ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Пришълец
Аз разбирам края да е трагичен, ама да има някаква логика. Като в ЗП, ненадминат е тоя сериал, всичко му е точно Heart Eyes Там друг възможен изход не виждах. И всякакъв  финал от сорта ”и заживели щастливо” би бил твърде захаросан за моя вкус.
Докато в Чачовите проекти любимите жени бяха ей така, без нужда занулявани. Най ме е яд, че съсипаха АФК, ама Мелека и Лейля също необмислено ги пръждосаха... Акцентът беше другаде и присъствието или отсъствието им нямаше да променят нещата съществено...

Това име Фюсун ми е едно такова смотано, Joy но ако се придържат към имената на героите в романа, не виждам пречка да си остане същото. Да, вече сме гледали такава в Делибал, но дори на актьорите се случва да пресъздават нови герои със ”стари” имена. Нургюл Йешилчай съм я засичала в Любов и наказание и се казваше Ясемин, в игралния ѝ филм Втори шанс с Йозджан Дениз пак така...

# 721
  • Варненска клюкарка
Марги нямам, ама, все ще спретна нещо или ще я правя в движение, надявах се да се появиш, бях си набелязала няколко кадъра за рязане и 1-2 гифки. Има един кадър който е изчезнал от първа страница, от старите теми успявам да го копна и да го запазя на компа, но по никакъв начин не мога да го кача отново, през 3 браузъра пробвах и на различни места не само в мамата, не става...... Ще видя за някаква шапка.
Ако можеш кадър как Емко присяда до камината и заглежда хавлийката- гифка и снимка. Този който ми се губи е от 4-5 или 6 серия, как носи Фера с лилавото рокле на ръце ама в анфас, в гръб я имаме. Другите сега не се сещам. Ако не ти се занимава не ми обръщай внимание, някой друг път.
И това, но имаше където се вижда и Ча. Много ме е яд като намеря някъде хубав кадър и като го нашарили с някакви украси и надписи или използвали някакви ефекти за изображението.

Рускините веднага видяха в ролята на момичето Хазал, историята се развива 9 години, а тя може да изглежда както на 20 така и на 30, но няма да дочакат, не и с Ча. С толкова много секс, а тя направи всичко възможно, направо доста се постара  да "разреди напрежението" у най филмираните ФЕмирски фенове. Не би си причинила отново да я свързват в интимен план с Ча.

# 722
  • Пришълец
Бел, ще се опитам да направя нещо по въпроса, ама малко по-късно. Виж как знам кога да се появя

Хазал никак не си я представям в подобен проект нито с Ча, нито с друг. Най-малкото защото е омъжена, а тя много се впечатлява от мнението на феновете и ще трябва да изпада отново в обяснения.

# 723
  • Варненска клюкарка
Чачун както знаем не си поплюва, хем че и за платформа където свобода ще има, а сериалът любовна история..... Ще се изпокарат къде я хванал и как я пипнал, ай нЕма нужда.  Представям си после обяснителния режим в който ще изпадне Хазалинда, всеки ден ще гледаме снимки на мишо а тя как ще му брани честта мале Rolling Eyes 
Не я разбирам, хем иска на платформа, хем не и стиска за някои неща които се снимат там. Побъркани фенове винаги е имало, някои благодарение на тях се задържат вече години и градят медийна популярност благодарение на слухове, не знам Хазал защо им се връзва, абе свиркай си  ooooh!

# 724
  • Пришълец
Ей ме пак по никое време Досега гледах АФК, уж щях да резна кадрите и да затворя раздела, но не
Бел, ако ти хареса нещо ползвай го, ще си прецениш...

Скрит текст:

Скрит текст:

От 52-ра пред камината
Скрит текст:

Измъкнах ги оттук
Я, появи се Laughing Вижда ми се позаякнал Laughing

И мисля да спускам пердето...

Скрит текст:
Онова лилавото hahaha

Но преди това Емко повторно го застигна вселенската справедливост. smile3502 Този път не можа да я докосне заради чувството за вина, което го разяждаше...

Фера обаче не приема отказ, решила е, че ще го приближава към нещата които видимо не са му толкоз далечни Mr. Green

Иии сияеща Ферка с червения шушлек Mr. Green Party Сякаш нейните вълнения се бяха пренесли върху Хазал, в един момент стана още по-красива Heart Eyes

Хайде при пръстенчетата... Решени са да направят нужното и вече нито единия, нито другия да се разхожда като безстопанствен hahaha

Фера се е впуснала в пространни обяснения, а Емко вече няма търпение за официалната част със засвидетелстването на уважение Joy

Въпросът, който Емко мислено си задава не е ”С мен ли си?”, а ”Фере, нали не си решила да ми вържеш тенекия и този път?” smile3506

Връщат се към действителността и ще я води да я запознава с Рюя Mr. Green

Наистина станаха доста tooth

#уНафталина   Purple Heart Purple Heart

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 01:12 от 'Маргарита

# 725
Марги ,фемирите и АФК не се затварят и забравят лесно ,ето ти си се унесла .
Тези гифки си ми ги пращала и на мен или поне някой така че ги имам .
Иска ми се Бел да метне и от трети сезон любовната сцена със Фунда.
Ако я няма ще ги пратя или публикувам тук.

Оф ,сърцето ми щеше да изскочи като прочетох струва ми се заякнал и си викам появи се Flushed
Крие се заради ролята иска ефекта на изненадата ,но само да не е лоша и да е като слон . Еми като го обсъждахме и вика не може да смели любимеца в историческо и да се търкаля окръглен с рижава брада и чалма по кораба JoyFrowning1
Смях ,ама кО бъде така ще го зарежа и без това история не гледам .
Заради Чачи какво ли не правим и търпим . Е ,не всичко като не ни харесва не  гледаме .
Обзалагам се че ще се появи скоро преди юли ,надушвам го силно .
Визията ще е хубава. Дано не греша и позная .
Но имам гадното усещане ще лепнат Йокуто  в историческото и ще мижаме.

За Амазон му трябват горещи мацки ,има такива но и те станаха рядкост.
За Хазал сте прави ,но утре ще пишем пак.

Джан го издебнаха днес подготвят се за мистър грешен . Хубава визия е и се радвам че ще ги съберат отново с Йозге Гюрел. Джан също е споделил че е доволен и нямат проблем с Йозге да работят заедно.

Лека нощ!

# 726
  • Пришълец
Ох бе, Феми Joy виж как съм те подвела неволно. Никакъв го няма...
Не си падам по исторически сериали, а като си представя и визията му тръпки ме побиват отсега. Нека прави различни роли, аз безпроблемно пропускам, което не ми допада и съм в очакване на следващото.

Освен Джан и Йозге, четох някъде и за повторно партньорство на Бурак Дениз с Ханде Ерчел, дали пък по страниците на темата не съм го срещнала...

Лека и на теб.

# 727
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Значииии ... осъзнайте, че Чачко е направил най-доброто възможно. Историческото му дизи, през каквото задължително трябва да мине всеки комшийски актьор, е историческо, ама пиратско. Дава възможност за стабилно наблягане на приключенския момент. Представете си, че не беше такова, а от ония - типично султанските.

# 728
Към този момент е направил добър избор с пирата. Един сезон и канал ,който не се влияе от рейтинг.
Но съм сигурна че рейта ще е Ок и висок .
Винаги се е стреми да е различен и това ми харесва в него . Обичам приключенски истории ,но за да ме грабне зависи от сценарии и най вече главния актьор. За таланта спор няма ,но и аз няма да го смеля с описаната в поста визия. Ще изтърпя брада и чалма, не грамаден ,като слон с шкембе ,също и прекалено кървища.

Марги ,може и тук да си прочела за Хандето и Бурак Дениз или някоя бг статия.
Не помна в тази тема да съм ги споменавала . Това няма да го бъде ,писаха че Ханде се е отказала и ще си снима обявения летен проект с Керем Бурсин .
Мернах и фото с двамата ,подхождат си .
Дано има успех Керо ,не му върви с рейтингите.

