Отговори
# 30
  • София
Айде, първото проходило бебе при нас.
Ей, Мирка, а честито. Да сте живи и здрави, и да не падате много. Пу, да не ви е уроки.

# 31
Девойки, и ние ще сме на похода утре. Дръннете един телефон - 0888540978

# 32
Мира, честито проходилото бебче  smile3525! Сладур на мама  smile3501!
Една сълза ударих  Heart Eyes. Целувки на Мишето Hug!

Ер-ка, супер снимки! Мъника в жълтото лимонче е много важен  Laughing!

# 33
  • София
 newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАНДАРИНКА!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!!!  ura  bigdance2 smile3510

# 34
Честит Рожден Ден, Мандаринка  bdbaloni! Бъди щастлива и обичана!  newsm51

# 35
  • София
аа мерси на първите честитящи...
да ви почерпя

честито на първото проходило октомврийче... просълзих се като гледах

# 36
Да си ни жива и здрава, Мандаринкеееее!!!

Много любов, много късмет и щастие!
Да продължаваш да ни зареждаш с младост и красота!

Мира, нацелувай Мишето. Голям мъж излезе, пръв сложи Земята под краката си( а ти все така се притесняваше).
 running

Мацки, утре ще се чакаме  пред НДК, нали?Да пием после и по кафе....

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 00:50 от Гея

# 37
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мандаринка!Пожелавам много здраве и успехи в живота,кариерата и не на последно място-в любовта! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Мирка честити ходещи крачета! smile3539Браво на най- смелия мъж!

# 38
newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАНДАРИНКА!!! bdbaloni
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, МНОГО ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА! ЛЮБОВ И ХУБАВИ ЕМОЦИИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И КРУМЧО.

Мирка, ХА честито. Пожелавам безаварийно ходене и здрави колена...

Момичета много ви благодаря за страхотните пожелания. Много сте мили, с голям трепет ги четох!
Ние току що се завърнахме от разпивки, песни и танци. Изкарахме страхотно. И сега ще лягам, че утре да съм поне малко свежа на похода...

# 39
Ехаааа, имаме си проходило октомврийче newsm44 Мирка, да ти  е жив и здрав юнака и леко и безаварийно Laughing
Мандаринке, честит рожден ден, много положителни емоции, късмет, здраве на теб и на всички около теб  bouquet
Меганче, приятно изкарване във Варна и дано си починеш и забравиш лошите преживявания Heart Eyes

# 40
ma_nda_rinke, честит рожден ден! Пожелавам ти и на 100 години да си останеш същата свежа и готина мацка!

# 41
  • София - Младост 1А
ЧРД Мандаринке!!! Аз вече лично те поздравих ама тука си повтарям пожеланията!

Мирка честито ви щъкащо мъниче! С късмет да ходи по земята!

Надинка де беше бе душо??? Ние се събрахме, яко ни валя дъжд, ходихме на похода... пък никъде не те видях. Аз чак днес прочетох че си писала и ме е яд че не съм го видяла по рано, за да ти звънна.

А на похода бяхме аз, Мандаринката, Верич, Мишленце, Бини и Гея (нали не пропускам някого). Първо седнахме да пием кафе и такава буря ни връхлетя че направо едвам спасихме мъниците от измокряне. Скрихме се на "Чадърите" под една тента дето яко пропускаше (поне над мойта глава). Направо супер гадория. Подозирам, че за това на похода нямаше много хора. Все пак се изтипосахме там и се отчетохме. После тамън да седнем в градинката на Народния театър и един облак се зададе застрашително и аз и Пешката се ометохме набързо. След няколко минутки пак яко запраска. Не знам мамитата как са се прибрали.

Снимки ще има, пък може и по някое ТВ да ни покажат.

Айде толкоз за днес, отивам да пазаря за утре и ако остане малко време и латекс ще идем да купим.

# 42
Мандаринке, да си жива и здрава, и все така свежа и сочна  Wink и много много щастлива и жизнерадостна!

# 43
Честито първо проходило октомврийче. Стопли ми сърцето! Да върви все по-уверено и стабилно напред и нагоре, и да превземе всички върхове.
Мандарински честит рожден ден. На първо място ти пожелавам да си здрава. Нека двамата ти мъже да те носят на ръце и да те направят много щастлива жена и майка.
Меги с нетърпение очаквам да се обадите и да се видим.
С малко закъснение искам да честитя и на мама Верче. Пожелавам ти да си все така лъчезарен приятел и да превърнеш мечтите си в реалност.
Мамо Райчева не се ядосвай на тази твоя свекърва, ами вземете и направете кръщенето на Райчо когато си искате без да се съобразявате с нея. Как така няма да пусне свекъра ти? Неговата дума въобще ли не се чува? Оф, много неприятно наистина. Но не си трови нервите с тая а се радвай на чаровния Райчо.

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 16:51 от klamerche

# 44
Здравейте и от мен! Heart Eyes
                           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАНДАРИНКА!!! bdbaloni
          ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

newsm51 newsm51 newsm51
МИРКА,ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА МИШЕТО!БРАВО,СПРАВЯ СЕ ОТЛИЧНО! smile3501

Дринка вече ви е разказала за похода.Радвам се,че дъжда спря,та поне да си го направим.Вторият дъжд не ни валя,че бързичко се изнесохме в подлеза на ЦУМ.Жалко,че не можахме да се видим,но ще трябва да си направим някоя срещичка скоро.
Успях да кача и снимките от събитието на деня.ЕТО ГИ!!!
Целувки на всички от нас. lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт