Отговори
# 105
Гледам, че във вторник Танчето е писала, че ще летят, предполагам вече са в БГ.
Много странно, че вчера братовчедка ми нищо не знаеше, а е в Лондон. Кой знае колко ще я мотаят на летището на връщане, тя все пак е малка и леля ми много се е притеснила. Дано да се спре дотук. Praynig

Ние си прибрахме детето от вилата и утре може би ще ходим на Рожен. Взехме ги още в четвъртък, защото кучето не беше добре и майка е звъняла на брат ми посред нощ да ходи да го вземе и да го води на лекар. Оказа се, че има много голям тумор и веднага го оперираха. Сега са му изрезали далака, но лошото е, че имало и в черния дроб. Дано не се мъчи милата животинка. Иначе с Рали много се обичат. Тя му се хили постоянно с глас и му дава боц, а той не се отделя от количката. Където и да я сложи майка ми, той ляга пред нея и я пази. Навремето си спомням, че по същия начин лягаше пред количката на братовчедка ми като беше бебе, но тогава беше доста по-млад и не даваше на чужди хора да се доближат до нея.

# 106
Ужас ! Ей малоумници са тия мюсюлмани бе. Да им се чудиш на разбиранията. Колко невинен народ трябва да загине за да се спрат. Тъпаци. Пътуват си хорицата, кой на почивка, кой при роднини, някои даже с дечица и някакви олигофрени решават, че трябва да свалят самолети.
Стринка ми трябва да си дойде другата седмица от САЩ, как ще пътува незнам.
Надявам се всичко да е наред с Таня и да не са имали проблеми.
Моля се само да не ударят и нас.
Хайде хубав ден на всички.

# 107
  • София
Облачка, цирка наистина е страхотен. Те бяха в София, някаде април месец. Заведохме Краско, ама той тогава, нямаше и 6 месеца,орева цирка още първите 5 мин. и ние си тръгнахме. Взехме си билети и на следващия ден отидохме ез него и беше невероятно, може да го гледам още много пъти.
Аз мисля, че Танчето са се прибрали доста, преди да се случи това! Поне се надявам да е така!!!

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 09:42 от ®

# 108
ееееееее, ама и аз се загубих след новината за Мишо Simple Smile
Здравейте!!!
Много мерси за пожеланията. Аз да се похваля.... всъщност Мишо не проходи съвсем сам, а малко на сила Crazy. Искам да кажа, че както си го водех за ръка реших, че е достатъчно стабилен да направи няколко крачки сам и го пуснах. Оказах се права Mr. Green. /така проходи и баткото, но с месец по-рано/. Сега обаче, цели 3 пъти го видях да събира смелост и да се пуска сам. Та днес исках да се похваля, че така вече от 3 пъти си имаме и 1 падане. Пусна се от спалнята в незнайна за мен посока, аз уж бях седнала близко до него, но нещо не успях да го настигна  hahaha Embarassed и следователно не успях да го хвана добре когато залитна. В резултат на което той се търкулна на земята. За щастие не се удари, порева малко, но по-късно пак крачеше из къщата.

е, ама днес е много пусто тук,а идва и събота и неделя, когато съвсем не сме активни.
Гледат ли ви се малко стари снимки? Едва сега качих снимки от месеците май, юни, юли и август http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=17056

хайде лека нощ и сладки сънища

# 109
Мирамакс, страхотни снимки в пералнята  Joy! Браво на мъника - той е нашата гордост  bouquet!

# 110
  • София
Здравейте всички.
И аз се позагубих, ама нали съм без деца и обикалям Сф.
Ей, голям ужас това с Лондон,а... Дано Таня да са дошли.
Мишленце, приятно изкарване на Рожен. Вие заради събора ли отивате? Аз само веднъж ходих и не искам да повтарям. А кучето - дано не страда много. Мои роднини скоро приспаха Бела /нюфаундленд/ .Тя беше на 16 год., с рак.....Още го преживяват.
Мира, много рано прохождат твоите деца,а newsm78? И аз съм проходила на 9 мес и 1 ден, ама на моите не им давам зор Mr. Green. Много ми е хубаво, докато си стоят в количката Laughing.

