Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 307
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Soñadora, Body Tender. Другият според мен е за студено.

# 362
Симплитата не са нещо мощно и няма да те отровят в топло време, но ми се струват удачни за пролет и ранна есен, не за топло. Тендър е супер за мен и е за топло време. Някои момичета го поръчаха, ще са ми интересни впечатленията им от него.

# 363
  • Бургас
Боди Тендър много съм го хвалила тук, поръчай него според мен.

# 364
Айде мирясах...поръчах Girl of now и Burbery Body Tender.
Благодаря ви, момичета за споделеното. Вчера пръсках Girl и се влюбих...още го усещам на мартеничките на китката- тънички, но явно са попили уханието...
Тиква, този Джил от теб съм го запомнила и все се въртя около него, явно друг път ще да е.
Днес съм се наЛибрила, толкова ми е хубавооо...

# 365
Тиква, този Джил от теб съм го запомнила и все се въртя около него, явно друг път ще да е.
Той е много приятен, не вярвам да има някой, дето да каже "ууу, какъв е гаден", защото е фин, мек и лек, чудесен за офис. Не е много траен, обаче. На мен ми е парфюм за "лека нощ" напоследък. След душ, на чиста свежа кожа, оставя едно усещане за женственост.

# 366
Днес помирисах новото LVEB. Чак неприятно сладко ми се стори

# 367
Идеално ми е на мен. Хубав фланкър са направили Ланком.

# 368
Аз не познавам другите от линията и това ми е първият досег с марката. Колежка се беше напръскала с него, помирисах го на нея, стори ми се чак нагарчащо. Ако го пробвам на кожа, може да е различно.

# 369
Не си помирисвала никога Ла ви е Бел? Пробвай ги вк. по-леките.

# 370
От много време заглеждам и аз боди тендър. Каня се като има време да го тествам.
В

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 12:51 от Didito1342

# 371
                Не съм. Все ме е било страх, че са прекалено сладки.

# 372
  • София
Аз съм на същото мнение.
Винаги задължително подминавам.
Намирам ги за натрапчиво задушаващи, обсебващи и много масови. Мъжът ми не ги понася и ми е забранил да си купувам такова чудовище. Satisfied

# 373
И моят мъж не ги търпи, имаме приятелка, която ползва първият, мисля. Преди няколко месеца летяхме заедно със самолет. Ние бяхме в средата, а нейното място беше най - отзад. Все едно до мен беше седнала - половин самолет нищо не е за този парфюм.

# 374
Скрит текст:

Аз съм на същото мнение.
Винаги задължително подминавам.
Намирам ги за натрапчиво задушаващи, обсебващи и много масови. Мъжът ми не ги понася и ми е забранил да си купувам такова чудовище. Satisfied
[/spoiler]
Моят заплашва отдавна, че ще го изхвърли, за мое голямо съжаление. В моя Top 5 е. А вчера бях с Velvet Orchid на TF и ми каза да не го доближавам Joy . За него поне съм съгласна, че с отливката ще си остана, че няма на кого да я пробутам.
Сега обмислям HB The Scent For Her заради фрезията (и офертата Wink. Може ли някой да сподели мнение?

Общи условия

Активация на акаунт