Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 196
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз поръчах 3 Готиета  - едт, интенз и есенс. И трите ги имам, но цените бяха супер и да се презапася.

Плийййс, дай едно сравнение между Есенс и Интенз в парфюмната тема? Hands Pray

И си приличат, и са различни . Аз съм фен на линията Класик и за мен си заслужава да имам всички, не са ми взаимозаменяеми. Есенса е силно белоцветен, много остър портокалов цвят се усеща и  неядлива ванилия. Интенза отново е белоцветен, но ако при Есенс белите цветя са остри, то тук са кремести и ванилията доста по-сладка.

# 436
  • Sofia
Благодаря, мила! Flowers Hibiscus
Другият път и Интенз ще взема. 😁

# 437
Някой пробвал ли е тоалетната вода Lalique Encre Noire for Men ? В момента в Нотино е 39 лв (50 мл) и мисля да си го взема.
Пробвали сме го повечето, прекрасен мъжки аромат е: дървесен, с лек тамян, много фин и изискан, красота. Вземай и няма да съжаляваш. Мъжът ми винаги има резерва от него, преди да му свърши бутилката взема нова.

# 438
И аз знам, че е много хвален аромат. Все се каня да го взема, но не стигам до него, а периодично се изчерпва-значи си е доста търсен.

# 439
Не е за насляпо. На мен и мъжът ми никак не харесва.

# 440
  • ново
Съгласна съм. Ние с ММ също не го харесваме.

# 441
Съгласна съм. Ние с ММ също не го харесваме.
И аз не го харесвам,а ползвам много мъжки парфюми ,ветивера ми идва в повече!

# 442
Аз много го харесвам и откакто го открих съм го подарявала на около 4ма мъже, все различни един от друг, но на 1 от тях изобщо не му отиваше, чак не можах да повярвам, че е същият парфюм. Та както с всеки, трябва си проба.

# 443
Аз много харесвам ветивер, но този парфюм ми мирише както си представям, че е миришело при отварянето на гробницата на Тутанкамон.
Най-харесваният от нас с ММ ветивер е в Terre d'Hermes

# 444
..Най-харесваният от нас с ММ ветивер е в Terre d'Hermes
Този и аз го харесвам,любим ми е Simple Smile

# 445
Аз го усещам много лек и сладникав, само ветивера е по-изразен. Не блести с трайност. Екстрем варианта е по-интересен, ориенталско звучене.

# 446
  • София
Terre d'Hermes купих на сляпо за 14-ти февруари по препоръка на приятелка и на мъжа много добре му застана според мен, а и той си го хареса. И като цяло наблюдението ми е такова, че е харесван аромат.

# 447
Terre d'Hermes купих на сляпо за 14-ти февруари по препоръка на приятелка и на мъжа много добре му застана според мен, а и той си го хареса. И като цяло наблюдението ми е такова, че е харесван аромат.

Много харесван. Simple Smile Моят мъж, който изобщо не е парфюман, много си го харесва. Аз също.

# 448
Tемата замря, май на никой не му е вече до парфюми.

Аз си стоя вкъщи, пръскам се и преоткривам стари парфюмни любови - Черния опиум и Роберто Кавали ЕДП.

# 449
И аз си нося старите любимци в къщи. Настъпих The Beat EdP, до края на седмицата ще го довърша. След него идва ред на EA White Tea. Много ги харесвам и двата. Heart
Извадих си и Шалимарите, те са ми за вечерното кино.

Общи условия

Активация на акаунт