# 111
Здравейте мами!
Много кофти това със тези затегнати мерки в Лондон. Дано като забраниха ръчният багаж и не можеш да си вземеш нито книга, нито играчка - да подсигуряват такива вътре. Че то си представям с малко детенце и да няма с какво да се занимава?! ooooh!
Мишленце - весело изкарване на Рожен. Много ми се ходи и на мен по този край, ама нещо никак не сме инициативни.... в балканска насока Embarassed
Мирка - права е Валерийка - много хубави снимки. HugА на малкото Мише - нали знаеш много гушки от нас Hug Иначе ние стъпваме на пръсти - като балерина - но нали вече можем да пълзим нямаме пречки и задръжки. Напаст страшна е! Mr. Green Любимите му играчки са подметките на обувките и паниците на кучето - ужас направо. ooooh!
Ние днес ще ходим на вилата на свекитата - за пълви път с преспиване. Липсва ни едно легло, та още се чудим кой каде ще спи, ама ще го измислим. Най много Къци да го тропосаме на надуваем дюшек на земята.  newsm78 То изобщо ще бъде голям цирк, защото Яни като влезе там и почва да реве. И изпитва страх от баба си и от непознатият дом.
И като казах цирк Mr. Green нашето куче вече  седи редовно под кревата!Познайте защо?! Или по точно от кого се крие?! hahaha Яни само гледа да го докопа и го мачка и го тегли....а Тоби само ходи като ударен самолет из къщата и ръмжи....
Айде лек ден от нас,  и да си починете ей Naughty

# 112
привет Hug
Валерия, намери какво да ми кажеш, сега ще трябва да се обяснявам Laughing. Аз по принцип съм на мнение, че е голяма простотия да снимаш детето си в пералнята, но... Един ден аз и Мишо бяхме самички в къщи и той не искаше нищо друго да прави освен да лази и бута всичко. Така аз докато му търсех нова тениска, той стигна до пералнята, изправи се на нея и започна да оглежда барабана, после се напъха до кръста и после въпреки убежденията на мама, тя реши, че си заслужава да го снима "как изучава света". Въпреки, че не одобрявам този род снимки мисля, че станаха готини Embarassed . После тати като се прибра го посрещнахме с думите: Знаеш ли, Мишо колко много се изцапа? Искаш ли да видиш как се почистват дрехите и Мишо /сиреч заедно в пералнята/? Е, това е всичко.

Танче, на мен ми е хубаво да кажа, че рано са проходили, но след първите самостоятелни крачки не им давам и аз много зор. Баткото стана готов за прощъпулник едва 2 месеца по-късно. Като гледам Мишо, май и той ще откара толкова до по стабилно ходене. Иначе съм останала с убеждението, че тези който проходят около годинка, по бързо започват да ходят стабилно.

Джулис, връщаме ви жеста или по скоро е взаимен Hug. Като говориш за подметките на обувките, Мишо е същият. В снимките имаше една където той излиза от под руините на обърнатата от него стойка за обувки барабар с обувките Simple Smile. Понеже все още не ходи сам, без придружител, лази навсякъде /навън по плочките, асфалта в училището, по тревата/, изцапва се ужасно много и това ме вбесява. Точно този етап май го бях забравила, а като си помисля, че следва и онзи на ученето на самостоятелно хранене doh. Относно вилата, щом сте се навили на преспиване, сигурно положението с рева не е толкова трагично. Хайде леко изкарване, пък може да се окаже и приятно /без циркове/. Ей, и не бъди лоша снаха  Wink, да запознаеш Яни с баба му и къщата.

хайде чао и до скоро newsm51 txtloves

ПС. Опс, Джулка, вие днес не заминавате, а се прибирате вече. Е, как мина всичко?

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 20:21 от miramax

# 113
Танче, уж за събора ходихме до Рожен, но стояхме там 2-3 часа и си отидохме в Смолян. Аз не съм очаквала нещо кой знае какво, защото съм ходила на подобно нещо в Копривщица. Няколко сцени и огромни поляни, на които хората си седят и слушат народна музика.
В Смолян както винаги много ми хареса. За една година много се е променило, центъра са го направили много хубаво. Такова спокойствие цари , хората са много добри и спокойни, отвсякъде виждаш планини и борове. Общо взето ни действа много успокояващо и зареждащо с положителна енергия.
Абе от много хубав край са тези нашите мъже.
Пампорово не мога да го позная, как се строят толкова много хотели за една година #Crazy
Рали посъбра доста парички от родата, която не я е виждала и сега се чудя какво да й взема newsm78
Джулка, във вашия край също е много хубаво, сигурно затова не се организирате за "друг балкан"
На връщане ходихме до Пловдив и Рали пак се къпа в басейна, но този път се кефеше много повече. Така рита, пляска и изведнъж си мушка главата вътре. И с ръчичките и крачетата маха и пляска във водата, направо е готова за морето.
Там бяха дошли и едни други роднини с детенце на 1г и половина, него го пуснаха с един пояс и на ръчичките от тези надуваемите и си плуваше самичко, но те се връщаха от морето и явно си беше свикнало с водата човечето.

Мирка, много хубави снимки, особено тези в пералнята Joy

# 114
  • София
O, Мишленце, браво на вас, че сте разпуснали. И аз много харесвам Смолян, за Пампорово няма изобщо да говоря. Наистина напоследък много се строи, и то какви хотели. Ние имаме роднина в Мургавец. Какво беше този хотел 90-те години и какво е днес. И всичко се променя на хубаво. Аз утре заминавам. Ще ида там на басейн. Планувала съм и фитнес. Картата за месец в Ч-ре е 15 лв. Как да не отидеш Joy.
Джули, организирайте се към нашия балкан,а? Но по-добре зимата. А ако карате и ски, значи Чепеларе е супер. Не, че го хваля, ама... Peace.

# 115
Ооооо, здравейте Hug Пак няма мами тъдява. Като гледам само 3-4 си пишем и то отвреме на време Mr. Green Лято е!!!така ще е !!!!Като истине времето пак ще се съберем!!! Hug
Ние ходихме на вилата и всичко тръгна на много зле. Свеки от вретата ми съобщи че и е лошо и я тресе #Cussing out и че бавно  , бавно се разболявала....да я пита човек телефон ли нямаше да ни каже да не идваме?! Close Съответно нищо не беше сготвено и приготвено. Та аз за добре дошла оставям Яни и почвам да готвя. Да не си помислите че имаше нешо за готвене?! Нееее! Добре че си носех пилешко - да не ходя с празни ръце. Та сложих пилешките бутчета  да се пекат и викам ще сложа и някой картоф за салатка. Да ама не. Оказа се че дори супичка няма за детето наготвена та бързо преустроих картофите в картофено пюре. После тръгнах легла да оправям и да издирвам чаршафи, щото и това не беше свършено! Ама си мълча и не мърморя Crossing Arms да ме пита човек как го преживях?! Яни порева около час и после намери някакви малки чашки на секцията и се заигра с тях. Голямо вадене и прибиране беше в една купа. Мисля че е готов за кубчета вече Mr. Green Днес мисля да ида да му купя. Спахме на 2рия етаж, самички и той нямаше никакъв проблем като си бяхме само "свои"! Mr. Green
Сутринта обаче свеки се беше отчела с баница и кафе. Та малко ми поомина, щкото ако трябваше и закуска да ставам да си приготвям - то по-добре аз да ги бях поканила у дома на гости Joy И така. Резултата от гостиването ни е обаче че влачим сополи, ама ще го преживеем. Все пак това е веднъж годишно - нали??? Mr. Green
Танче - не караме ски - никога не сме ходили на ски досега, но обсъждаме с Галин да прескочим до Смолян към Януари...може пък и да се пробваме.
Мирка - а тати как реагира на изпраното момче???
Мишленце , и наш Яни така го пускахме в морето с пояса с дупки и той си шляпаше и си плуваше  все едно цял живот го е правил. На Рали не се дели от природата си Mr. Green

# 116
  • София
Здравейте маменца!

Бързам да ви кажа, че вече съм студентка!
Приеха ме това, което исках. Задочно!
Черпя ви виртуално по този случай!
Много съм щастлива и доволна от себе си Simple Smile

# 117
  • София
Мандаринка, честито. Да минеш много лесно и скоро да черпиш за абсолвентски бал.

# 118
честито!!!! smile3525 newsm51
Успех в новото начинание!!!

# 119
Честито,Мандаринке!Ти ме изпревари!И аз съм студентка!Реших,че мога да се възползвам от свободното си време,докато съм в майчинство и се явих на изпити!Приеха ме задочно в Пловдив-педагогика,така че,пловдивчанки,ще се виждаме!
Нашето кръщене вчера мина отлично,доволна съм!Кръстихме Антоан в храм"Св.Георги",после се почерпихме в една пицария и довършихме празника вкъщи !По-късно ще кача снимки,ако имате желание,да ги разглеждате!Сега ви оставям,че докато Тони спи да свърша нещо полезно и да помързелувам с книжка в ръка!

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 14:26 от __ZLATO__

Общи условия

Активация на акаунт