"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 458
  • 611
  •   1
Отговори
# 525
  • около Варна
Яд ме е, че свърши, глътка свеж въздух в ефира беше филмчето. Последната серия ми хареса, особено гърка. Ще чакам да ги видя на Боровец какви ще ги сътворят Grinning

# 526
Чудех се откъде ми е познато момчето от тайфата на Мартин , дето беше с него на скутера, като настигнаха буса...И се сетих , беше във София ден и нощ, гадже на някой
Aсен,гадже на Симона в СДН.
Май че се заформя втори сезон, на Боровец на зимен  All inclusive Simple Smile
Ха, Wiwi,в един и
същ момент сме писали, с едно и също предположение Simple Smile

# 527
Хаха, поне си отвориха вратичка за втори сезон Simple Smile Само Надето да не забърше някой ски учител там

# 528
Хаха, поне си отвориха вратичка за втори сезон Simple Smile Само Надето да не забърше някой ски учител там
Tе,  Марто може и ски учител да го поканят на Чамкория Simple Smile

# 529
  • Варна
Гледам сега последната серия и ми е мн кофти. Беше глътка свеж въздух в тая скапана ситуация с вируса 😞 Ще ми липса
И на меееен... Confused

# 530
  • София
Дано има втори сезон със същите герои. Но да вземат и Тутито.

# 531
Искам да направят сезон 2 на Боровец. Ще ми липсват разтоварваха ни от паниката покрай коронавируса.

# 532
  • Варна
Тутито, даааа... Ама тя говорела гръцки... 😂

# 533
"Чайка ТВ" Simple Smile А де го Гларус прадъкшън Simple Smile

Много е несъстоятелен този грък, отделно няма никви "цицки" на плажа. Иначе добре, че територията не се управлява от жена, че тогава не ми се мисли ... Честито на печелившия, 7-ца от тотото не се случва често.

Мони го закопаха на морето и на морето възкръсна, нищо че 50-тница още не е минала май Simple Smile

Я, кифлата можела да говори "кипърски" Simple Smile

Ма разбира се, може ли без зимни ваучери, докато нас ни сапунисват с ваучери за чадър и шезлонг на бетономорието в компания на британски джънкита. Не вярвам да напраят зимен сериал, тъй като в снега са по-скъпи снимките. Който иска да гледа оригинала - казва се "Ле бронзе" 1 и 2 (тройката е по-слаба).

Слаба ракия (ако е на същите, които направиха Етажна собственост), но ставаше за убиване на времето и малко смях. Утре по бнт ще гледаме сапунката за бг манго Меси ли, Роналдо ли, аве Освалдо за по-кратко Wink

# 534
Не ми хареса финала.
Парушев като ги беше строил да чакат телевизионерите, да им бяха поизгладили ризките на персонала.
Очаквах костенурки по време на багера да се появят, поне да знаят що са пазили с голи гърди ивицата.

# 535
Не ми хареса финала.
Парушев като ги беше строил да чакат телевизионерите, да им бяха поизгладили ризките на персонала.
Очаквах костенурки по време на багера да се появят, поне да знаят що са пазили с голи гърди ивицата.

Е това вече щеше да е тотално захаросан финал.

# 536
Е, за какво се бориха цели 12 серии?Simple Smile

# 537
Поздравления към всички актьори за това, че се справиха много добре и направиха този сериал забавен, готин и свеж. Дано наистина да направят втори сезон, много ще се радвам да ги видя отново!

# 538
  • Ню Йорк
Жалко, че свърши. Забавно беше.

# 539
"Чайка ТВ" Simple Smile А де го Гларус прадъкшън Simple Smile

Много е несъстоятелен този грък, отделно няма никви "цицки" на плажа. Иначе добре, че територията не се управлява от жена, че тогава не ми се мисли ... Честито на печелившия, 7-ца от тотото не се случва често.

Мони го закопаха на морето и на морето възкръсна, нищо че 50-тница още не е минала май Simple Smile
Пълен апокалипсис Simple Smile

Я, кифлата можела да говори "кипърски" Simple Smile

Ма разбира се, може ли без зимни ваучери, докато нас ни сапунисват с ваучери за чадър и шезлонг на бетономорието в компания на британски джънкита. Не вярвам да напраят зимен сериал, тъй като в снега са по-скъпи снимките. Който иска да гледа оригинала - казва се "Ле бронзе" 1 и 2 (тройката е по-слаба).

Слаба ракия (ако е на същите, които направиха Етажна собственост), но ставаше за убиване на времето и малко смях. Утре по бнт ще гледаме сапунката за бг манго Меси ли, Роналдо ли, аве Освалдо за по-кратко Wink
Ми, тя актрисата- Тути е с гръцко име-Елени Дикидис,затуй знай "кипърски" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт