Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 342
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Габрово
Желани парфюми -
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Libre-56077.html
или
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/L-Interdit-Eau-de-Parfum-51488.html
струват ми се много близки по аромат

# 301
Не не са ,  Givenchy е много по -цветен .

# 302
Нищо общо нямат, но и двата са великолепни.

# 303
  • Бургас
Не си приличат и за мен, не харесвам никой от тях.

# 304
Айде, и аз в кюпа с трето мнение – много са различни като излъчване и присъствие LIbre и L`Interdit.
Либре не ми хареса на мен – ретро флорал с дъх на портокалов сок.
А L`Interdit е шармантен и женствен пудрен флорал – напоследък се хващам, че все към него погасям.
Вкус приятел няма. Simple Smile

# 305
И от мен глас за  L`Interdit.

# 306
Харесвам и двата, но Либре ми е пО на сърце, лека сладост има той, топлинка и ми е много секси. Линтерди ми е по-хладен, дистанциран, никак не ми е цветен на мен, горчиво ми избива...има нещо, което ме отблъсква в него, но и ме привлича...много странно. Вчера го носих и след душа даже се усещаше в косата ми.

# 307
  • София
Л'интердит значи забрана, много му отива името според мен. Хем е дистанциращ, хем като всички забранено привлича. Аз моето малко бутилче го изпръсках за норматив и сега като чета, че го коментирате ми домъчня за него и май ще си го подновя.

# 308
  • Габрово
Нищо общо нямат, но и двата са великолепни.
наистина са великолепни ,даже разкошни..

Харесвам и двата, но Либре ми е пО на сърце, лека сладост има той, топлинка и ми е много секси. Линтерди ми е по-хладен, дистанциран,
да ,така е в Либрето има сладост и топлинка

# 309
  • Viena
Majda Bekkali - Mudejar, а този дали някоя дама го е ползвала?

# 310
Мирясах...

# 311
Здравейте, кои парфюми са с ухание на момина сълза или люляк? Жената много обича цветни аромати...

# 312
  • София
Lily11,  преди няколко страници на темата се обсъждаха тези парфюми.
Момичета, Честит празник! Бъдете щастливи, красиви, обичани и уханни! Kissing Heart

Парфюм за деня ще бъде Korloff Gala A L'opera Heart Eyes

# 313
След няколко месеца реших да тествам отново Либре. Ами съжалих. Преди месеци ми се стори симпатичен, но сега просто не можах да го изтърпя. Някаква синтетика или прах за пране с остра миризма. За лятото мисля да си купя Тифани енд ко Тифани. Доста ми хареса, нежен, елегантен и за мое учудване изключително дълготраен. Интенз версията не ми хареса има някаква подобна съставка като на това в Гучи Мемори, която не мога да определя.

# 314
  • София
Наскоро изненадах себе си като харесах несладка ванилия.
За протокола: пробичка от Rose&Cuir вече е поръчана 😆
След всичко, което сподели за предпочитанията си, смятам, че има голям шанс да ти допадне Rose&Cuir. Надявам се да споделиш впечатления, като го поносиш. Simple Smile
Коя е несладката ванилия? И аз обичам нестандартни ванилии - една от много комфортните за носене ми е Atelier Cologne Vanille Insensee, оцених я със закъснение, но по-добре късно, отколкото никога. Някак ведър и утешителен ми е този парфюм, ванилията е несладка, зелена, тревисто-дървесна, с лека, сочна киселост. Flowers LemonFlowers Herb

Честит празник, дами! Бъдете здрави, имайте прекрасни дни и прекрасни парфюми, с които да ги украсите! Flowers HibiscusNature SunnyFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт