Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Да ,Chinatown е хубав парфюм тъкмо си извадих пробата.Не е мой тип ,но е различен ,нетипичен при мен е силно подправъчен ,показва се и много красива гардения.Туберозата не ме дразни, много изменчив парфюм играе по кожата ,променя се няколко пъти върху мен имам чувството ,че съм с няколко различни аромата.Постепенно омеква и финала му е доста привлекателен.Радвам се ,че го познавам.Днес пробвах пак Единствения интенз мислех ,че съм открила своя Единствен ,но се излъгах.В базата при мен става изключително неприятен ,един дерт по-малко ,тази линия не е моята.

# 421
Влюбена съм 😍..Rose Ikebana ...каква перфектна композиция ...обожавам рози ,а точно такава нямам -буквално усещам току що откъсната роза ,розата от детсвото ми -бодлива,свежа,сочна,креместа,ефирна.Интересно ,но едва долавям и дръжката-прясна и зелена.Воал от нежност .При мен от не знам къде избива и уникално пристрастяваща пудрена нотка-хора ,усещам я поне през първите 30 мин,след това -цитруси и плодове в уникален синхрон ,но нито едно от изброените не отстъпва на нейно величество розата ,коята при мен доминира през цялото време по прекрасен начин.Искам да благодаря на Elitsa_z,densi и Ре за мненията и положителните отзиви😘.Ще ме разорите ,ей 😂Толкова съм запленена от красотата на Rose Ikebana ,че ще изчакам за отзиви за ириса.Трайност при мен около 3 часа ,,но всичко и прощавам на тази роза🥰😋

# 422
Невинна и прелестна е тази роза. Ермеска работа.
И Кюркжиян ги умее много розите.

# 423
  • Sofia
Iris ukiyoe е прозрачен и нежен  като градина окъпана в дъжд. Деликатен и фееричен, розата не е много изявена. Такава ми е асоциацията за аромата

# 424
Невинна и прелестна е тази роза. Ермеска работа.
И Кюркжиян ги умее много розите.

Съгласна съм,-любимата ми е Lumiere noire,въпреки че ми нагарча в началото .Много го сравняват този аромат с урина ,но аз го обожавам.

# 425
Здравейте! Не пиша често, но следя редовно темата и въпреки това нямам спомен да сте обсъждали lLancome La nuit Tresor Musk Diamond. Първообразът не харесвам, има нещо в него, което ми предизвиква главоболие, но този има толкова красиво шише и интересна пирамида, че се изкушавам да го поръчам за пролетта без тест. Вече май затвориха Дъглас и Сефора в Пловдив за 2 седмици и няма къде да го тествам. Ще се радвам на всякакви коментари! Flowers Bouquet

# 426
  • Бургас
Musk Diamond за мен е един от най -скучните фланкъри и почти не го усещам.Толкова е лек и ефирен при мен ,че няма накъде повече ,сякаш пръскам чиста вода, не го купувай без проби според мен.Супер дискретен.

# 427
Musk Diamond за мен е един от най -скучните фланкъри и почти не го усещам.Толкова е лек и ефирен при мен ,че няма накъде повече ,сякаш пръскам чиста вода, не го купувай без проби според мен.Супер дискретен.
И аз съм на същото мнение. Много ми е слаб, споделяла съм в темата. Пробвах го в различни сезони и накрая го подарих.

# 428
Много жалко, моят нос и без това нещо се е повредил последно време и усещам слабо почти всичко, този може и въобще да не го регистрирам значи. Confused

# 429
Слабичък е да, но не е лош аромат. Снощи цената му в Нотино беше невероятно ниска.

# 430
Може да се излъжат и пак да го пуснат на същата. Grinning В такъв случай дали би си заслужавал 80-те лева? Май толкова беше. Аз пък съжалявам, че не успях да хвана добрите цени на ЖПГ. Исках La belle и Класик. Търся хубави, нежни и неглавоболни бели цветя за топлия сезон, но явно ще продължа да търся.

# 431
  • Бургас
Аз пък съжалявам, че не успях да хвана добрите цени на ЖПГ. Исках La belle и Класик. Търся хубави, нежни и неглавоболни бели цветя за топлия сезон, но явно ще продължа да търся.
тук нещо оксиморон се получи.
Не че не са хубави, просто не им подхожда описанието след това

# 432
La belle го гласях за есен, зима...особено за тази цена, знам, че няма нищо белоцветно в него Grinning, а
за Класик малко на изуст говоря, тъй като с последната поръчка от Парфимо метнах една проба и може да е на някой фланкър.
Пп. Харесала съм Класик Х, но пробата, за съжаление, е от тези, които нямат пулверизатор, а се слагат като се намажеш с пръчицата към капачката или решиш да рискуваш да се полееш буквално с шишенцето. Не знам защо изобщо ги ползват тези шишенца, с тях нито можеш да сложиш на дреха, нито да прецениш сияж, нито нищо. Само се хаби парфюмната проба и накрая не може да придобиеш истинска представа за парфюма.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 14:12 от ina-mina

# 433

Точно същото впечатление имам и аз. Хубав, но твърде ефирен. Пробвах го едновременно с Trésor a la Folie и избрах втория без да се замисля. Бих взела и Musc Diamond ако беше цената му наполовина, да речем.

# 434
Някой пробвал ли е тоалетната вода Lalique Encre Noire for Men ? В момента в Нотино е 39 лв (50 мл) и мисля да си го взема.

Общи условия

Активация на акаунт