Парфюмни размисли и страсти - 237

• 65 761
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Изключително съм впечатлена от https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html Съжалявам че не го пръснах върху себе си направо ,а на блотер.Ужасно много ми допада ,усеща се духа на линията за мен ,много луксозен и пипнат парфюм.Ще го купя за подарък ,защото много се хареса.Сега блотерът е между страниците на книгата ми и ухае умопомрачително! Голям красавец.Пробвах и Lancome La vie est belle Intensement не ми хареса категорично ,предпочитам си класическия ,този няма нищичко общо за мен с него.Dior Miss Dior Rose n roses ми е много постен ,Dolce & Gabbana The only one intense ми се стори най-приятен сред тях и единствения ,който ме грабна от тази линия ,бутилката му е луксозна ,определено ми харесва.Най -после срещнах моя Единствен.Bowtie Остана да пробвам новия Сааб.

# 166
densi, Karen, благодаря ви за отзивите за Ever bloom EDT. Няма да е мой. В крайна сметка поръчах добре познатият ми Omnia amethyste, стара моя любов (трябва да се спра вече. Да се надявам, че той ще ми е последен за дълго време).

# 167
  • София
Момичета, помогнете ми, моля. Понеже от вас тук разбрах, че Insolence е с преобладаващ аромат на теменужка, а пък виждам, че, ако съм разбрала правилно, има два вида, единият е с водеща нотка теменужка, този

[http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=59_219&product_id=75&sort=p.price&order=ASC]

кой от двата е? Освен това, цената е доста добра, но дали сайтът, който го предлага, заслужава доверие? Предварително благодаря за отзивите.

# 168
detelistna.4etirilinka, линкът не се отваря. Два вида са Insolence - EDP и EDT. И двата са силно виолеткови. Според моят усет, EDP е по -бонбонен, като бонбоните виолетки.  Дали понеже него го пробвам от виал и не мога да се напръскам както обичам, той ми се струва по-прибран. EDT  ми е по - пудрена и ефирна виолетка, усещам го цял ден около мен, а по косата и на следващия.

# 169
  • Пловдив
Изключително съм впечатлена от https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html Съжалявам че не го пръснах върху себе си направо ,а на блотер.Ужасно много ми допада ,усеща се духа на линията за мен ,много луксозен и пипнат парфюм.Ще го купя за подарък ,защото много се хареса.Сега блотерът е между страниците на книгата ми и ухае умопомрачително! Голям красавец.Пробвах и Lancome La vie est belle Intensement не ми хареса категорично ,предпочитам си класическия ,този няма нищичко общо за мен с него.Dior Miss Dior Rose n roses ми е много постен ,Dolce & Gabbana The only one intense ми се стори най-приятен сред тях и единствения ,който ме грабна от тази линия ,бутилката му е луксозна ,определено ми харесва.Най -после срещнах моя Единствен.Bowtie Остана да пробвам новия Сааб.
Между другото и на мен този от линията на Hermes ми е допадал, последно пак пръснах Елексира - ами май не е моят, лично и без да обиждам никой много ми е с една остра ретро нота, която знам няма да изтърпя😊 Относно последния Единствен на Габана много красив, класен е  наистина, но при мен няма голяма трайност като примерно при двата предишни варианта.

# 170
Абсолютно влюбена съм в новия син Ермес. Разкошен е. Не очаквах да ми хареса и се изненадах силно още с пръсването на блотер. Напръсках го на кожа и там е още по- плътен. Ще го купя със сигурност.
Харесах и Dolce & Gabbana The only one intense, като от него си взех проба, да го разнося.

# 171
  • София
detelistna.4etirilinka, линкът не се отваря. Два вида са Insolence - EDP и EDT. И двата са силно виолеткови. Според моят усет, EDP е по -бонбонен, като бонбоните виолетки.  Дали понеже него го пробвам от виал и не мога да се напръскам както обичам, той ми се струва по-прибран. EDT  ми е по - пудрена и ефирна виолетка, усещам го цял ден около мен, а по косата и на следващия.

