Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 303
  • 712
  •   1
Отговори
# 180
Честита Баба Марта, лейдис.
Одринце 💜, на мен също ми е много любим.
Пожелавам на всички ни, догодина да връзваме мартеници на бебешорковци. Ако ли не, да сме поне в деветия месец.😁
Щъркелите идват, имат много поръчки и са затрупани с работа, но ми обещаха, че ще доставят възможно най-бързо 💜 Дано не ме излъжат пак 😁

# 181
Честита Баба Марта, мили настоящи и бъдещи мамчета! Да сте здрави и плодородни, да сте бели, червени и много здрави и засмени!

# 182

Честита Баба Марта, мили бъдещи мами! Бъдете много здрави, щастливи, обичани и обичащи!

# 183
  • Dope Reach
Ро щракайте и днес. ЦС се появява преди О, демек може О да е утре или другиден, дори и след 3 дена, не оставайте само на вчерашното щракане. Най добре като се види ЦС да се действа, верно може да развалите графика амаа си заслужава Sunglasses
Ами, уж днес ни е следващия ден за щракане, само с един ден разлика, така че дано уцелим момента! Blush
Честит празник, момичета, бъдете здрави и благословени! Март е чудесен месец, както за забременяване, така и за раждане, дано всички видим тлъстички чертички!
Аз повече се вълнувам за 8 март, купила съм всякакви материали и ще рисувам картини на майка ми, свеки и бабите ми. Дано се справя! И дано ММ се сети да ми вземе една китка, че той хич не е романтик, да се сетя, че съм жена! Grinning

# 184

Ро, и аз съм лишена от романтика в този живот... Поне не в общоприетия смисъл. Букети ММ не подарява, нито уважава разни такива дни - валентиновски, осмомартенски ... Но пък е спирал колата за да ми откъсне иглика от някоя полянка например. Думата "романтика" я гледа под някакъв свой ъгъл Simple Smile

# 185
Честита баба Марта! Поне 5 положителни теста да видим този месец! Влизам набързо само.
Джулка - мисля за теб и се надявам първият от петте положителни да е твоят!
Ирен - честит рожден ден!
При мен изникнаха проблеми, утре ще ми правят лапаро за отстраняване на голяма киста + миомен възел. Стискайте палци!

# 186
Честита баба Марта, мили момичета кокичета! Да си пожелаем пак през този хубав и женски месец да се обебим всички едно хубаво.
Джулка, направо пръсна с тая новина. 🤗❤ Стискам ви силно палци и на тебе и на Кийпчето! Наде, много хубави черти си извадила!
За прогестерона и аз не знам какво да мисля вече. Забелязвам, че сега след инсето като слагам прогестерон вагинално гърдите не ме болят, а от друга страна когато са ме боляли и съм го тествала е бил направо на горната граница, тоест много добър. Не знам какво да мисля. Понякога си мисля, че въпреки медицината, само един Бог знае какво точно аджеба се случва в телата ни.
Рочи, страхотно за ЦС, айде дано хубаво да са доплували до където трябва 🙏🏻🤞🏻
Луничка, много добре за СГ на мъжа ти. 👏🏻 Сигурно още повече ще се качва морфологията. Той беше ли опериран от варикоцеле?

# 187
Калиниста ❤️ Не е опериран от Варикоцеле. Според Кацаров и Макки няма. Но и двамата не са търсили причина за ниската морфология.

Говорехме да пуснем все пак хормони и обременяване с глюкоза.

Надявам се да се покачва още морфологията, за това ще продължим с добавките и бърканицата. Но ще си действаме с инсеминацията, че търпение нямам 😁 да чакам още няколко месеца. Пък с моите смачкани фоликули, явно и при мен нещо не е наред.

# 188
Луничка ❤🙂 май наистина сме в много подобни ситуации. Добре де, направете наистина обременяването с глюкоза. Не е кой знае какво, а така ще ви олекне да сте информирани. Ти ли беше казвала, че в родата му има много хора с диабет или се бъркам? Има ли наднормено тегло при него? При ММ само в корема, което е най-характерно за ИР. Една мама беше споделила в темата за СГ, че нейният мъж е качил морфологията на 8% след като са открили ИР и са почнали да го третират. И след два месеца Метформин от 0.5% е стигнало до 8% морфология.
Не се шашкай за тоя фоликул, защото знаеме много добре, че не всеки е годен за оплождане и това е напълно нормално. Ти насочи ли се какво да правиш със смяната на клиниката? Нямам търпение вече да направите и вие инсето. Така човек се чувства малко по-добре като знае, че нещо вече прави, за да се случат нещата.
А какви точно добавки пиеше той сега??

# 189
  • София
Уайлд, стискам всички
палци, ей ! Kissing Heart
Определено е много неприятно... но ти си силна и аз знам, че ще се справиш. Kissing Heart

# 190
Калиниста, Правилно си запомнила, майка му и баба му бяха с диабет. Сестра му обаче няма. Преди 5 години спря цигарите и качи около 15тина килограма, но с него с похапваме добре. При него също са основно на корем и паласки. Той има доста движение на ден и вероятно това обяснява, че не е качил на крака. От края на октомври  смени режима на хранене и намали въглехидратите, за това свали 10кг. Като се замисля може и това да е дало някакъв резултат, ако има ИР.

Ами аз се сетих за този случай и за това още не съм се отказала за обременяване то с глюкоза. Искам обаче да мине инсето и тогава. Не знам колко е удачно ден или два преди инсето да правим изследването за ИР. Дано този месец най-накрая успеем да направим първата процедура. За смяната на клиниката, още се чудим.

Кацаров му беше предписал Polux Forte, доста скъпи. Имаше някаква оферта да ги купиш от конкретна аптека 3 за цената на 2. Общо 250лв. Тъй като момичетата споделиха, че Fertil Aid са почти същите, затова този път такива взехме.

wild Стискам палци, дано всичко е наред.

# 191
Честита Баба Марта!! Прекрасни момичета изпълвате ме с толкова положителни емоции и искам само да ви пожелая здраве и гоооолеми коремчета по-скоро!!! Бъдете спокойни и щастливи ❤❤❤❤Heart

# 192
  • Dope Reach
Уайлд, с теб сме! Hug
Влизам с нещо ново, за което си мисля. Може би нова мисъл за дискусия. Вече ще ме отпишете като луда.
Сещате ли се за онези моменти в живота, в които много желаете нещо (както е в нашия случай), та почвате да усещате, че трябва да направите нещо, за да го получите. Примерно да поработите много, да започнете да правите нещо ново или да спрете да правите нещо. Може да става въпрос за нещо голямо или пък безобидно, примерно да спрете да пиете кафе. Аз имам такова чувство напоследък. Че не се трудя достатъчно, за да заслужа честта да имам дете. Мисля да променя някои неща. Фокусирам се върху храненето, защото много често си провалям здравословното хранене. Все е начало.

# 193
Момичета стиснете ми по един палец днес ми е ЦС. Хем знам, че не е нищо и защо се притеснявам толкова не мога да ви кажа... Луда работа. Почти не съм спала. 😤😤😤

# 194
Wild, успех днес и бързо възстановяване.
yoanna, спокойно. И аз се бях спекла  за моята ЦС. Ако знаех, че ще мине така леко, а и още колко неща ще минат след това, нямаше грам да се тревожа.
Стискам ти палци за добър резултат. Това е по-важното. Болка дори и да има ще е за кратко.
Стиснати палчета и за двете Hands Fist Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт