с окткрито лице и чело е много хубава Kissing Heart Бяха времена когато без помощта на стилистки се обличаше по-добре и като цяло сама се справяше отлично.

Сега ги срещнах на куп в една група. Забравила съм че са толкова много, помня 2-3 с тези каки в колата... Явно ги извозват от, или към някой сет, макар че не се сещам къде са играли заедно и с майката на Лара, може би само на откриването на Найт в хотела. А може просто да са помъкнали агнешкото да се забавляват някъде hahaha

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 19:27 от Беллора

# 33
Честита Баба Марта !   Да сте здрави , румени и засмени .Hug
Напоследък Баба Марта не се разлютявала.

по един букет Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 17:16 от femmi2

# 34
  • Варненска клюкарка
Един от анонсите с които са представили АФК в турските медии преди 10 години.
"Сега тя стана дъщеря на портиер"  и  "Новият възлюблен на Нихал"  Статии току след конкурса и 2 месеца преди пускането на сериала на екран.
Напомням че Ча са го подбрали още същата нощ докато е празнувал короната. А в АФК вече са имали серия с кадри с друг актьор в ролята на Емко, също много красив, пускала съм ви снимки - има ги  с Ча и Капитана на сватбата на Диренч Аксой.
Ча е бил подбран за друга роля, сам казва това за Астана. После са сменили местата на двамата и с Ча са преснимани отделни сцени и са ги прибавили към вече заснетата първа серия на АФК. Мехмет (или беше Ахмет) Аслан е отишъл в Младите доктори, който е бил спрян, не знам въобще дали заснетото е видяло бял свят. Понастоящем онзи красавец е политик. Има слухове че за известно време са имали и отношения с Хазал, също нейн връстник. А Ча и големият му късмет да е на точното място в точното време с правилните хора направиха от него това което е. Можеше да не стане така.

Ще цитирам и една рускиня в оригинал, да се посмеете Laughing
Цитат
И мы такие десять лет назад: фу, что за мальчишка после самого Кыванча

Кой ли е очаквал че ще излезе нещо от това момченце. Поне по ранните си снимки по нищо не се отличава от други бест модели. На мен поне по снимки не ми въздействаше никак, както знаете случайността ме накара да го видя как пръска чар Crazy

# 35
Бел с рибата Ча ли е ? Да се снима в лице да го видим . Има уловена подобна риба меч на един Байрям .
Това ще му даде ли сърце да го корми, реже . Какво го прави улова ,има запаси но може да дарява някъде .
Няма да има гала премиера  на Защитника сто процента . Датата наближава ,феновте броят дните с нетърпение . Късметлийският му ден Петък . Ще го изгледаме времетраенето е малко . Втори сезон го минах с мишката .
Клипчета често гледам .
Та мисълта ми е не се чува нищо за презентация ,интервю за новия сезон. Thinking

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 21:54 от femmi2

# 36
  • Варненска клюкарка
Нещо не съм догледала и вместо да редактирам  и да сложа рибата в последното си мнение, съм я метнала в предпоследното...
Ча е, ето общуването им в Инста с онзи инструктор по подводен риболов Мюждат Туран.

Проф, око може, виж какви ги къдри Дуда. Май били в Чанаккале.

# 37
Какво правят пак в Чанаккале ,често гостуват на родата или там има места за риболов и затова.
Чачослав се появи на първи март с неговото бебе Joy
Хубав празник за началото на месеца .
Женски месец . Рускините мернах че са го Отразили в кои страни се прави .

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 10:14 от femmi2

# 38
  • Варненска клюкарка
Да, вярно, щях да казвам. Показва че ровят навсякъде където им изскочи името ЧУ.
Цитат
1 Марта - МАРТЕНИЦА - один из самых почитаемых и древних праздников на Балканах (у болгар, молдаван, румын, а также южных украинцев, восточных сербов и в греческой Македонии).
В Молдавии и Румынии праздник называется Мартеница или Мэрцишор. В этот день близким дарят специальный двухцветный красно-белый амулет, называемый «мартеница»

# 39
Бях извън линия, ама все тая, щото Дуда цял ден мълчи кат риба.  Mr. Green 
Не знам колко тежи.   newsm65 

За сметка на нейното мълчание Джан се е обозначил.
Съдружничката му в адвокатската фирма - Назлъ, днес се е омъжила.
Скрит текст:

Майка му с булката.

И малко от танците.
https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/88080346_ … c9c595319a91aa3f1
И кратки кадри във видео от Италия, в което се мярка и сам, и заедно с мениджъра си.
https://instagram.fhel3-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/87580047_1 … 0a6d052b4891f14b9

# 40
  • Варненска клюкарка
Да повдигна темата че е слязла най-долу.
Намерих в един профил гифката на Марга където Ча щипва или шляпва отзад водещата, по-скоро първото. Ама понеже качеството е ниско, само смехът и се вижда движението на ръката му и нейното сепване не личат особено, но ако разцъкате в ЮТ и все още стои ще го видите, ех какви времена бяха и какъв Ча  Laughing

Иначе вече започна обратното броене... Може би и Ча да измъца нещо тези дни, все пак най добре тай самият би изрекламирал пускането на новия сезон, обичайно името му става световен тренд в Т, а това ще повлече и интерес към проекта.