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 12:25 от femmi2

# 729
  • Варненска клюкарка
Темата е готова, може да имам да добавя тук там нещо, ама има време пишете ако ви се пише...
Марги благодаря, не мога всичко да сложа, ама сега виждам че още много имам да те моля за скрийнове че имаме неща с много лошо качество, бях ги набелязала, ама съм забравила и сега в последния момент няма да има време.... Окастрих някакви неща за шапки но идват пак големи, може в последния момент да помоля да сглобите нещо ако не паснат....

Ханде Ерчел наистина ще снима летен сериал с Керо- ще има второ издание ХанКер за ужас на фенките на Доандемир. Вчера излязоха промо снимки на двамата, забраих кой ще е продуцента Фатю или брат му.

Ох минах тук там, има преводи на руски на части от книгата, ми то битер розов булеварден роман с въпросните подробности които биват в такива - пози, прониквания,  усещания..... Много секс, честно казано никак не го виждам Чачун в такава история, от друга страна като повечето книги и римейци може би ще използват само основната идея за мъж с две жени. В една група пишат че е смес между ЗП, АФК и ПЕ и че Чачун е метнал око на знаменитата Кивова роля и на собствения си първи триумф и се кани да ги надиграва Joy  В скрития текст има откъси на руски, става въпрос за 18 годишно момиче и 30 годишен мъж, приятелите на главния казвали за такива като нея че били като излезли от Плейбой - изрусена, с хубава фигура и дълги крайници, бивша мис лицей. Хубава кожа, плътни устни създадени за целуване боядисани в евтино розово червило и главния преглъща ли преглъща като гладен котарак.... Далечна роднина на главния който направо си изгубва ума по малката, която въпреки вида си до момента на срещата си с него е не пипвана.
Самите рускини въпреки че преводът им е на родния език почти нищо не разбраха от него.

Скрит текст:

И още 2-3 които сега не намирам.
По прочетеното, историята горе-долу ми напомня на  сериала "Мелодията на сърцето" в основата на който пък лежи друга знаменита книга на известен автор - "От Устните към сърцето" от Решат Нури.  Не знам коя година е писана тази книга, но навремето Едже Йоренч и Мелек Генчоолу правят съвременна адаптация, може би само цигуларят можеше да е рок изпълнител или нещо ала Таркан, все пак главния георой беше най известният турски изпълнител, ама турци като масови почитатели на  класическа музика  е малко като магаре и космос Laughing  Там също главната е на 18 бедно момиче но отгледано от богати роднини използващи я да отглежда детето им, главен който на път да се сгоди с една от най-богатите жени в страната, високомерната дъщеря на стоманен магнат, се влюби в малкото момиче- помните ли как мило я наричаше "грозденцето" И там имаше малка историйка с едната и обеца във форма на грозд, която тя загуби а той прибра в джоба на сакото си, подобно на историята по-горе преведена на руски с обица във формата на F буквата с която започва името на девойката в Музей на невинността. Момичето от Мелодията се озова в леглото на главния, но в случая се оказа излъгано в очакванията си, макар че и той си изгуби ума по нея. По горе на руски е описано как героинята на О.Памук иска да става актриса, а Ламия от Мелодията по неволя стана такава.... Въобще намирам доста сходства в историите. На мен Мелодията много ми въздейства, имаше страшно мудно начало и първият път не можах да го загледам, случи се някак случайно от втория опит няколко серии след първите но докрая така ме стисна за гърлото, а след финала 3 месеца не можах да погледна друг сериал. ЗП също е по старо произведение на друг много популярен автор,  Халид Зия Ушаклъгил и също му е направена съвременна адаптация, история която до ден днешен вълнува зрителите и независимо от безбройните излъчвания и то не в прайм тайма, сериалът продължава да прави по 1-2 % рейтинг 10 години след финала си. По тази причина смятам че и на това което ни вълнува от вчера му предстои съвременна адаптация и ниво на някои сцени горе-долу като в ЗП, ама малко по-страстни, иначе съдържание тип мъж с две жени, богат разглезен свикнал да получава всичко което е поискал, а момичето навярно няма да е описаната разпоретина, а горката малка невинна червена шапчица срещнала лошият вълк.  Няма да открият топлата вода, но сериали като Мелодията и ЗП вече не биха пуснали по Тв в Турция, има твърде много забранени отношения, а зрителят има нужда от такива истории, те просто си остават вечно актуални, защото се случват в живота и обикновено финалът е трагичен, както казва Марга- в ЗП беше ясно че няма как да се случи  тип  "и заживели щастливо до края на живота си" беше ясно че ще има умрели, въпросът беше кои и колко. Та ще се получи, но не е важен само Ча а и главната. Стига да не се разпадне нещо ....

# 730
Не откриват топлата вода ,това Ча го е играл ,както и негови колеги.
О ,няма как по родните турски тв и компании да се появат и прават съвременно като ЗП ,камо ли пък страстни сцени . Аман от моралисти .
То това го има в живота ,мислите ли че някой не мой да лудне по жената на чичо си и тя по него. Това е забранен плод ,грях но ....
Любов между бедна девойка и богатия принц и баровец не е за сефте.
В историята по романа Кемал ще се побърка по нея ,но в началото не я забелязва.

Нашия рибар лайкнал риба ,иначе мълчи като тях ,поне новините ,които излизат да лайкне . Начи само риби могат да го накарат да излезе от изолация .
Може би  лови някъде около неговия район сред природата. Ама ако е така да се е нащракал ,но пази визията си Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 15:15 от femmi2

# 731
  • Пришълец
Бел, пак заповядай Kissing Heart

Аз до Мелодията на сърцето така и не стигнах, позаглеждала съм го случайно за по няколко минути, но ако не го хванеш отначало после каквото и да гледаш е между другото без да вникваш в дълбочина и не те влече да продължиш. Че турците са майстори на драмата е безспорен факт, но съм забелязала, че май повече им провървява ако заложат на това да заснемат сериали/филми по мотиви от литературно произведение отколкото римейк на успешна американска продукция.

Многото кадри ги донесох, за да пробвам добавянето на хаштаг, в случая избрах това да бъде ”уНафталина” Joy

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 00:28 от 'Маргарита

# 732
  • Варненска клюкарка
Ми нали беше казал че рибите го научили на много неща, ей го основното, да мълчи като тях.

Излезе поредната новост че се разделили с Дуда.... Ще чакаме новини от извора тип познай сме или не сме Joy

Историите в тези книги звучат реално, защото са писани в такова време, ако не се лъжа историята в ЗП е от тридесетте години на миналия век. Писани когато нито фентъзита е имало нито разтеглени сапунки. Завърта му се на човека една интересна история и я написва. В сериалите е доста е променена, но основното в съвременната адаптация все пак остава. И с Мелодията е така, но главните не са толкова ефектни и затова дори и успешен, той е един от първите сериали на АЯ, не може да стигне успеха на ЗП.

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 18:22 от Беллора

# 733
  • Пришълец
Толкова скоро след раздялата новината да стигне до нас - едва ли Joy Аз поне не вярвам.

Понеже и двата са по романи, чудех се ЗП или Листопад е бил по-успешен в родината си.

# 734
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мисля, че ЗП, ама Белл да каже. Тя има повече наблюдения върху рейтингите.

===
Според Бирсен Алтънташ  https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1237764161037361152 бомбата на деня е събирането отново на Джан Яман и Йозге Гюрел в новия проект на GoldFilm, който ще бъде показан през летните месеци. Съдейки по постнатото от Аслъ Зенгин /една от сценаристките на Птичката/ в сторито ѝ, има нещо такова. Заглавието е "Bay Yanlış" или "Господин Грешен", че така най ми харесва. Crazy
===
Осъзнах, че съм станала неволна кръстница на новия сериал на Джан. Преди да избълвам този пост, из други теми е излязъл като "Лъжа" или "Неверен". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт