Обратното броене наближава - до АПРИЛ мъничко остава

• 37 570
  • 376
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми казаха че със задна дата ще го издадат, но кога ще е не знам.

Момичета има ли някоя на която тепърва трябва да и се издава 45я болничен, аз съм се ошашкала с тази извънредна ситуация, отменят ми консултацията за 3ти път. Не знам какво да направя, как ще го издадат а това направление за хоспитализация, идея си нямам как ще се ражда при тези положения.
Моя трябва да почне от утре. В понеделник трябваше да съм на преглед,но го отмениха. Болничния ще ми издадат във вторник,но някой друг трябва да отиде да го вземе.
Ina, аз тази седмица си взех направлението за раждане, в същия ден трябваше да ми издадат и 45 дневния болничен, но ми казаха че нямат право да издават нищо на бременни заради епидемията и че другата седмица ще ми го издадат със задна дата, нз обаче сега какво правим като до края на месеца са спрени ЖК. На теб са ти казали, че със сигурност ще ти издадат болничен или?

# 106
И на мен казаха със задна дата,трябваше да е следващата седмица. Но при тези обстоятелства вече незнам! Не е нормално да спират ЖК за такъв дълъг период! При нас в толкова напреднала бременност,особено сега когато трябва да ходим всяка седмица направо е доста притеснително.

# 107
И мен ми се вижда странно, ще тръгна да раждам, а нямам нито документи нито нищо, какво ще стане не знам. Още повече че недай си боже стане нещо, дали ще ме приемат някъде не се знае.

И на мен казаха със задна дата,трябваше да е следващата седмица. Но при тези обстоятелства вече незнам! Не е нормално да спират ЖК за такъв дълъг период! При нас в толкова напреднала бременност,особено сега когато трябва да ходим всяка седмица направо е доста притеснително.

# 108
Не можем и задължителните изследвания,които се изискват преди раждане да направим

# 109
Аз днес бях при АГ на тонове, имам час за преглед сега за идния вторник,трябваше да говорим за секциото,дата и т.н.
Моля се да мина,че ще полудея да стоя вкъщи без информация за раждането, влизам в 36г.с...
Става въпрос за Стара Загора,някоя друга мама да има инфо за нашия град?

# 110
Не можем и задължителните изследвания,които се изискват преди раждане да направим

Все се надявам че ще се намери някакъв компромисен вариант, не може да ни оставят без наблюдение в този напреднал период вече. Мисля да се обадя да попитам в понеделник да видя какво ще ми кажат.

# 111
Аз днес бях при АГ на тонове, имам час за преглед сега за идния вторник,трябваше да говорим за секциото,дата и т.н.
Моля се да мина,че ще полудея да стоя вкъщи без информация за раждането, влизам в 36г.с...
Навсякъде са отменени женските консултации. Моята АГ каза,че официална заповед са получили даже. На мен също в понеделник трябваше да ми прави изследвания,но явно няма да е скоро. Много се дразня от тази масова истерия. Магазините рафтовете празни,магазините с опашки. Хем казаха да не се прави струпване на хора...

# 112
Аз като по предвидлива си взех няколко неща преди две седмици, та днес не съм усетила масовата истерия, но се очакваше. На 25 съм на преглед, за сега всичко си остава в нашата клиника, ще трябва да пускам кръвни и да правя среща да подписвам информирани съгласия, та дано мине всичко добре.
Иначе днес бяхме в парка на една полянка с детето и не съм се събирала с хора , но в съседния квартал лепнаха лепенки, че се забранява използването на детските площадки. Та събота и неделя ще си останем май в къщи основно. Sad добре че имаме пясъчник на терасата 😄 а и бонус няма детска кухня... сега ще падне готвене и за работещия в къщи татко 😄

Иначе имам мн странни болки от влагалището надолу към краката. Пих си магнезия ще видим утре как са нещата Sad

# 113
А съм от Стара Загора. Днес ми казаха, че са отменени, но се чух със следящата и ме викна в кабинета. Издаде ми болничен. Направи ми преглед, издаде ми направление за ендокринолог. Другата седмица пак трябва да отида (другата седмица влизам в 36-та сесмица). За тонове не сме говорили още. Днес само на ехографа пусна да я чуе..
Свържете се с гинеколога и се уговорете. Друг начин не виждам. Все пак знаят как яъряим и не остава много време. Може да връщат жени в по малки месеци, ама то за нас няма смисъл.

А масовата истерия със запсяване май е само в София. Тук не виждам такова нещо. Поне кварталните магазинчета са си добре заредени. Днес сестра ми минаха от София и плануват да напазаруват от града, че снимките от София са страшни.

# 114
Следващата седмица трябва да започна запис на тонове, но ако паниката продължава изобщо няма да си търся белята поне още 2 седмици докато вляза в 9м, ако изобщо някъде правят записи в сф. Много гадна ситуация момичета, но трябва да запазим хладнокръвие, да се грижим за себе си и бебчетата и да се надяваме, че скоро вирусите ще изчезнат и ще си бутаме количките по паркчетата Hug

# 115
А съм от Стара Загора. Днес ми казаха, че са отменени, но се чух със следящата и ме викна в кабинета. Издаде ми болничен. Направи ми преглед, издаде ми направление за ендокринолог. Другата седмица пак трябва да отида (другата седмица влизам в 36-та сесмица). За тонове не сме говорили още. Днес само на ехографа пусна да я чуе..
Свържете се с гинеколога и се уговорете. Друг начин не виждам. Все пак знаят как яъряим и не остава много време. Може да връщат жени в по малки месеци, ама то за нас няма смисъл.

А масовата истерия със запсяване май е само в София. Тук не виждам такова нещо. Поне кварталните магазинчета са си добре заредени. Днес сестра ми минаха от София и плануват да напазаруват от града, че снимките от София са страшни.
Тук в Ямбол изпразниха магаизните. Снощи ходихме на покупки и ме гледаха много лошо. Бременна пък се разхожда по време на извънредно положение. А и ние си взехме нормални неща,никакви запаси. Но рафтовете с брашно,захар, макарони,консерви,месо, замразени бяха празни . Това в по малък магазин от примерно Кауфланд,а там е било ужас опашки на половината на магазина да касите. Мен АГ ми каза да следя положението и когато отменят забраната за прегледи тогава ще се видим . Мислих по другата седмица вече да пазарувам за бебето,то какво стана. Дано до началото на април се успокоят нещата,че термина ми е за 28.04.

# 116
Здравейте, момичета!
Аз не знам колко съм готова за посрещането на бебето, при условие, че още не знам къде искам да раждам, но вчера взех малко памперси, че като виждам какво се случва по магазините, не знам дали ще се намират. Не очаквам утихване на ситуацията, т.к. българите не сме дисциплинирани и много хора продължават да се мотат напред-назад по улиците. Дано въведените мерки доведат до желания резултат, т.к. при евентуално разпространение, здравната система ще рухне. Лошо е, че покрай другите ни трепети и терзания, трябва да се притесняваме и от това. Дано всички останем здрави и черните статистики в световен мащаб да се сведат до минимум. Аз не смятам, че ситуацията е за подценяване, т.к. имунитета на родилката спада главоломно. Термина ми е края на април, не знам до кога ще изкараме 2 в 1, но т.к. ситуацията е непредвидима, не държа да има хора на изписването, ако все още е такова положението. Предпочитам да изчакаме да отмине и след това да се срещаме, само да сме здрави!

# 117
И при нас нещата отиват на изписване на 4 очи, а около питата може да се видим с баби и роднини. Майка ми може да дойде да помага с каката, тъй като мъжът ми няма да успее да и готви, а затвориха детската кухня.

# 118
Аз имах идея да помоля майка ми да дойде да помага с баткото, но за сега ще процедираме според ситуацията в страната. Не бих рискувала да я карам да влиза в контакт с много хора.
При нас детската кухня работи, така четох по заповед на Кмета.

# 119
Момичета здравейте. През 9 м колко пъти се прави консултация. Аз в 34 бях и трябва другата седмица тоест в 37 да ходя, но може и да ме върнат. Много ми е притеснено за тоновете, нещо да не стане с изпускане на прегледите!?

Общи условия

Активация на акаунт