Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 883
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Стискаме палци! Hug
Ние сме при Богомил, но от лятото започнахме. За изследванията- имунологични и тромбофилии държаха при тях, като ги изпращат до Недежда и се връщат с коментар от Стаменов. С мъжки фактор сме до момента, предстои да видя резултатите с коментара от Стаменов. В сряда сме с час. Наистина се чака, викат по спешност, връща се, вече отиваме готови за чакане. Стиснете палчета за сряда.

# 91
За много години момичета бъдете живи и здрави. Имам един въпрос. Изпратихме си документите към клиниката с куриер за да ги подадат към фонда това се случи на 28 декември, въпросът ми е дали аз трябва да звъна да питам дали са подадени и какво следва от тук нататък или те ще ми се обадят когато ги подадат .

# 92
Мохи, клиниката имаше дни покрай празниците, в които не работеше. Възможно е все още да не са стигнали до ЦАР. Аз бих те посъветвала да звъннеш на регистратура. Аз подадох моите документи в клиниката, след като от там подготвиха нужните медицински документи ми се обадиха, че изпращат документите към ЦАР и трябваше след около седмица им изпратих мейл с егн и имена. От там те ми изпратиха входящия номер на документите ми. И започваш да следиш сайта. Той се обновява веднъж месечно към 27мо число от месеца /не е нужно да го следиш всеки ден, разбрах това от личен опит Simple Smile /. Когато излезе заповедта ти започваш да чакаш да ти я изпратят. В повечето случаи дават едномесечен срок. Успех и дано документите ти минат още на януарската сесия! Simple Smile

# 93
Мохи, клиниката имаше дни покрай празниците, в които не работеше. Възможно е все още да не са стигнали до ЦАР. Аз бих те посъветвала да звъннеш на регистратура. Аз подадох моите документи в клиниката, след като от там подготвиха нужните медицински документи ми се обадиха, че изпращат документите към ЦАР и трябваше след около седмица им изпратих мейл с егн и имена. От там те ми изпратиха входящия номер на документите ми. И започваш да следиш сайта. Той се обновява веднъж месечно към 27мо число от месеца /не е нужно да го следиш всеки ден, разбрах това от личен опит Simple Smile /. Когато излезе заповедта ти започваш да чакаш да ти я изпратят. В повечето случаи дават едномесечен срок. Успех и дано документите ти минат още на януарската сесия! Simple Smile
Благодаря за изчерпателния отговор. За сега ще изчакам до края на седмицата и ще звъна след това да питам дали са ги изпратили.

# 94
Кога се свързахте с клиниката, за да имат предвид, че ви е издадена заповедта?

# 95
Кога се свързахте с клиниката, за да имат предвид, че ви е издадена заповедта?
Аз се обадих на рецепция, да си запиша час за започване на инвитро процедура, питаха ме дали ни е излязла заповедта, казаха ми в кой ден да им се обадя и да си нося заповедта на прегледа. Направиха и копие на рецепция и почнахме още на 2 ден от МЦ (къс протокол). Искат те в 8:00, първо хормони и после преглед при който се определя каква и с какви дози ще е стимулацията.

# 96
А кога се решава по кой протокол сме? Защото дългия протокол започва малко по-рано? Но ме притеснява, че ако още не ми е пристигнала заповедта ще остана за следващ месец.

# 97
А кога се решава по кой протокол сме? Защото дългия протокол започва малко по-рано? Но ме притеснява, че ако още не ми е пристигнала заповедта ще остана за следващ месец.
Когато сте говорили за инвитро с доктора, би трябвало да е споменал, все пак сте ходили при него поне 3-4 пъти. И сте обсъждали как ще процедирате във вашия случай.

# 98
Здравейте момичета,
как се процедира след получаване на заповедта от ЦАР?

# 99
Здравейте момичета,
как се процедира след получаване на заповедта от ЦАР?
Обаждаш се на рецепция, казваш, че си получила заповедта и искаш да започнете процедурата (ако ще я почвате сега, или когато решите), според нова какво сте говорили с доктора, ще ти кажат кога да се обадиш за час, ако си по къс протокол в първи ден от Ц, и почваш на втори, по дълъг протокол е към 20 ден от Ц мисля, но не съм сигурна, аз все по къс протокол съм била.

# 100
Здравейте, може ли някой да сподели как преминава подготовката на замразен трансфер, нова съм в клиниката и зная че във всяка процедурите са различни, иначе имам 5 замразени трансфера на други места. Благодаря

# 101
Здравейте, може ли някой да сподели как преминава подготовката на замразен трансфер, нова съм в клиниката и зная че във всяка процедурите са различни, иначе имам 5 замразени трансфера на други места. Благодаря
На мен ми предстой март месец, до се обадих на рецепция и питах, та на втори ден от МЦ ме искат сутринта, изследвания преглед, док изписва естрофем по схема, вика те на 8/10 ден по негова преценка, пак изследвания и преглед и решава на 14/16 ден ще е трансфера. Това ми казаха, че е стандартно във всички клиники.

# 102
Благодаря ти, сега упсях да се свържа с клиниката, започвам от първи ден прием на естрофем и на 12 ден съм на преглед и ще пуснем прогестерон.

# 103
Момичета, аз имам следния въпрос към тези от вас, които са правили цветна снимка.... преди самата процедура правят ли някакви изследвания или преглед на деня?

# 104
Момичета, аз имам следния въпрос към тези от вас, които са правили цветна снимка.... преди самата процедура правят ли някакви изследвания или преглед на деня?
Аз правих 2018 ЦС в Тутракан при д-р Любомир Бойчев извика ме сутринта в болницата и след обед за разчитане на резултатите, нямаше други изследвания, на този преглед се решава как ще процедирате от там на татък.

Общи условия

Активация на акаунт