Ноемврийски бебета 2019 година

• 20 757
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Най-големият ми страх е това... Да не я изпусна докато е в ръцете ми. Например като я намествам или като я обръщам Scream

Мале, момичета, много са ви шавливи бебетата Open Mouth Бебка още я намирам там, където съм я оставила

# 271
Върти се по гръб като часовникова стрелка,а по корем се движи напред , отделно се обръща от корем по гръб и се движи настрани.Аз щях да го изпусна няколко пъти от ръцете ми докато го гушкам и се изгъва неочаквано за мен,преобръща ми се всичко от вътре от страх, а тия мойчките големи пощуряват тотално вече,скучно им е и дивеят двойно повече изпиват ми силите буквално. Disappointed
Глава боли и от недоспиване момичета , от опит ви го казвам. Confused

# 272
Нашата бебка вече се обръща. По корем се върти малко. Спи в спален чувал и не съм я виждала по корем сутрин. Предполагам й ограничава движенията.

А от няколко дена насам бебка само връща храна. Дори час след хранене, веднага след хранене... Ужас е. Държа я по 30 мин след хранене, оригвам ь и пак. А онзи ден я оставих за миг и чувам повръщане и се стъписах като видях че отишло по половината и лице и в окото. Така се изплаших, звънях на педиатър. И не мога да я слагам дълго по корем с това повръщане. Аз и легнала като е само я следя.

Има ли някой, който не е успял да сложи ваксината да ротавирус? Дали ще може да се сложи все още или изпыснахме срока?

Аз нямам цикъл, мислех че е нормално да няма още... За притеснение ли е това, какъв е нормалния срок?

# 273
На мен този месец цикъла ми дойде 2пъти😱 От това което са ми казвали било нормално до 6м от първия цикъл да е нередовен и т.н, но незнам.🤷‍♀️

Абсолютно нормално...Аз от януари имам цикъл. Първият път беше 14 дена... Пауза една седмица - менструация 3 дена, пауза една седмица - менструация  6 дни, пауза две седмици - менструация 6 дни... И сега чакам кога ще дойде... Минаха почти 3 седмици.... И се чудя кога ще дойде... Дали около 28-ми ден или нещо по-различно...

Той ми дойде, че и свърши. Вторник ми беше последния ден.Като каза цикъл,какво пиете при болки? Освен ношпа нещо друго мога ли да пия?

Аз пиех масло от вечерна иглика... Много ми помогна, но трябва да не се пропуска доза. Освен обезболяване, самата менструация беше по-кратка =) Мисля, че някъде четох че може и при кърмене.

# 274

HMoTwo,точно за тези мускулатури и на мен ми трябва укрепване,еми така е след три деца родени по естествен път,още след втория ми син родих го 4.170 кг. И 54см.,съм с диастаза и малко коремче,въпреки,че сега ми остават три кг.да сваля,не съм пълна,но си имам малко коремче.Дразни ме ужасно много и ме боли кръста следствие на слабата коремна мускулатура.
Само да се докопам до компютъра и ще потърся, че и учим с баткото през деня много. Наистина са много важни упражнения, а и наистина помагат.
Моята и тя не шава така (още), нито се обръща, но винаги слагам олекотена завивка или възглавницата за кърмене като отида да си измия ръцете след смяна на памперс, а другитя неща гледам да ги приготвя преди това.
И на мен това ми е огромен страх и даже като я нося, те почват да се килват назад в идин момент с тези резки движения и всичко ми подскача.
Иначе спи с мен на спалнята, аз съм си купила преграда за едната страна, от другата съм аз, а и може наистина заради спалния чувал да не шава толкова. Като и го съблека и се започва едно протягане, явно наистина я ограничава, но не и е малък.
Вилислава ти води ли я на преглед след паданията?

# 275
Ами не съм, те тези последните 2 падания бяха през последните около 2 седмици под карантината. Външно никакви ожулвания и т. н. не е имала, нямаше и промяна в поведението, но като отидем дай боже да е скоро, на преглед, ще кажа на педиатърката.

# 276
Ами не съм, те тези последните 2 падания бяха през последните около 2 седмици под карантината. Външно никакви ожулвания и т. н. не е имала, нямаше и промяна в поведението, но като отидем дай боже да е скоро, на преглед, ще кажа на педиатърката.
Аз попитах понеже исках да знам евентуално какво изследване се прави.

# 277
Най-големият ми страх е това... Да не я изпусна докато е в ръцете ми. Например като я намествам или като я обръщам Scream

Мале, момичета, много са ви шавливи бебетата Open Mouth Бебка още я намирам там, където съм я оставила

Шоколадче и при нас е така...все още не шава много. Мързи го определено. Не се обръща още. Само понякога се извърта настрани като го изпусна от поглед, за да зяпа телевизора. Не обича по корем. Оставям го за 5 мин и почва да крещи 😁

На мен този месец ми дойде за пръв път. Точно преди година трябваше да ми дойде около тази дата 😁 Надявах се поне 10 месеца да нямам цикъл след раждането ама и четири са добре. Аз преди бях с много болезнен цикъл, направо понякога не можех да стана от болка...😩 Сега не усетих изобщо, че ми е дошло. Така неусетно си и мина, без грам болка. Доста слабо ми беше, но като продължителност си ми беше както преди. Ще видим как ще е другия месец

# 278

Аз нямам цикъл, мислех че е нормално да няма още... За притеснение ли е това, какъв е нормалния срок?

До колкото знам, докато се кърми, може изобщо да не дойде... Т.е. това може да са и две години... Но ето - аз кърмя и ми дойде много рано.... Но и двете ситуации са в реда на нещата.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 18:49 от lynxy

# 279

До колкото знам, докато се кърми, може изобщо да не дойде... Т.е. това може да са и две години... Но ето - аз кърмя и ми дойде много рано.... Но и двете ситуации са в реда на нещата.
И на мен доктора ми каза, че е нормално може и след година да дойде, че и повече и да е много нередовен (за кърмещи).
За главоболие по време на кърмене може да се пие парацетамол, още докато бях бременна пиех (на на тук ни казват че е единственото което може).
Иначе бебо е много шаващ още от новороден много риташе с крака, сега супер много се мести в леглото като го сложа да спи. Намирала съм го на 90 градуса както съм го поставила и в другия край на леглото Grinning

Момичета, да ви кажа и малкия падна от повивалника преди 2 дни, само се обърнах да взема памперс и следващото беше едно туп, много се уплаших, даже си поревах. Добре че веднага проплака и беше много контактен и жизнен затова не го заведохме на доктор, а и тук е лудница заради епидемията и вероятността да ни приемат беше малка. Добре че беше приятеля ми да ме успокой, че аз се бях шашнала много и се обвинявах Sad

# 280
А вашите бебенца като се обръщат по корем сами, и на двете страни ли го правят? Нашата само на дясно има предпочитание да се обръща. На другата само с малко моя помощ. Но тя по принцип нали си има предпочитание за на дясно да си гледа, та не знам дали просто не се и сеща за опцията на ляво .

# 281
При нас е обратното Grin Наляво се обръща сама (макар, че напоследък не го прави), а надясно с помощ

# 282
Все още се обръща само надясно.Наляво като му помогна иначе сам не се и сеща да пробва.

# 283
И моите се обръщат с лекота на дясно, но това е защото сме правили повече упражнения на дясно. Иначе се опитват и на ляво, но успяват с моя помощ. А от корем по гръб още не могат. Но пък това не попречи миналата вечер едната да направи две кълбета (едно пълно на спалнята и едно пълно във въздуха) и хоп на земята. Ужас. Как го направи този номер не разбрах. Беше много гадно. Миличката падна по гръб ☹. От днес живеят предимно на земята.

# 284
Много ме плашите с тия падания. Моята още не може да се обръаща, постоянно съм в стрес.

Общи условия

Активация на акаунт