.
(за мен това бяха най-хубавите години- диви, диви 

Много гостоприемна вашта брех...
Дано бързо да ви минат сополите и да забравите "хубавото" гости. То добре, че рядко ви спохожда това щастие да гостувате на свеки. Не е като всеки ден да ти виси на главата Не искам и да си го припомням дори.
Въобще и не се надявам, че ще стане чудо и всичките излишни килца ще изчезнат изведнъж. Бавно и славно ще преследвам целта. И докато аз се боря с килцата, Криси ги трупа
На консултацията в четвъртък кантара се закова на 10 кг, а сантиметъра отчете 74. От вчера и пълзи.
Зъбките са 6 на брой 

! Бъдете щастливи и здрави!
!
. Чак сърцето ми се къса. И като се замисля, колко много бебчета, като наши са по майчини домове. И те се разболяват, и на тях им никнат зъбки, и плачат нощем, и няма кой да ги гушне и да ги целуне.
http://foto.mail.ru/mail/s_p_p/104/i-124.jpg.
. А за домовете си права. Така е, децата са сами. 
изправят се вече и по стената, само се опират на нея и вървят ли вървят. тони има 6 зъба, 4те горни избиха заедно, слава Богу нямаше проблеми, теди няма нито един зъб
така че ставам волна птица. ние утре си тръгваме, уви почивката свърши
Предложете някое местенце по на юг... пък и да ни приемат за малко нощувки...
,днес мислех че е хубав ден,а за мен се оказа кошмар.Сутринта ходих на църква с Марти,като питах попа може ли да влезе дете под годинка и той каза ОК.Помазаха го и него,абе всичко беше ОК.След това ми гръмна захранването на единият комп в офиса,след това се прецака складовата програма на другият комп,та изпратих базата по е-мейл за поправка,след това Марти цял следобяд не заспа и беше кисел,след това в магазина ми са пробутали на продавачката 5 фалшиви лева,след това имах още два проблема в офиса,които са по-сериозни и няма да ви описвам.На финала реших,че това е лош ден и затворих в 16.30 и на път за вкъщи се чудех още какво ще ми се случи.Изкъпах Марти в 19.00 и той заспа гол по хавлия както го кърмех.Сгреших като се успокоих.В 20.00 се събуди и започна да си играе,но пак не беше много,много весел.И ето по БТВ започна филм и аз гледам филма,гледам Марти/и двамата сме на спалнята/.В един момент една наркоманка си изхвърля бебето в кашон и минават буклукджиите и хоп кашона в машината и тя тъкмо да го смели и единият мъж се развика колата да спре и в този момент чувам как Марти падна.Цялата треперех като го вдигнах.Как можах да съм такава блейка.Знам,че не трябва да заспива 1 час и да не повръща на фонтан.Да ама след около 15мин. го оставих в неговото легло и отидох до 00 и когато се върнах той беше повърнал.Още повече се изплащих,защото не знам фонтан ли е било или какво.Току що го приспах.Повече не е повръщал и видимо няма нищо.Дали да го водя утре на лекар.Какви ли са признаците на сътресение и лекарите правят ли въобще нещо или само констатират.Изплашена съм и объркана
.Лошото е че не съм видяла как е паднал,ако е паднал с главата надолу?Моля,ако някой знае нещо да пише.Паднал е от височина 30 см. и отдолу е ламинат.Уж Богородица,а какво ми се случи