Той не иска бебе!!!

• 8 262
  • 143
  •   1
Отговори
# 60
...С приятелят ми се пазихме...
Как се пазехте?

След описаното, на ваше място бих направила аборт, след което да го напусна. Подчертавам, че това е мое решение, лично, ако на мен се случи, вие трябва да решите за себе си.

# 61
  • ЯМБОЛ
          Кажи на семейството му.Разбери и тяхната реакция.Тогава ти вземи осъзнато решение.Но ако решиш за аборт,раздяла с него завинаги!

# 62
Коце, аз усещам, че освен той и родата му май не е много "за" ти да си избраницата. Очаквай дъртите да се размекнат от бъдещото внуче, което уж сега не искали, и да потърсят пътища към него. Към него само, към теб навярно не, доколкото познавам манталитета им.
А твоят приятел иначе държи ли се добре с теб? Мил ли е, помага ли ти?
Той ли? От най милите е.щ!. Винаги ще помогне, държи се добре с "жените" ако ме разбирате... Както много от тях и той се оказа мачо
Т.е., да разбирам ли, че е имало раздели, събирания, караници, накратко "...бой, кютек и сръбска-пардон, турска музика!"...?Женкар?
Няма такова нещо като "трудни характери".Особено в любовта и във връзките...
Има несъвместимост между двамата.
Някои хора бързо се усещат и не си губят времето в обречени битки.
Други, като теб, упорстват ли, упорстват.И често, сами си съсипват живота.

# 63
Копче не бих сменила, камо ли религия. Стойност и тежест нямате ли?
.. ужас, ужас. Сменям си мнението - аборт, аборт!

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:19 от Не се сърди, човече

# 64
  • Varna
Косе, душе това, че се карате и събирате не еднократно Ич не е хубаво.
И това при положение, че живеете от три години само. Това не ти ли подсказва нещичко бе джанъм?!
Ти може и да обичаш, ама тоя убавец .......ако те обичаше както ти него, не би допускал караници и раздели. Любовта не е това.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 12:18 от Не се сърди, човече

# 65
Ние се опитахме да помогнем със съвети, надявам се да вземеш най-доброто решение за себе си и ти пожелавам успех в живота! Само че следващия път не обръщай темата в превъзнасяне по други народи, леко е дразнещо. Ако беше читав този твоя мъж, щеше да постъпи отговорно. Турците са задружни и се подкрепят, ние тук си подкрепяме българката, никой не те напада.

# 66
Mъж, който не иска детето ти, и те принуждава за аборти - не е стока.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 13:58 от Анонимен

# 67
Много е тъжно това което прочетох. Първо това, че си останала без майка и татко Pensive и това е било голям фактор да се стигне до тук. Знам, че всеки сам си определя живота и по кой път да върви, аз мога само да си кажа мнението, след като си пуснала тема. Винаги казвам това което мисля, дори да не се приеме добре от автора на дадена тема.

Съжалявам, но ще го кажа, колкото и да те заболи от това. Не знам дали си кръстена християнка, но дори и да не си, твоите родители може би ще са много много разочарование, че си приела ислямската вяра.
Да случва се хората да си сменят и религиите, но когато в основата на това е мъж, това е много по-различно.

Ти дори не осъзнаваш каква глупост си направила и заради едната ти любов, как може да си съсипеш целият живот. Вярваш, че живота на мюсюлманската жена е много хубава ли ? Още по страшно е със мюсюлманско семейство, което не те харесва и иска да се разделите, въпреки, че дори си им пристанала, като си сменила вярата си без да ти мигне окото.

Ти си на път да направиш може би една огромна грешка, да родиш дете от мюсюлманин и да се разделите.
Никой от нас дори не може да знае с точност какви проблеми може да ти докара това действие.
Мюсюлманите са много чувствителни на тема деца, да не се случи днеска не го искал, но да те потърси след 2 години и да си го поиска, щото си е негово.

Яд ме е за тази глупост с религията. Невероятно е какви неща може да направите жените, заради един мъж, заради една любов. Българка с турчин в Германия, която си е сменила вярата, но и това не помогнало родата му да те хареса. Знаеш ли каква е разликата да си с някой, с който да не е нужно да си сменяш вярата и неговото семейството да те харесва и то много и това в твоя случай ???

Ти дори не си си сменила религията заради убеждения, а просто защото така е било редно и да може да те приеме неговата рода. Това е много тъжно, наистина много. Съзнавам, че мнението ми няма да ти хареса, но това е което мисля. Ти сама си създаваш проблемите, вече си взела грешни решения и сега береш плодовете от това.

След като ти е казвал, че не иска да има деца с кой акъл стоиш в тази връзка, при положение, че ти си искала да имаш дете, Ти сама каза, че това дете от него е желано от теб. Правиш такива глупави грешки, а си на 30г.
Яд ме е много за теб и също и тъжно, защото нямаш майка и татко, а те духом са с теб и със сигурност искат да имаш хубав и щастлив живот.

Решенията ти ще си ги взимаш, но моето мнение е, че не те чака нищо добро ако продължиш в тази връзка или станеш самотна майка с дете от мюсюлманин. Искрено се надявам да греша, наистина, защото ти заслужаваш да имаш хубав и щастлив живот. Neutral Face

# 68
По всяка вероятност той е силно свързан със семейството си, а те не те искат. Ако им кажеш, че си бременна, може да подобрят тона докато родиш и после да искат да го вземат.
Той не иска брак с теб, не иска дете с теб, нищо не иска с теб, освен да му пуснеш секс и да слугуваш. И ти заради това си смени религията?! Че и бебе искаш да му раждаш?! Заради една гола любов... Осъзнаваш ли дори колко проблеми може да имаш за в бъдеще, само защото той е баща по документи.
Аборт, махаш се и търсиш свестен мъж.

# 69
  • Варна
И религията си сменила.... Аз се отписвам от темата. Да седи авторката и да си го обича, барабар с религията му.

Нищо не осъзнава. Идея си няма какви мръсотии може да й натвори кретена, защото е баща. Да прочете малко из другите форуми, може и да й светне.

# 70
Не знам дали някой забеляза как авторката тактично подмина един мой въпрос. Когато тя спомена, че няма никакви приятели, аз в мнението си я попитах и също и да бъде искрена в отговора. Дали нейният приятел е фактор в това да няма приятели, пък било то и от разстояние дори във фейсбук. Сега като спомена, че той е мюсюлманин доста неща започнаха да ми се проясняват, няма да се учудя ако дори няма и фейсбук профил. Rolling Eyes

Дано поне не са от мюсюлманите изповядващи дълбок ислям, че ще имаш още повече ограничени, като дори и как да се обличаш. Rolling Eyes

# 71
  • София

Както споменах вече работя осигурена съм, език знам, пари не са ми големият проблем колкото мисля страха, че ще съм самотна майка,, няма да има баба и дядо който да ми покажат кое как са го правили с мен. В смилъл, че няма да има от кой да се науча.

То и да има баба и дядо - забравили са как се гледа бебе за 30 г. Но поне биха му се радвали.
Намери в подфорума за  Бременност темата на бременни в твоя месец, там обменят мисли и опит - какво да се купи, на какви прегледи да се ходи. Много млади майки с родители също се учат в движение.
Сега всичко е лесно - памперси, миални, сушилни, роботи за чистене. На твое място бих си оставила детето, бих се регистрирала като бременна, бих търсила  т.н. Хебаме - има и за бременността и за после. Те помагат, обучават, дават насоки.  Като се роди детето нека остане с твоите имена - като самотна майка в Герм. имаш много права, държавата ще ти помага. А и той дори и да поиска да гледа детето - ще има законови ограничения.
Преди години и аз си родих дете без баща на 29 г, това е най-доброто ми решение. В последствие двете си избрахме грижовен баща и мъж. Детето порасна,  сега има нейно дете.

# 72
Той ако беше от дълбокия ислям, още със споменаването на бебе щеше да е омъжена насила експресно.

# 73
Губиш време и нерви с него и с цялата му фамилия. Те не те приемат и не вярвам да се променят. Най-много да се опитат да ти вземат детето. Ако държиш на себе си, трябва да го напуснеш. Ако можеш да се справиш сама и го искаш роди си го.

# 74
  • Paris, France
Авторке, няма да в бъде.

Проблемът не е, че мъжът е турчин, а че ти си мекушава и му вярваш безрезервно. Има и раздели и разводи и с англичани и германци.

Истински мюсюлманин не си вре чушката в дупки ако няма поне ислямски брак с притежателките им.

Ислямът, който повечето турци изповядват, Ханафи Ислям, приема аборта е много ранна бременност, до 40 дни от зачеването, май беше и без проблем.

След като прие исляма направихте ли ислямски брак? Ако ходите в джамия, не може ли да идеш при имама или мюфтията, ако има такъв и да обясниш проблема? Да чуеш какво ще ти кажат те.

Е Исляма мнението на бащата на мъжа относно бъдеща снаха няма значение. Има значение съгласието на бащата на бъдещата съпруга, ако не е жив, брат по бащина линия, чичовци. Ако не са съгласни може духовно ислямско лице да я представлява вместо мъжките и роднини.

Значи проблемът при вас не е от религиозен характер, а от културен, семеен и личностен.  За такива конфликти оправия няма. Ще се разделите рано или късно.

Той никога не е искал сериозна връзка с тебе. Познавам турци и туркини, които минаха през огън за да са с любимите си мъже и жени. Мъжът до е казал, че не иска деца с тебе. За него винаги си била удобен, евтин секс докато си живее живота и приемането на религията му не е променило този факт. Анадолските селяндури искат млада, 19-20 годишна, девствена братовчедка за брак, дори когато те са на 45г, плешиви и престарели.

Положението ти е трудно, защото нямаш твои близки, а неговите не те щат. В Германия не е невъзможно да се справиш като самотна майка. Но не е приятно, нито за детето, нито за тебе.

Разкажи на колеги, че си бременна и мъжът не иска детето! На колкото се може повече хора. Някои чужденци не се свенят да умъртвят жена за да спасят честта си и да нямат нежелано дете от майка с профил, който уронва достойнството им.

Караниците и разделите и събиранията са начало на насилие в двойката. Прочети на Джули темата. Ако Джули беше клъцнала контактите с насилника темата нямаше да в има. Мъжът е фрустриран, че връзката се променя в нежелана от него посока и рано или късно почва да удря по някой юмрук, де в маса, де в лицето.

Ако искаш дай координати на свободни съфорумки, поне 10-15 и им пращай съобщения веднъж дневно. Ако не получат някой ден да се обаждат бързо в германската полиция. Желателно е да знаят немски.

Честно да ти кажа ................. в случай като твоя бих махнала детето и бих напуснала мъжа завинаги.

Общи условия

Активация на акаунт