Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 307
  • 712
  •   1
Отговори
# 195
Йо, споко и успех с ЦС, дано всичко е наред!

Wild, и на теб така – добре, че са идентифицирали овреме проблема, лека операция и бързо възстановяване!

Ро, аз това с промените го осъзнах чак след като ми приключи първото ин витро и родих. По принцип смятам, че няма случайни неща и всяко зло е за добро. Будувайки с бебето, стигнах до великия извод, че всичко, което ми се случи, ме накара да се усъвършенствам като човек  в смисъл, че се научих на търпение. Това ми беше най-слабата страна преди, нямах грам търпение за нищо и това ми изиграваше лоша шега и на работа, и в личен план. А годините на изследвания и процедури ме калиха като воин и осъзнах колко полезно е това за майчинството. Търпението и спокойствието според мен са основополагащи качества за майката и не знам как бих се справила иначе. Освен това се запознах с прекрасни хора в клиниката, болницата и неонатологията и това до голяма степен ми вдъхна вяра в хората, че има и добри и човечни такива.

Момичета, много се вълнувам, че е март, идва пролетта и топлото време – обожавам пролетта и лятото, може би защото съм лятно бебе. Нека сме заредени и си вършим задачките с лекота!

# 196
Здравейте мили мои, надявам се да сте добре Simple Smile
Аз голям зор видях с това повръщане първите месеци, два пъти лежах в болница от обезводняване и пак си продължавам да си драйфам от време на време.
Не съм ви забравила, идвам да ви кажа, че ви стискам силно палци и се моля за всяка една от вас 😘😘😘😘

# 197
yo, ще мине и ще замине. Не го мисли! Спомням си как лежах там докато ми я правеха и се чудех защо толкова съм се притеснявала като не е нищо особено.
Стискам палци резултатите да са добре!
Wild - Стиснати палци и за теб!

# 198
  • Варна
Значиии, мислех, че съм писала, но явно само съм мислила Grinning
Честита Баба Марта! Да сме здрави ни пожелавам!
Джулка, отдавна чаках да пишеш Simple Smile Стиснала съм палците и не ги пускам! Как се чувстваш?
Кийпи, чакаме те :*
Лика, радвам се, че се разписа! Пожелавам ти скоро да се почувстваш по-добре!
Рейви, чакаме ли още нещо, или ще действате вече?
Аз си очаквам цикъла до 2-3 дни, нали никаква не я свършихме този месец ...
РО да ти кажа и аз съм си го мислила това, и често изпадам в такива разсъждения, какво още мога да направя, всичко най-добро ли съм осигурила, още някакви неща ли трябва да се случат ... Ами, реално погледнато, толкова мацки забременяват в най-неподходящия и най-неочакван момент, обикновено бременностите им минават като песен и хоп бебе Grinning Май трябва да се опитаме просто да се чувстваме ние добре, а човечето ще си дойде. Някак вътрешен мир да постигнем, знам ли ? Нали мисълта може всичко? Съвсем изкуках вече, но наистина не знам какво повече да направим. Това, че сме хапнали един вреден хамбургер в седмицата, или че пием кафе, или по чаша вино с вечерята, не мисля, че ни прави не достатъчно добри. Хората си пият, пушат, друсат, ядат боклуци и даже не разбират кога са забременели.

# 199
Явно този цикъл не беше нашият. Днес ми дойде 1 ден по-рано Disappointed
Сутринта ходих да пускам ТСХ и сега се надявам да не излезе лош резултат като ми е първи ден :7

# 200
  • София
Джеси, ще е повишен малко.

Лика, радвам се, че си добре !

Арви, е как ?! Иска ли питане...
Чакаме ли, чакаме. Grinning

# 201
Всяка от нас Е достатъчно добра и достатъчно силно иска да има бебе, за да го получи. Не мисля, че трябва да спра да правя нещо, за да може Бог /или този, който решава тези неща/ да се смили над мен. Имам предвид неща, от ежедневието, които са ми приятни и намирам удоволствие в тях - като сутрешното кафе например. Simple Smile
Успех на всички в процедури и изследвания!

# 202
Кийпче, как си , чакаме и стискаме палци !

Джули, много силно ти пращам положителна енергия и вярвам, че това е твоят момент !

Мариянка, звучи като скорошен хепи енд ! Нещата започват да се подреждат и е върпос на време да ви споходи щъркела !

На мен ми свърши ли Ц и започваме борбата отново. От вчера сме на спа почивка и сме се отдали само на релакс, ядене и разходки без мисли за бебета, работа и проблеми ! Еми много е хубаво ! Изпращам ви една гледка Simple Smile

# 203
Ro - разбирам те напълно, но съм съгласна и с Cherry.
Когато човек променя нещо, за да постигне дадена цел, смята , че така ще е по-успешен и ще даде по-голямо спокойствие "Давам всичко от себе си, сега ще се получи". Поне така мисля аз, именно затова съм на витамини, чайове и т.н, сега дори искам да отслабна, че хубавичко съм се заоблила Flushed Laughing Но както Чери е казала, всяка от нас е достатъчно добра.

Jess, - имам чувството, че и при мен ще подрани, имам напрежение ниско долу и болезнени гърди, но на мен днес ми е 27-ми ден, обикновено ми идва около 30-тия, но попринцип февруари/март се получава нещо с цикъла ми, мисля, че още някой го беше казал. ТСХ ще ти излезе завишен, най-вероятно. Ще го пуснеш в чист ден другият понеделник и ще сравниш.

Момичета, нашият месец е това, а и се раждат страхотни деца Simple Smile - стрелчета Heart Eyes
Пожелавам ни успех, късмет и повече положителни емоции, по-малко стрес!
Честита Баба Марта !

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 11:49 от Анонимен

# 204
Антонели, как точно смяташ да отслабнеш? Аз нямам никаква воля. Въпреки това от месец не ям хляб, но не мърдам на никъде. Трябват ми само 5 кг, надолу, ама не и не. Сега с хубавото време гледам да ходя пеша повече. А тези килограми толкова ми смачкват самочувствието, че чак не ми се ходи никъде ... Лошото е, и че в лицето не се харесвам, защото е още по-кръгло 🤪
Локофенка, тази гледка е страхотна и я виждам всеки божи ден. Странно е как хората /вкл и аз/ не оценяват мястото, на което живеят, приемат го за даденост, забравят и дори не вдигат поглед за да го видят. А ето - другите хора го снимат Wink

# 205
  • София/Севлиево
Лика,много се радвам че се разписа.Пожелавам ти вече да нямаш никакви неразположения.
Аз днес бях на лекар.На ден девет без никакви лекарства(само чайче си забърквам от малинени листа и бял равнец,но уикенда го пропуснах) лигавица 5,4,което не е зле,щото без лекарства на 16-ти ден ми е била 3.В четвъртък пак съм на преглед,и ако всичко е наред в петък правим prp-то(което се оказа доста интересно нещо,ползва се за подмладяване според чичко Гугъл,а в гинекологията за решаване точно на моя проблем с тънката лигавица,дано сработи).
И...вчера видях щъркел.Знаех че ще го видя,но не очаквах да е дошъл още на 1.03(предния ден го нямаше в гнездото,винаги като минаваме с колата по този път гледам към гнездото)...Дано ми е на късмет...

# 206
  • Dope Reach
Фре, много съм съгласна за търпението. Аз също смятам, че ако нещата ми се бяха случили безпроблемно, щях да съм много нетърпелива и изнервена майка. Да не казвам голяма дума, де, но искрено вярвам, че именно борбата ще ми помогне да бъда възможно най-адекватна в отглеждането на децата ми.
Лика, нека вече да ти е леко и много спокойно! Hug
Арвенче, аз по-скоро имах предвид нещо не толкова крайно. Примерно аз ще се опитам да намаля вредните храни и кафето, НО с условието, че ще си позволявам по една чаша кафе събота и неделя и ще мога да хапвам нещо по-нездравословно в събота. Не искам 100% лишение, защото знам, че ще се проваля по този начин.
Чери, тук не става въпрос за това дали сме достатъчно добри или не, не ме разбираш какво имам предвид. Понякога има нужда не само да визуализираме желаното, но също така да изпратим малко реално действие, не само мисли за исканото. Тоест да покажем, че сме готови да се откажем от комфорта си не само, за да получим желаното, но и за да станем по-добри версии на себе си. Аз лично не виждам какво полезно има в пиенето на кафе, то е просто за удоволствие. Както и нездравословните храни, които ни водят по-близо до едно друго място, отколкото към мечтите ни. А и сме наясно, че ако сме с добри килограми и здраве като цяло, можем да подобрим шансовете си за зачеване. Преди да забременея, отслабнах с близо 17 кг. Тогава направих нещо добро за себе си, отказах се от изкушенията и не само смених гардероба и за първи път от 10 години си купувах дрехите, които харесвах, а не палатки, но и се приближих към мечтата си.
Ели, аз пък вчера видях бял гълъб, какво значи?

# 207
  • София/Севлиево
Ро,белият гълъб го свързвам с мир,чистота и любов-абе,все хубави неща Simple Smile Та нека ти се случат ❤️

# 208
Лява тръба изцяло запушена. Дясна на хармоника ....

# 209
  • Dope Reach
Ох, Йоанка... Какво каза доки?

Общи условия

Активация на акаунт