Бъдещи мами през януари X :)

• 15 233
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
Цитат на: Katusha
Здравейте и от мен Grinning
Днес било св.Данаил и по стара традиция бременните жени правели питка и я раздавали за по-лесно раждане.
Интересува ме дали само аз съм попаднала на тази информация или и други ще месят Wink .

Не знаех. Уф, на нас от два дни не ни работи фурната  Sad
Дали става ако купя готова и раздам  Rolling Eyes

# 211
Zdraveite!
Az se pozagubih v Plovdiv,no kato niamam net vka6ti,taka e.
Barzam da 4estitia na mamaite,koito sa rodili. Jelaia predi vsi4ko mnogo zdrave i radost!
Dosta ste izpisali i dokato pro4eta vsi4ko,mina dosta vreme.
I az imah bolki predi niakolko dni-nisko dolu i v krasta.Vapreki 4e lejah,ne minavaha,nai-nakraia re6ih da pia edin buskolizin i da 4ukna na darvo-ve4e niamam bolki.
Kato sam si pri mama,mnogo me gleziat i iam mandarini kato luda-pone dve kila iziajdam za niakolko 4asa.
Za bebeto-posledniat pat kato  biah na lekar,na6iat Tati zapisa na telefona tonovete.Ina4e vsi4ko e normalno-do sega sam ka4ila samo 5 kiltza,no malko kravnoto mi be6e povi6eno,moje bi se pritesniavah 4e niama da uspeem da hvanem vlaka na vreme...
Kate,ne sam 4uvala ni6to za tozi praznik,no smiatam da zapalia sve6ti4ka v tzarkvata.
Do skoro ot men i tzeluvki na vsi4ki-mami i koremi

# 212
И аз не знам за такъв празник, още повече че нямам работеща фурна Sad
Някой знае ли какво става с Гуендалин?

# 213
  • Варна
Цитат на: Casey

Не знаех. Уф, на нас от два дни не ни работи фурната  Sad
Дали става ако купя готова и раздам  Rolling Eyes

Ами всъщност  мен ме помързява и ако продължава така и аз ще купя готова Rolling Eyes ...

# 214
И аз не съм 4увала нищо за това с месенето на питката.

# 215
То малко неудобно в такъв час, ама Добро утро на всички!
Аз спах до преди малко, след почти цяла нощ мятане в леглото Sleeping Тия нощи взеха да стават непоносими, някой да има рецепта за спасение, освен раждането?

# 216
Цитат на: milenka
Аз спах до преди малко, след почти цяла нощ мятане в леглото Sleeping Тия нощи взеха да стават непоносими, някой да има рецепта за спасение, освен раждането?

Не мисля, че след раждането ще има нормални нощи  newsm07
Поне не в началото  Wink

# 217

Аз си прекарвам нощите седнала с лаптопа, с разходки до банята и заспивам сутрин малко преди да стане мъжа за работа е тогава пък се събуждам Shocked скоро ще съм като сомнамбул

# 218
Миленка за какво мятане говориш.
Аз като легна с триста зора се обращам.А и имам 4увството,4е мястото ми е все малко.
Та се 4удя коя ли нощ,ще се озова на пода.

newsm12  newsm12  newsm12

# 219

]
Dobro утро на януарските мами!!
И аз сега ставам, макар 4е открих някакъв лек който ми помогна да спя снощи по-добре- и той е свързан с киселините които много ме мъ4еха преди това- купих си ТАЛЦИД- веднага ми помогна!!! Отдавна не бях спала така добре- само с 1 ставане до WC!
А за питката- ХМ< АМИ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА МЕСИ?! #Shocked
ВЕсел и слън4ев ден на вси4ки!!! Close-mas:

# 220
Каси, ти съвсем ме обезсърчи Cry
Поне се надявам, че след раждането, ако се налага пак да ставаме по 100 пъти на нощ, то поне няма да ги има тия болки, няма да сме толкова тромави и ще ставаме по-леко. Имам предвид, че безсънието най-вероятно е неизбежно, но поне останалите неразположения, съпътстващи бременността ще са отминали. Praynig

# 221
Заради тия гадни киселини,аз бях дежурна тази нощ в WC-то Hands Fist

# 222
Цитат на: Ioana
Миленка за какво мятане говориш.
Аз като легна с триста зора се обращам.А и имам 4увството,4е мястото ми е все малко.
Та се 4удя коя ли нощ,ще се озова на пода.

newsm12  newsm12  newsm12

То и аз трудно се обръщам, но все не ми е удобно и постоянно се въртя и се намествам, няма удобна поза за мен #Puppy dog

# 223
Още малко ни остава мам4ета.
Ще изтърпим Grinning

# 224
  • Варна
Ех тези нощи #Crazy ...както каза систъра ми онзи ден "Ама във вашата темичка какво става- всички сте писали в доста странни часове?"- ама ще види и тя, като дойде на нашата Stuck Out Tongue .

Слънце, на сестра ми мъжот е роден на една и съща дата с твоя Wink !

Мами аз съм много доволна- сега се обадих в лабораторията за резултатите ми от таз сутрешната урина- албуминът е отрицателен #Milti  #Milti  #Milti .

Общи условия

Активация на акаунт