Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 119
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Сыренци, мирси ти, душа, дубря, чий темътъ, тез моити ут глад ши мъ уморят. Ма ни съм савсем права, де, синковицът утиде принцеси да правел, ши намажа и аз! Stuck Out Tongue Winking Eye 
Само си зимам кайвенциту!

демич, мноу си убава и риспектабелна на първътъ снимкъ! Де си прайш зъбацити, и аз искам таквиз. Кат съ зъбна на некой, резултат да има! Joy

Айди, здрави, убаи и щасливи! Hug 

# 646
Дубро да е!:hugs:

Тия дет са съ ушашкъли да не съ шашкът,китките да стуят вътре,Алфиту да съ яви виднага и да дъде идин онлайн урок кък съ копа с мутика!

# 647
  • Countryside
Предстои ни да видим кво ще става. Сега тези бизнеси, които могат да се работят от вкъщи, ще са ОК, защото няма да им се спре окончателно работата.
Засега са ок, но зависи колко ще продължи кризата и дали ще има същото търсене след нея. Ако кризата с короната продължи дълго, доста бизнеси ще се свият, а някои дори ще изчезнат и доста хора ще останат без работа. Ще има търсене само за хранителни продукти и лекарства. Всичко друго ще е лукс. Поне за известно време.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:02 от Сыр

# 648
  • тук, на мястото си
Здрасти, кукундреляс!

Тия дет са съ ушашкъли да не съ шашкът,китките да стуят вътре,Алфиту да съ яви виднага и да дъде идин онлайн урок кък съ копа с мутика!

Слушъйти ма униматилно, няма да пуфтарям!
Фащати  мутиката за дървоту и удрити у зимята, аку не улучити земята мноу бързу щи разбирети щото ши ва забули. Мутикъта е оружие с два края, заповнете гу добре, вий можити да гу използвати тува, ноооо повичи жи ва забули аку друг гу използва, например мъжо ви.
Лабрексче, и яз тъй знъм за шикаладчиту

Соулчиту написала разришение, добро е, прикупирайти го

Цеца и Нера са срещат след извънреднуто пулужение

Сиринциту утива на магазин, някуй аку има пуръчка

Съншайни, защо там одиш, убъркала си пътя,  пу земята требе

Демата щи излита вечи, къде ли щи оди

Хъше, ти накъде, а, на тирасата ли?

# 649
  • Куциндрел
Демо, като си прецапаш дудуледчиту пиши как сте.

И всички останали да пишат как са? За сега ние още нямаме симптоми и се молим да нямаме.

# 650
  • тук, на мястото си
Цец, и ние за сега сме добре и дано така да е, че тука болница не знам още имаме ли, да не говорим за доктори. В главата ми е дали ще се почне работа, и двамата ми сина имат заеми, като сигурно 99% от младите, а ние родителите няма да можем да помогнем.
Скрит текст:
Както искате ме разбирайте, но като чуя че говорят за 60+ и имам чувството, че гледат да се оттърват от нас, пенсиите са скъпа работа. Слагам го в скрит текст, че като нищо някой ще го изтрие.

# 651
  • Куциндрел
Алфи, ако сте малко населено място и нямате много цигани, вероятността да се опазите от туй чудо е по-голяма. Излизай само при необходимост, то и ние така правим, де.
Дано децата ти са добре и се оправят в тази криза. Стискам на всички ни палци да оцелеем физически, психически и материално.Kissing Heart

За сега уж шефа е зел мерки работата да продължи, ама знам ли какво ще го прещрака, също и какви ще ги надробят чуждестранните шефове.

# 652
Алфи, не знам дали си свекърва /аз съм /, та да ти пусна инъ уфертЪ:Joy

Цитат
Организирам екскурзии за свекърви до Плевенската епопея и комплекс Етъра-Габрово. За записване на лични.

Най-важното е да се измъкнем живи и здрави, пък после ще му мислим. Не че ще е цветя и рози. Дано не съм го писала вече, че изтъпях от това седене, ама баба помня, като казваше:"ние от лошо стигнахме на хубаво, ама вие, ако от хубавото се сринете на лошото, не знам какво ще правите". Та, май се случи...
А за мургавите братя, ходят си и пет пари не дават. В тая тема разказвах за един, няма да се променят. Твърдо си знаят правата хората. Simple Smile

# 653
Утиаме да приложим научинуто,мерси Алфи!

Май убъркъх симинцата,кво шъй туй нящо? 🤔

Придлагъм следвъщата юбилейнъ дъ е:

# 654
  • Countryside
Бря, Съншайнчи,  с тъз куронъ верну изписахми темътъ...вървим към юбилейна, карантин едишън, хареса ми Joy

Мъ нищу ни ми иди на акъла за заглавйе...

# 655
  • тук, на мястото си
Цецко, сигън има мноу, ощи толкуз, че и отгори. Манинку ние градчету, ут селски тип и с мноу раути сми известни. Ут новъта статистика сми град с мноу високо средна заплата и хубуву мясту за живеени (най-гулямата глупост ут по-нову времи), преди  3-4 седмици станаахми известни с болвницата, а с лудницата утдавна сми номбър уан. Сещати ли са?
Лабрексче, два пъти дажи съм - крокъдайл до крокъдайла, мила моя майно льо.

# 656
  • Куциндрел
Алфи, пази са тугас. Излизай само за необходимите неща навън.
Аз днес само на балкона се показвах, че да ма види снига, дан си пумисли, че ма няма.Joy
А милуту скочи само да ми земе кайве от магазинчиту долу, щот ноу го харесвам.

# 657
  • тук, на мястото си
Цецко, никъде не ходя. ММ ходи на работа с колата, на връщане минава през кварталното магазинче ( през ден) и си идва у нас. На работа са трима човека. Това е, да ни пази Господ!

# 658
  • Оптимист по принуда
Чей дъ въ нагледъм.

Скрит текст:
Бивъми, Цецку. Кашля още, но пупу е по-добре. Днес цял ден се печем в градината. Хем напича, хем като лъхне и ти замръзва джигеря.

Нерко, как сте?

Алфе, ще дойдат и по-добри дни..Heartbeat

# 659
Прювет на сите!
Днескъ прайх торта за чавету, то ми беше заело компутъра, та не съм ви нагледала....
Деми, радвам се, че ТМ е по-добре. Сетих се още за компрес с мед на гърдите и гърба - на вълнен плат се слага мед и се лепи на тялото. Така спи през нощта. Има ефект.
Алфи, не знам що съм решила, че си ут Бургас. Все та свързвам с Бургас, ма явну си от другаде.....
Цецу, ку повали още малку сняг, току виж си отказала цигарите....
Сънше, кви са тез семена, кака, арни ми се чинят!!!!

Общи условия

Активация на акаунт