"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 759
  • 611
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Детето е симпатяга, пораснало е доста. Аз не разбрах някой излекува ли му опареното от медузата?Joy

# 376
  • София
Дари, благодаря за разяснението. Hug Много се учудих, че майка му е влогър, а аз не знам. Пък и жената е далеч от подобни интереси.

Донна, непременно ще му предам. Още днес ще пиша на майка му. Любчо е изключитилно умно, будно и артитично дете, душата на компанията. В първи клас беше изчел почти всичко от Роалд Дал, докато моята дъщеря едва сричаше някакви приказки от по 5 реда. Grin

# 377
Детето е симпатяга, пораснало е доста. Аз не разбрах някой излекува ли му опареното от медузата?Joy

Голям  Тошко не успя да го препикае,и след това Саша отиде да го спасява, като каза на момето да не гледа натам,та предполагам той  е спасителят на плажа Simple Smile

# 378
  • Sofia
Голям сладур е къдравелкото,видях го за пръв път в рекламата за сироп за имунитет,а преди дни в Съдби на кръстопът,талантливо и чаровно хлапе Heart Eyes

# 379
И аз много го харесвам къдрушко, даже се зачудих колко злобен трябва да си, за да коментираш килограмите на детенце, а да не забележиш колко умен, сладък и талантлив е....

# 380
  • София
Любчо праща поздрави на феновете си, а майка му е много трогната. Blush

Да кажа, че той участва и в театрални постановки. Много е ангажиран милия.

# 381
Любчо праща поздрави на феновете си, а майка му е много трогната. Blush

Да кажа, че той участва и в театрални постановки. Много е ангажиран милия.
Сигурно има на кого да се е метнал?

# 382
Не се връзвайте на тролските бръщолевини, как имате нерви да ги четете тия чаршафи, не знам.

Много е симпатично момчето, както и другите деца в сериала.

# 383
И на мен децата ми харесват повече , отколкото тези , които участват в другите сериали /БГ/ .
Само ако на "Саша"  му кажат по-малко да къдри веждите и да пърха с миглите , ще е хубаво Stuck Out Tongue Winking Eye  Може пък нарочно така да са му поискали играта .

# 384
Аз също много харесвам Любчо. Абсолютно естествен е и много "актьори" могат да му завидят за професионализма.

# 385
На мен "Саша" много ми прилича на Ласкин лека му пръст. По актьорска игра е на светлинни години от него, но чисто физически ми прилича. Говоря за Ласкин като дете. Или може и да ми се привижда от толкова плагиатство в тази продукция.

# 386
  • Варна
А на мен Сашко много ми прилича на Снежана Макавеева... Как се казва детето?

# 387
Силвестър Велячки пише на първа страница с актьорите.

# 388
  • Варна
Силвестър Велячки пише на първа страница с актьорите.
Хм, видях, че не ѝ е брат... Братята ѝ са по-големи от нея.... Дете пък още по-малко... Но много ми напомнят чертите му на нейните.

# 389
  • София
Много дразнещо начало с тия мляскания и лигавщини 10 минути.
бабата как хърка, хах.
прекаляват с този черен хумор за ''умрялата'' баба. То бива, бива, ама...
сега да видим протеста

Общи условия

Активация на акаунт