Бъдещи мами през януари X :)

• 15 236
  • 264
  •   1
Отговори
# 195
Цитат на: Victoria_R

Ех, мдаааа, колко си права:) Току що хапнах 1 М-joy...
A като се има предвид 4е все пак спрях секса наскоро...представям си ако трябваше от още по-рано....

Захаросваме се в някоя сладкарница  Crazy
п.с. M-joy с лешници - мммммм

# 196
Цитат на: DUDKA
Ми то и аз да ти кажа,ама не по моя вина а на мъжа ми бъзльото,от месец и половина не го бяхме правили,как ли не го прилъгвах не  та не,страх го било моля ти се.Абе то чувала съм жена да не и се иска,ама мъж....... Whistling Е тия дни свършихме тая тежка работа и то по негово желание представяте ли си Flutter И днес му казах че до нова година има време та да се стяга пък ще видим тая работа.Та така.......

На мен нещо ми се загуби желанието да го прилъгвам.
Прекалено е осезаемо вече усещането за тройка  Wink , а и състоянието ми на тюленче не ми действа разпускащо  Wink

# 197
оХ да, за тюлен4ето си права- и аз не се 4увствам никак готина и секси, ама на моменти какъв "ищах" имам..... #Onfire

# 198
Цитат на: DUDKA
Ми то и аз да ти кажа,ама не по моя вина а на мъжа ми бъзльото,от месец и половина не го бяхме правили,как ли не го прилъгвах не  та не,страх го било моля ти се.Абе то чувала съм жена да не и се иска,ама мъж....... Whistling Е тия дни свършихме тая тежка работа и то по негово желание представяте ли си Flutter И днес му казах че до нова година има време та да се стяга пък ще видим тая работа.Та така.......

Ти наистина ме разсмя!  Laughing
Аз пък знам, че по принцип е възможно да предизвикаш раждането със секс и днес заявих, че ако почне да закъснява бебето много ще действаме. Но не по-рано от 2.01, че тогава пристигат родителските тела, преди това не може!
Това в преклампсията или както се пише там е много опасно, познавам поне 4 жени тук, на които се случи, и определено е гадно, не само за бебето, а и аз майката, едната е лежала после седмици в болницата! Така че се пазете, аз слава богу съм с ниско кръвно и нямам признаци никакви, въпреки, че това също още нищо не значи!
Оф, знаете ли какво се сетих, тук има обичай като се роди детето се разпращат едни картички, на които пише името, дата на раждане, тегло и други подобни. Та се пише обикновено и някакво стихче, например (давам едно английско, че на холандски няма смисъл)

A new little baby
to cuddle and love
to spoil just a little
and think the world of
A bundle from Heaven
to simply adore
now who in the world
could ask for more!

Нали се сещате, че ние искаме нашето да е на български. Ама не мога да измисля нищо! Сещате ли се за нещо подходящо, то може да е от някоя песничка, или стихче, но да е свързано с радостта от факта, че се е родило детенце?
Е, лека ви нощ, сигурно ще пиша чак другата седмица, като изляза по майчинство! остават ми още 4 работни дни: утре и първите 3 дни от другата седмица! Не че после ще е почивка, но както и да е.
Поздрави, Сара

# 199
Е момичета много неприятна е тази работа с  будуването нощем и недоспиването. Аз напротив нямам проблем с това, но понякога се събуждам с ужасна болка в крака- целия се схваща и стои като вдървен и докато не стана да походя малко няма оправяне. Някаде прочетох, че това се получавало от недостиг на калций и от известно време се старая да папкам много сирене. А що се отнася до похапването на сладичко е това е нещо на което не мога да устоя  Embarassed

# 200
  • Варна
Цитат на: Casey
Какво беше това секс newsm53
В последно времче го замествам с нещо шоколадово  newsm62

Ох мами как ме разсмяхте само  Joy !
И аз секса го замествам с натурален шоколад, но дори и да ми беше разрешен/а той не беше/, и дори и мъжо да беше тук/а него го няма/ пак ме съмнява че щях да си я  карам на шоколад- преди да отплава любимия още се чувстваше"странно" като стане дума за това #Crazy .

Мама от Финландия е права и за отлепването на плацентата, но то нещата са много комплексни и затова се надявам/и си вярвам Wink /, че няма да ги разберем щото няма да ни застигнат.

# 201
Хи хи сладко Shocked  Shocked
До преди седмица дори не го поглеждах сега съм на 2 шоколада на ден, третия чака до леглото, ако закъсам.
Най-лошото е че по цял ден съм гладна, а така ми се повръща че ме е страх да ям вече.. В това време стомахчето стърже...

И бебока е станал здрав и силен, като ме ритне и подскачам от болка... #Shocked
Поне остана още малко и после ще има срещи на живо.

# 202
Добро утро!
Как сте днес?
В4ера гледам,4е сте обсъждали темата"SEX".
Оба4е да ви кажа 4естно,аз ве4е забравих какво е това.
Вкъщи секса е мираж и то от доста време.

Поздрави на вси4ки и лек ден ви желая.

# 203
Май само аз съм ранобудната днес  Hands Clap

# 204
Не не си само ти Grinning
Но аз ходих да пазарувам, че моя мъж има РД в неделя, и сега ще правя торта изненада...

# 205
Slunce, ако остане от тортата след неделя, може да се обадиш да я оползотворим  Wink

# 206
Е ве4е не съм сама.
И аз съм за тортата.

# 207
Цитат на: Casey
Slunce, ако остане от тортата след неделя, може да се обадиш да я оползотворим  Wink

Няма начин да остане. Предната, която правих беше колкото най-голяма на сладкарница неделя и 4 души я опаткахме за нула време...А сега не знам дали да не направя двее Thinking  Thinking  Thinking

# 208
Еми,ако направиш две тъкмо ще има по едно пар4е и за нас

newsm10

# 209
  • Варна
Здравейте и от мен Grinning
Днес било св.Данаил и по стара традиция бременните жени правели питка и я раздавали за по-лесно раждане.
Интересува ме дали само аз съм попаднала на тази информация или и други ще месят Wink .

Общи условия

Активация на акаунт