# 41
Белче ,добре си повдигнала темата ни Hug Какво съвпадение . Щях да дам идея да издирим и сложим на първа стр. снимки , гифче от това култово интервю с лилавата  ризка Heart Eyes
Ако намерим и интервюто с превод от руски ще е супер . Едва ли ще стане .
Водещата го изпоти с въпроси и му пусна и колежката . Ех ,какви времена! Purple HeartЮсуфката  го гледа и все едно му казва дръж се  братле ,не  се издавай че харесваш Хазал или сте имали нещо . Това ще си остане тайна дори да са имали . Като им знам вкусовете малко вероятно.
Играят на макс ,привличане ,отвяха ни главите 20 годишни келеши . Това рядко го има на такава възраст ,поне аз не се сещам за други .
Там си каза критерия за кадъните и в тоя смисъл Дуда колко е висока? По височка е от Хазалка . Предпочита литъл ,пухкави.
Дуда е да 50 кила ,но поддържа фигура .
То и аз съм слаба ми се лепи в талията и си имам проблеми със стомаха .
По памет преди беше споделял, че очите и погледа в една жена са важни .
Та не знам кво е открил в празния поглед на Дуда?

За Защитника нищо не се чува ще има ли някакво представяне Rolling Eyes
Гала вечер не ,но поне конференция .
От последното стана проблем, журналята се разбягаха и може затова да не искат. Тогава имаха височайшо посещение.  
Отдавна чакаме Ча на екран.
Рускините са като ракети и ще докопат като го пуснат сезона. чЕкам любовните сцени на звяра. Blush  Само Хазар да не изпорти нещата.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 22:39 от femmi2

# 42
  • Варненска клюкарка
Аз съм срещала интервюто с руски превод, добавяли си бяха разни несъществуващи неща там. Затова и не съм го слагала, няма смисъл.
Не са имали, сигурна съм, така както съм сигурна че зорове е имало от едната страна. Реакцията не е само в това интервю където Юсуф вероятно го срита под масата да се стегне. Сепна се и при Беяз, направо го изкараха от унеса му, а Беяз долови притеснението и натисна там на името на зрителката, което по една случайност беше същото като на колежката Laughing
На сватбата на Хазал, Дуда с токовете е 4 пръста над Чачовото рамо и по-ниска от Башак. Около 170 см е, но по-скоро няма толкова, може би 165. Не мисля че това му е критерият -  в интервюто  го питаха глупости и глупости им отговаряше, човек не ходи с метъра в джоба си. В началото всичко е до привличане, а по- нататък нещата се избистрят, ако има комуникация а не само креват, има и връзка, която продължава във времето, ако няма комуникация става една от многото с които  просто се е забавлявал.
За третата част на Защитника съм на мнението на Профа - нов бардак със старите ку*ви. Няма да ми хареса но заради Ча какво ли не съм гледала, та и това, поне е кратко... Преди чаках да разцъкам определени сцени, сега и това не чакам  Rolling Eyes Но пък е актуално въпреки изтърканата тематика, мисля че заради корона вирусът съдържанието ще се хареса.

# 43
Честит празник, мили момичета!  bg
Чупнете си по едно залче за Бог да прости всички дали живота си за да ни има като държава, и за моя баща, който си отиде от този свят точно на тази дата.

По темата - турските медии днес си припомнят един случай от 22 ноември миналата година около Джан. Обаче не разбрах защо. - https://www.sabah.com.tr/magazin/2020/03/03/oyuncu-can-yaman-hay … u-sonra-darp-etti
Скрит текст:
Фенка го открила в заведение и била по-напориста в опитите си да се снима с него, в т.ч. да го прегръща. Джан, който приел да се снимат, но се стъписал от доста нахалната прегръдка, я е отблъснал махайки ръката ѝ, а гардовете на заведението помолили жената и компанията ѝ да напуснат. Въпросната госпожа подала оплакване в полицейския участък, че била ударена от Джан, и съответно се води полицейско разследване.

Серка са я снимали с нейния. - https://www.sabah.com.tr/magazin/2020/03/02/serenay-sarikaya-ile … onra-ilk-fotograf

# 44
  • Варненска клюкарка
Честит празник bg  Да почиват вн мир всички дали живота си за да я има България!
Проф, Бог да прости баща ти!

Помня случая на Джан, коментирали сме го май, мисля че всички се озоваха накрая в районното, че даже май и преспаха там.

Дано  Сера не ляга напразно с тоя, че едва ли е с него заради хубавите му очи и красотата му.  Виж за финансовата хубост може, но той не е човекът който ще може да води за носа и финалът е ясен - и тя ще изхвърчи като другите 12 с които е спряган преди нея, пък реалната му бройка никой не я знае....

Общи условия

Активация на акаунт