Да, на първо докосване не се отваря, но като отделиш текста, дава опция отваряне в интернет. Но, няма значение, отговорът ми беше напълно достатъчен да взема решение. Благодаря ти.

# 172
Само преди няколко дни (щях да кажа страници, ама май остана в края на предната тема) бях помолила за сравнение на едт и едп и момичетата писаха отговори. Аз лично не посмях да поръчам едт, без да съм го пробвала, а по някаква причина го няма във физическите магазини, даже ме гледаха учудено, като попитах.

# 173
Денси, как би описала новия Ермес? Единственото мнение във фрагрантика събуди интереса ми "Smokey, herbal, masculine and dark. "
Звучи като нещо което е съвсем като за мен, а аз нещо хич не харесвам тази серия и ако ти и Bright Crystal не бяхте писали даже във фрагрантика нямаше да го погледна.

# 174
Привет, къде тествахте новия Неrmes, има ли го в София вече?

# 175
Да, има го в Дъглас.
Ламята, щом не харесваш останалите парфюми от линията и този няма да ти хареса вероятно. Той е съвкупност от всички тях, като през развитието си е взел части и нотки от тях. За мен започва по-сладко като Амбровото Мерве и Еликсира, но без натрапчивите смоли. После се олекотява и сладоста си отива бавно, но изцяло и тогава все едно морски солен бриз се е вплел в него. Парфюм за море, ще става за носене и в топло влажно време, а не като Еликсира и Абмровото да души и да е натрапчив. Много е силен и при мен показва добра трайност. Има прилики и с Водата, но е по-плътен, наситен, може би заради тамяна и по-хубаво се усеща. Аз не я харесвам нея и не  мога да я нося, но този бих с голяма радост. Светъл и мрачен е наистина. Пробвай го и сподели.

# 176
Мерси, Денси! Аз много нося амбровото, а лятото синьото, май спешно ще трябва да посетя Дъглас 😂. Тъкмо бях кротнала малко и пак ми подпалихте фитила (той не че е дълъг де).

А някой може ли да сподели впечатления от:https://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Rose-Cuir-56516.html?

Мерси!

# 177
Вчера го пробвах и аз новото L'Ombre Des Merveilles Hermès. За разлика от останалите чудеса, това много ми хареса. Спокойно може да се носи и от мъж. Има си и по някое време окадеността и мъжкарското присъствие при мен. Към края може би, като поотлежи. Ведър е, но и дълбок, не е някак воднист или ефирен. Има много приятна, дзен извисеност (от чая), хармоничност, успокоява и сладостта на тонката ми дава усещане за лукс. Изключително приятен, може би ще е единственото Чудо, което ще взема.

И La Vie Est Belle Intensément пробвах. Началото много ми хареса – закачка, кокетност, различен е от оригинала. Но през цялото време имах усещането, че съм затрупана от понички, поръсени с мноооого пудра захар. Може би, ако бях с 15 години по-млада, щях да го нося. Някакси ми е детски, барби гърл, но е много траен и добре направен, за дамите, които обичат накъртващо сладко, ще е идеален. Simple Smile малини не усетих аз, а исках.

И новата Мис Диор (Miss Dior Rose N'Roses Christian Dior) пробвах, но не се впечатлих особено. Не съм фен на мирисът на българска роза. Като съставка дамасцената е велика, но в парфюм не я понасям, ако се усеща, а тук се усеща силно.

# 178
Влезнах във Фрагрантика да разгледам пирамидите на Insolence, и какво да видя - новите опаковки са публикувани като отделни парфюми, а разликата със съдържанието на старите е потресаваща. Много орязани Disappointed Relieved

# 179
Да, Insolence Guerlain явно понасят огромна реформулация. Аз след запушващият сетивата ми в новата бутилка EDP, който още съм на кантар дали мога да нося, защото ме задушава (на моменти ми е като силен омекотител за пране, освен като да заровиш нос в чувал прясно набран липов цвят), напук поръчах и тоалетната вода, че искам ириси и теменужки. И това е. Старите състави са доста по-сложни и плътни, но каквото такова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт