Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 124
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Countryside
Сирене,  много страшно звучи това....
Как живеят хората през това време- храна,  лекарства,  сметки?!
Ми как, так. Нормално с повишено фнимание. Болници и поликлиники работят, обявени са специални болници за короната и така. Записваш си час он лайн и одиш, ма то така си беши и преди. Почти всичку работи де и за сега няма паника. Уж.

Ред: Демич, честита да си! Много здраве, късмет и либоф!

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 23:54 от Сыр

# 121
Демко, ти на туй дърту ли му викаш?

Ни си одъртяла, ам си пораснАла! Да си жива и здрава ощи мноу годин да растеш, късметят да н,тъ устая, мноо либоф и щастие ти желая! 

Сыринце, а дано иди топлуту, нъл викат, че кат доди, вирусът ши си оди. Че то не е живот тъй......Засега съ пазети да въ ни фаща гада!

На сички кукундрелки дубрутрю и ай пу ино! Grinning

# 122
Деми, честит ти празник! Много здраве, късмет и успехи! Да те слушат, глезят и обичат!!!

Лабрексче, тенкю за кафету, ут мени фрющюка!!!

Сиренце, това звучи доста притеснително. Дано да се нормализират нещата с повишаване на температурите, нали уж не издържал гадът на високи градуси...
Дано тук няма пак грипна ваканция, че ми разказаха играта да мисля варианти за детиту.....и всички те са пак с посещение на места с доста хора /частни занимални или го влача в работата/. Последната от преди месец беше за 10 дни....

# 123
  • Countryside
Сички май чаками топлуту, ма дорде дойди май, ощи два месеца не ми се мисли. Дано няма много нови случаи...а и не е сигурно дали ще зачезне ут топлуту...
Соулче, функционират си нещата някак фсичку мина на онлайн, то си и беши де.

Соулче, ку има случаи в БГ и затворят училищата ша ползвате отпуски, ку можи бач онлайн, баби, дядувци и тей.  Устава ви саму драмата с пазаруването, доколкото знам големите супермаркети нямат доставки. Таман да развият нишата. Иначе, сметки се плащат онлайн, бач онлайн дет можи, заплати се превеждат, час за доктур онлайн, че и онлайн консултации могат да направят, онлайн обучение за децата и какво ли не. Като дойде зора ще го мислите. Стискайте палци да няма случаи, че както няма няма и от един стават сто.

Почти забравих, честит трети март!

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 13:11 от Сыр

# 124
  • Куциндрел
Деме,

Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart

Жива и здрава и много щастлива!

# 125
За съжаление в България изобщо не сме подготвени за нещо подобно. Работодателите хич няма да са съгласни да плащат, пък хората да са под карантина. Доста семейства живеят от заплата до заплата.....
Баби и дядовци не всеки има на разположение, а, ако имат, то те работят.... те, така. Положението хич няма да е цветущо.
Ноооо....днес е празник!

Отменили са честванията на Шипка...... за мен това е позор!!!!

# 126
Гут мооорнинг!

Чиститу помъдрявъне,какчи!Бъди мноо здравъ и шастливъ!🤗

# 127
  • Countryside
Соулче, ще се редувате за отпуските, гледай да не се стига дотам. Работодателите с ясни, но по закон имаш право на 30дни неплатен годишен отпуск към платения, така че спокс варианти има, да не се стига дотам и да имате скътан някой лев. Ма като четох за драмата с еврото колко милиона лева са обърнали в евро само за ден българите, явно и пари си кътат.  Пенсиите и другите социални плащания би трябвало да си вървят.

Съншайн, аш баш тей съм как пузна Joy

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 12:23 от Сыр

# 128
  • загубено
Демиииии,честита да си !:heart:
Здрава,щастлива и все така шантава и луда ! Весело изкарване Kissing Heart

Честит празник !

Сирене,тук липсва организация и ред. Балканска история. Няма маски,изкупиха суперите лудост.
Днес в класът на малкото бяха 7 деца от 20. Дано затворят училищата ,че ще стане лошо.
Защо в са отменили честванията за 3—ти март? Нали ням вирус в Бг?

# 129
Защо в са отменили честванията за 3—ти март? Нали ням вирус в Бг?

Щот са тъпаци!!!

Само на Шипка са отменени, в София има.

Сирене, при мен например в работата няма кой да ми свърши работата, абсурд е да изляза месец в отпуск, пък дори и неплатен. Дори и лятото е трудно за 10-ина дни - първо си отмятам всичко, а като се върна ми се е натрупало. Както и да е, дано не се стига до там.
Доста хора имат пари, но не сме ние за съжаление....хахаххахаххаха

# 130
  • Countryside
Аз мисля че няма и да има случаи в България, не защото няма, а защото не тестват, а и май не тестват като хората. Четох някъкъв епидемолог, че не взимали като хората пробите, а след това ги съхранявали в сух лед? и ги пращали в София? В спец. лицензирани лаборатории? На някой наш чиляк сигурно? Човекът обясни, че имало много по-евтини тестове, възможности за диагностика и т.н. но не се прилага. Защо?

Нерче, официално са отменени тържествата заради върлуващия грип, да се ограничат масовите събирания на хора. Не знам доколко е вярно.

Соулче, спокс, баба знае 2 и 200. Ну няя съ притисняваш, щот корона в България няма и кат гледам няма и да има. Тъй че рилакс!

# 131
Чистит 3 Март и ут мен!

и де Празник биз пучерпкъ Hug

# 132
  • тук, на мястото си
Най- напред  -  Демко, честит рожден  ден! Да си здрава, щастлива, обичана и много късметлия!

Честит  празник  3-ти март!
Дано Господ ни пази и помага, да сме живи и здрави и да бъде България!

Сиринце, като те чета и все повече се замислям, че тука такова нещо не може да става. Дано се оправят по-бързо нещата и да си отдъхнете  поне малко.
Аз не знам има ли тук нещо или няма. То няма кой да ти каже, не им вярвам, крият, лъжат и ме е страх че ще изтърват нещата. Прав е вицът - в България няма вирус, но има трима излекувани по здравна каса. Да ревеш ли, да се смееш ле? На Шипка  има много хора, президента щеше да отива там. Аз гледах до 9.30 часа, имаше много млади хора, хора играха, химна пяха. На Народното събрание председателката щеше да отива и тя, най-много да я освиркат и после кой виновен.
А бащицата ни по случай празника отиде да поздрави комшиите. Hands Thumbsdown

# 133
  • Куциндрел
Дубро утру.
Joy

# 134
  • Countryside
Морген! Кофи? А захарчи? Joy

Общи условия

Активация на акаунт