Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 096
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • тук, на мястото си
Лабрексче, тя мойта рокла убикнувена, кака Минка шивачката ут нащта махала утряза ръкавити на ина нощница и тъй ма напрай мудерна. Ама аз мноу га аресвъм и твойти джапанки аресвъм, да вземиш да ми ги дадеш назаем ли!
Соулчи, ти ду Лабрексчито бягъш май, да не теби да гонят?

# 106
Лабрексче, тя мойта рокла убикнувена, кака Минка шивачката ут нащта махала утряза ръкавити на ина нощница и тъй ма напрай мудерна. Ама аз мноу га аресвъм и твойти джапанки аресвъм, да вземиш да ми ги дадеш назаем ли!
Скрит текст:

Само да ми ги напрай на Сеса дизайнерот, ше си ги менками роклАта и жапандуркити!

# 107
Ааа,Лабрексчи,имъ времи зъ сичку какчи!3 дица нарАних ас,2 ут куито ас сам рудилъ,третуто свекиту.😜

# 108

Ахъм!!!!

Ти куга успя да са обзаведеш с нови обуща?

# 109
Ааа,Лабрексчи,имъ времи зъ сичку какчи!3 дица нарАних ас,2 ут куито ас сам рудилъ,третуто свекиту.😜

А, то и аз имам дети ут свекиту, ма го понаучих на туй-онуй, та мъ утменя поняугиж. Нимой сал аз да тръчкам! Равноправие йе, димукрация! Joy

Ади да стръсками рънътъ дет вика Сеса!

# 110
  • тук, на мястото си

Ти куга успя да са обзаведеш с нови обуща?

Аууу, тези са ми мичта, с тях съм израснала, намерих ги у моло. Добре, чи забраниа гулемити пусищения, чи и яз да са урида.
И яз ида да са тръскам  малку

# 111
Ееее, затуй сми убаи кукундрелките хахавелки, щот мине не мине и айде тръс/шками съ! Joy
Арно денсиш, Алфи! Ън тъй! Hands Plus1

# 112
Алфи, дубре си с новите обуща.....тамън са ти!

Ееее, затуй сми убаи кукундрелките хахавелки, щот мине не мине и айде тръс/шками съ! Joy
Арно денсиш, Алфи! Ън тъй! Hands Plus1

Убаво ти съ получава...

# 113
  • тук, на мястото си

Убаво ти съ получава...

Тува против куроната ли е  чи да гу пувторя за по-сигурну?

# 114
Прутиф коронавирус,  фтичи грип, свински грип и новия тип В.....ма тряа да дубавиш и ракия, инак няма ефективнус.

# 115
  • тук, на мястото си
Ама разбира са, рикията си е рикия, тя д-р Радева и приятилка. А наздрави!

# 116
  • загубено
72 нови отговора. Малиии докат ги изчетох ми падна батерията на тилифоня.

Алфи,сипвай щом ще морим вирусът. Давай сестро.

Днес не беше работен ден.
Първи ден на постите,или не знам как се казва тоно в Бг. Пускат се хвърчила ,беше красиво. Паркът пълен с деца и хвърчила. Малката си умря от кеф.

Има ли паника за вирусът?
Тук затварят у/ ща. Но нашето по район не за сега. Хората са с маски,кат нинджи.
Изкопуват дълготрайни храни.
Паниката се усеща.

# 117
  • Countryside
Нерче, тука са затворени училищата кат гльодам ду април. Има опашки за маски е такива, ма иначи сичку йе спукойну...

Дремем у къщята, вечи изкуквами яку. По улицити ногу малку ора има. Работят магазини и аптеки, кафенета и ристуранти полупразни, дан кажа празни. Молувити полузатворини, полупразни. Паника няма, ну народа ней весел...койт можи бачка хоум офис. Зех да си мисла, чи циркулира тос вирус ут приди, мъ ся гу уткриха...за чий...

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 07:58 от Сыр

# 118
Сирене,  много страшно звучи това....
Как живеят хората през това време- храна,  лекарства,  сметки?!

# 119
  • Оптимист по принуда
Кака ви Дема одрЪтя неска.

И честит празник, кукундреляс!

Общи условия

Активация на акаунт