Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 126
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Не знам дали му е разбил сърцето, ама мноу го беше ядосал, на монолог го удари бат Бойко!

# 631
  • тук, на мястото си
МЪлчи, мЪлчи, дън та убвинът у нивярна инфурмация.
Идин кол чи да питаш дали знаът къде им са кривити жили.

# 632
  • Countryside
Цеци, а ко речи премиера? Че ас не му разбирам, мноу сложну приказва...

# 633
  • Куциндрел
Хилоу.

Сирини, страда чувека, призидента го обидил кат слага вету над закона. Па уж ББ се съобразил с БСП. Пълна драмъ.

Ади да апним, чи да ни стани по-дубре.

# 634
Снегът ще убие ли таа гад? Поне навън?

# 635
  • Куциндрел
Снегът ще убие ли таа гад? Поне навън?
Хич не знам, ма поне хората ще намалеят още повече по улиците.

# 636
  • Countryside

Сирини, страда чувека, призидента го обидил кат слага вету над закона. Па уж ББ се съобразил с БСП. Пълна драмъ.

Ми че той Радев ней от БСП..ми гласуват закона, президента налага вето, май баш за частта с бизнеса и обещетенията. Къде са милионите от ЕС и кой опразни държавния резерв?

Соулчи, нали чакахми да съ стопли, за да мре гадта, къф сняг? Тука е 15-20градуса и вечи яку ни цъфна дървоту в двора. Скору ша бирем зарзали ...Joy

Утносну дисциплината....

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 09:40 от Сыр

# 637
Сирене,  тука е 10 см.сняг.

Не знам как ще продължим.  Яко съм се ошашкала....

# 638
  • Куциндрел
То сега е момента да лапнат милионите от ЕС и излишъка.
Предполагам, че се стараят така, защото ЕС е обещала помощ и сигурно има условия, за да ни даде.

# 639
  • Countryside
Ми то си е за шашкане...глобалната рецесия предстои..ша цъфнем и вържем...ша има фалирали фирми или поне ще почнат масово да съкращават... ас лично нямам идея ко ши праим биз уорк. Ни къща на селу имам, ни ниви, дажи ни знам как се държи мотика...

# 640
Много се надявам да е просто за едни пари.

# 641
  • Куциндрел
Предстои ни да видим кво ще става. Сега тези бизнеси, които могат да се работят от вкъщи, ще са ОК, защото няма да им се спре окончателно работата. Също и търговци на храна, лекарства и т.н. нужни в момента неща.
Най-много ще го усетят тези, които не са със стоки от първа необходимост, магазини за глезотии и подобни.

# 642
Скрит текст:
Хилоу.

Ади да апним, чи да ни стани по-дубре.

Ай и ут мьен ино хилоу! Дусигъ спаф, щот до четири и пулвинъ нема кой да сиди на компата.  Mr. Green 
Сесе, ич ни мъ лажи, чи си праилъ пицъ от заранка, я си признавай кой ти я сирвиръ у креватя напрау! Майлиий, ку мъж ти и туй прай, суриозну ши завидъ! Ни стиа, чи та весели ката ден, ма и пици на до сгламницата!!! Simple Smile

Аз, па кат мноу умнъ, и киткити изнесох на балконя. Тая заран гледам и на очите си не вервам, сичку побелело. Ей, цяла зима го чакам тоя сняг, сега даже не му се зарадвах. А толкова го обичам....Ще си ги прибирам саксийкити.

А бат Бойко и Радев добре съ дърлят, ма нъл знайти, кат съ ритат атовете, отнасят го мъгаритата. Та не знам резерв, уж имало, па са бил стопил, уж помощ, па я немало, ше видим ко нъ чека след тоя коронясания кат го детронирами.

"Начи, кат зема едно дръво...", май до тука го докарахме за сичку и некой требе дръвото да фаща.
Уф, моити ора са назакусвали, аз сигъ ше ида да апна. Ма как па ни идин съ ни сети барем сандювче да ми тури до възгламницата, аз кайвету ш,си гу напрая, па са се мЪжове ......

Днес мисла тъй да гу карами, треба съ дизинфицира!

А остайти си сас здрави! Hug

# 643
  • Оптимист по принуда
ДУ!

Айшиисанивидиикарантината Joy

# 644
  • Countryside
Лабрексчи, спициалну за теби душа! Брекфъст!

Демич, рилакс...пуне ощи 3-4 седмици въ чакат...донт паник...

Общи условия

Активация на акаунт