Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса?

• 40 544
  • 785
  •   1
Отговори
# 345
Моята кохорта работи в области, в които през последното десетилетие нещата бяха на проектен принцип и не беше необичайно на едно място да се прекарва 2-3 години, докато проектът прави пари. Така че "криза" е много относително, когато като цяло нещата са нестабилни.

# 346
Каквото в Германия, такова и у нас.
Сега ще затворят германските университети и всички хиляди студенти ще си дойдат вкъщи.

# 347
Мисля, че кризата вече е факт!
Мъжът ми работи в градски бизнес хотел- днес му се е наложило да уволнява хора......лошо е положението в този сектор.
До преди седмица бяха със заетост за месеци напред. И всичко се случва за има, няма 4/5дни

# 348
  • На остров
В Швеция хотелската верига Scandic предвижда 2000 уволнени.

# 349
Аз съм от Варна, а нашия град разчита най-вече(да не кажа основно) на туризма.......какво ще се случва ......

# 350
Аз съм от Варна, а нашия град разчита най-вече(да не кажа основно) на туризма.......какво ще се случва ......

Много хора сме в това положение Sad

# 351
Където цялото семейство са в туризма, ще пострадат сериозно.

# 352
Има много време до лятото.

# 353
  • Пловдив
Титина, каква е тая ваша корпорация...? С такива спестявания? Направо ме остави с отворени уста Frowning сериозна съм...явно тия мениджъри някак са предвидили ситуацията като моментната.

При нас уволниха, съкратиха 15 от 140.

# 354
Титина, каква е тая ваша корпорация...? С такива спестявания? Направо ме остави с отворени уста Frowning сериозна съм...явно тия мениджъри някак са предвидили ситуацията като моментната.

Тя е в Тексас. Най богатия щат.

# 355
  • Пловдив
Е, ок..ама чак пък ресурс за година напред...?

# 356
Е, ок..ама чак пък ресурс за година напред...?
Може и за 10, зависи в кой сектор е.

# 357
  • Пловдив
Хм...интересно.
Ако е в петролния бих го разбрала.

# 358
Хм...интересно.
Ако е в петролния бих го разбрала.

Не е до сектори, а до количество пари. Какво не разбирате?

Една част от Варна чакаше на туризъм аз като бях малка. Сега много малка част чака на него.

# 359
  • София
Апропо, някой сети ли се в БГ МАММА да инвестира...преди месец? Или тия гяволи нямат акции още...., е, нищо, след месец и нещо вече ще са на борсата с акции Grinning

Общи условия

Активация на акаунт