"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 479
  • 611
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сега чак гледах епизода. Преди да прочета мненията Ви ми направи впечатление полата на Надя, хем синя, хем червена. Значи си е от камерата. А и ако се загледате в откъса за епизода по-горе, се вижда как онзи мъж си облича халата и си мени цвета.
Дааа... снощи Doret писа за този халат-хамелеон  и затова направих GIF-чето (като го забавям и дори спирам на моментите, в които халата от червен става син и обратното)
Не гледам сериала, но щом се случва и в други сцени, явно проблема е в камерата, а не в реквизиторите.

# 481
Аз дори си мисля, че пак за да изглеждат всички това недодялани е в резултат на камера ли, техника ли не знам как да го нарека.

# 482
  • София
На мен пък вече ми допада сериалчето, лежерно, ненатоварващо. Харесват ми половината актьори как играят, Надя и Сашко леко ме изнервят. Сашко въобще не ми допада как играе повечето време, а на Надя интонацията.

# 483
Най-приятно ми стоят бабата и дядото . Тя е леко снобарка , но бързо  се усеща  и свива платната , а той уж недодялан рибар , а как рецитира с нея в един глас . Освен това ми е много симпатичен .
Децата поне не ме дразнят много , както се случва често в наши продукции .
Очаквам  да започнат золумите с новите работници . Няма начин да не се издънят , особено мъжете .

# 484
Най-приятно ми стоят бабата и дядото . Тя е леко снобарка , но бързо  се усеща  и свива платната , а той уж недодялан рибар , а как рецитира с нея в един глас . Освен това ми е много симпатичен .
Децата поне не ме дразнят много , както се случва често в наши продукции .
Очаквам  да започнат золумите с новите работници . Няма начин да не се издънят , особено мъжете .
Те жените /или сценаристите/ почнаха да се дънят.Готвачки с разпуснати коси:) И как ги мятат... Тъкмо да хвръкне някой косъм у чорбата на някоя Тути,и започна скандала Wink

# 485
  • София
А какво мислите за Даниела, момичето от младежите? Играе се от Мирела Карабанчева, познавам я и ми е стана интересно дали ви допада.

# 486
  • Варна
А какво мислите за Даниела, момичето от младежите? Играе се от Мирела Карабанчева, познавам я и ми е стана интересно дали ви допада.
Аз много я харесвам. Ролята ѝ е тъпа, та не мога да преценя колко добре се справя, но е много красива и ме кефи гласа ѝ. Много по-добре от лигаво мечене...

# 487
Момиче на наши близки говори едно към едно като Надето. Направо все едно слушам нея - интонация, паузи, някои звуци. Ако не беше така, щях да мисля, че е супер изкуствено

# 488
  • Варна
Момиче на наши близки говори едно към едно като Надето. Направо все едно слушам нея - интонация, паузи, някои звуци. Ако не беше така, щях да мисля, че е супер изкуствено
Оооо, аз не мисля, че е изкуствено. Напротив - вероятно актрисата така си говори.  Просто повече ми допада тембъра на Даниела. Вероятно защото с моя "глас на перачка" (както казваше покойната Пепа Николова), съм развила нетърпимост към мечещи гласове. Това много ми тежеше като тийнейджър. Все ме питаха защо така говоря... Говорещите като Надето девойки, винаги са се котирали по-добре... Wink

# 489
  • Враца
Какво означава "глас на перачка" ? Simple Smile

# 490
HappyKali, случайно постът ми е под твоя, не беше свързано с другата девойка.
За мен начинът по който говори Надя не ми е естествен, имам чувството, че се престарава нещо. Но пък е през цялото време, нашето девойче също, та не знам

# 491
  • Варна
Какво означава "глас на перачка" ? Simple Smile
Дрезгва глас, по-груб, дори леко мъжки. Поне това имаше предвид Пепа Николова в интервюто, в което го използва като определение за собствения си глас.

# 492
  • София
Коя серия е днес?

# 493
  • Пловдив
Тая Ели е много дразнеща...
Ще има смях с Ол инклузив бенд Stuck Out Tongue Winking Eye

# 494
11- а.
Много скучно днес.

Общи условия

Активация на акаунт