Отговори
# 120
Браво, момичета!
Мандаринка и Злато, честито ви студентския живот   bigdance2  smile3529! Хайде после да почерпите и за първите шестици  cheers !

# 121
Я гледай какви новини си имаме в темата:
Честитооооооо, двете студентки сега ще се размажат от купони  Wink.
Дано ви върви леко и да ви е много интересно.
Много ви се кефя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(за мен това бяха най-хубавите години- диви, диви  Embarassed)
Айде след първите взети изпити чакам халби с бири Wink

Мандаринка, каква е специалността?
Злато с какво кандидатства? Аз за теб въобще не знаех....

# 122
Честито майчета студентки. Пожелавам ви щуро следване с готини колеги и много шестици  Mr. Green
Злато ЧЕСТИТО ти и християнче. Да расте здрав, добър, справедлив, щастлив, много игрив и все така лъчезарен Тони  Hug
miramax разгледах ви снимките. Страхотни са ти двете момченца.  Heart Eyes
JuliS за пореден път се убеждама, че туй свекървата не е като човека.  Grinning Много гостоприемна вашта брех...  WinkДано бързо да ви минат сополите и да забравите "хубавото" гости. То добре, че рядко ви спохожда това щастие да гостувате на свеки. Не е като всеки ден да ти виси на главата Не искам и да си го припомням дори.  Sick 
Таня П приятно изкарване. Много хубави емоции да събереш и после да разказваш как е минало
Мишленце браво на вас, че сте си починали в Смолян. Мечтая си и аз някой ден да посетим и това градче.
А събраните парички ги пазете, че скоро ще купуваме голеееееми торти  Laughing

Ние сме добре. Дивеят тук моите принцеси, а аз се мъча да слабея. Вече 6-ти ден съм на плодове и чай, и се надявам да вляза във форма след няколко месеца  Crazy Въобще и не се надявам, че ще стане чудо и всичките излишни килца ще изчезнат изведнъж. Бавно и славно ще преследвам целта. И докато аз се боря с килцата, Криси ги трупа  Grinning На консултацията в четвъртък кантара се закова на 10 кг, а сантиметъра отчете 74. От вчера и пълзи.  Mr. Green До сега само назад я караше. хаха хохохо. Много е смешна. Иначе се опитва да ходи и обикаля почти цялата стая подпирайзки се. С кака й най-накрая намериха общи игри и вече заедно редят строителя, купчетата, подреждат доминото, играят с топки, въобще голяма веселба пада.  Grinning Зъбките са 6 на брой  Hug

# 123
Здравейте мами,

Първо искам да честитя на амбициозните мами студентки, Злато и Мандаринка ЧЕСТИТО!!! Много купони и усмивки след изпитите. Да почерпите след някоя и друга година с диплома в ръце.
Злато, честито ти християнче!!! Много здрав и щастлив мъж да расте. Чакаме снимки.  Wink
Танче, приятно изкарване и активна почивка ти пожелавам.
Джулка, явна не си случила на гостоприемна свекърва. Дано рядко да ти се налага да я посещаваш.
Мишленце, вие цяло лято я подготвяте Рали за моренцето, дано така добре да приеме и морската вода.

За нас мога само да кажа, че имаме вече шест зъба, лазим като стрела и от два дни ходиме само за една ръка. Мисли ме да заминаваме малко на почивка в Тетевенския балкан от петък. С мъжа ми сме се заканили да ходим за риба, но всичко зависи от Крумчо.

Лека вечер и спокойна нощ Laughing

# 124
Честит прзник на всички именници!  bouquet
Да почерпя за здравето на майка ми-Мария се казва
 beer3 Wine Glass cook cook
Честито на Мандаринка и Злато-добре дошли в отбора на мамите-студентки.Пожелавам ви много успехи и разбира се купони!
Злато,честито християнче!
Танче,Вери4,приятна почивка на балкана!
Джулка,много "гостоприемна" свекърва си имаш.Дано бързо ви минат сополите.
Ние сме добре с 4 зъба сме вече,пълзим много бързо напред като моторетка,вървим за ръчички,постоянно сме прави в леглото и обикаляме,казваме от седмица Мама и баба и аз разбира се съм много щастлива,само дето вече плаче и на мама.
Хубав ден на всички!

# 125
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

Верче, Танче, приятно изкарване на балкана!

ЧЕСТИТО НА МАНДАРИНКА И ЗЛАТОТО! Много успехи и хубав студентски живот!

# 126
  • София
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ.
Злато , честито ти студентство. И аз съм педагогика, но в Софийския.

# 127
Честито на всички именници!
Да им е живо и здраво името!  bouquet

Мами,ние заминаваме- лятното турне на нашето фемили- Плевен, Павликени, Варна, моретооооо.
Идваме си началото на септември. Много целувки от нас и весели летни дни Heart Eyes

# 128
Честито на всички именнички  newsm51! Бъдете щастливи и здрави!

На всички морски - завиждааааам   grinning039!

Валери е с някакъв вирус, повърна два пъти, не иска да яде и е толкова тъжна  Cry. Чак сърцето ми се къса. И като се замисля, колко много бебчета, като наши са по майчини домове. И те се разболяват, и на тях им никнат зъбки, и плачат нощем, и няма кой да ги гушне и да ги целуне.

# 129
А в момента спи в такава поза  Heart Eyes http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/104/i-124.jpg.

# 130
  • София
Гея, приятно изкарване и много поздрави на морето Mr. Green.
Валерия, дано бързо се оправи малката Praynig. А за домовете си права. Така е, децата са сами.
Да ви се похваля, по този случай, миналата седмица ходих при една мама от форума, занесох малко играчки и пари. Те ходят в няколко дома, носят играчки и събират по малко пари за плодове и мляко. Та, ако някой има желание и възможност,
моля на ЛС или тел. 0896 744 343.

# 131
Честито на всички именници!!!

Честито на студентките Злато  и Мандаринка!!!

Набързо за нас ... имаме си вече 3 зъбчета пълзим и се изправяме на всякъде, но не се храним добре вече незнам какво да и предлагам  то на кърма не може само...... но утре ще видим резултата на консултацията.....

Каним се да ходим на море другата седмица  и по този повод имам въпрос към мамите които бяха вече на море: През деня или през нощта пътувахте?

Лек ден

# 132
привет мамита, ние се завърнахе в сф. честито на студентките и само 6тици  Praynig
честит имен ден
тони вече се отпуска и прави по 1/2 крачки сама, теди още не. и двете са като хлебарки в пълзенето и то все на различни страни  Wink изправят се вече и по стената, само се опират на нея и вървят ли вървят. тони има 6 зъба, 4те горни избиха заедно, слава Богу нямаше проблеми, теди няма нито един зъб  Rolling Eyes да се похваля вече пишкат на гърне по 2/3 пъти на ден след време ще махам памперсите или поне ще опитам. от другия месец са на ясла, удобриха ни  Hug така че ставам волна птица. ние утре си тръгваме, уви почивката свърши  Cry

# 133
Честит имен ден на всички именички! Да ви е живо и здраво името, да сте щастливи и само късмет да ви съпътства!
Отдавна не съм ви писала и за нас - аз съм от новите мамита, ама не много активна напоследък  Embarassed
Реших и аз да пусна малко наши снимки, че да се запознаем  Embarassed  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=55188
Честито и на студентките! Ееех, хубави години бяха, безгрижни, но така бързо отлетяха...
Ние още се чудим да ходим ли на море с бебока - то и време няма много свободно, но все 4-5 дни ще намерим  newsm78 Предложете някое местенце по на юг... пък и да ни приемат за малко нощувки...

# 134
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте всички Hug,днес мислех че е хубав ден,а за мен се оказа кошмар.Сутринта ходих на църква с Марти,като питах попа може ли да влезе дете под годинка и той каза ОК.Помазаха го и него,абе всичко беше ОК.След това ми гръмна захранването на единият комп в офиса,след това се прецака складовата програма на другият комп,та изпратих базата по е-мейл за поправка,след това Марти цял следобяд не заспа и беше кисел,след това в магазина ми са пробутали на продавачката 5 фалшиви лева,след това имах още два проблема в офиса,които са по-сериозни и няма да ви описвам.На финала реших,че това е лош ден и затворих в 16.30 и на път за вкъщи се чудех още какво ще ми се случи.Изкъпах Марти в 19.00 и той заспа гол по хавлия както го кърмех.Сгреших като се успокоих.В 20.00 се събуди и започна да си играе,но пак не беше много,много весел.И ето по БТВ започна филм и аз гледам филма,гледам Марти/и двамата сме на спалнята/.В един момент една наркоманка си изхвърля бебето в кашон и минават буклукджиите и хоп кашона в машината и тя тъкмо да го смели и единият мъж се развика колата да спре и в този момент чувам как Марти падна.Цялата треперех като го вдигнах.Как можах да съм такава блейка.Знам,че не трябва да заспива 1 час и да не повръща на фонтан.Да ама след около 15мин. го оставих в неговото легло и отидох до 00 и когато се върнах той беше повърнал.Още повече се изплащих,защото не знам фонтан ли е било или какво.Току що го приспах.Повече не е повръщал и видимо няма нищо.Дали да го водя утре на лекар.Какви ли са признаците на сътресение и лекарите правят ли въобще нещо или само констатират.Изплашена съм и объркана newsm45.Лошото е че не съм видяла как е паднал,ако е паднал с главата надолу?Моля,ако някой знае нещо да пише.Паднал е от височина 30 см. и отдолу е ламинат.Уж Богородица,а какво ми се случи #Crazy
Извинете,че ви изливам цялата тази лошотия,но вие може да ме разберете и дадете адекватен съвет.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт