NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 016
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
AnMary, да, но е бяла:)
Тези за около 100 лв ме устройват. Благодаря на всички:bouquetf:

# 121
  • София
Най-евтината не е ли Piccolo, която е ръчна.
В момента май не. Поне в сайта им

MINI ME® Anthracite
119,00 лв.

Piccolo XS Dark Red by Krups®
169,00 лв.

И Инфинисимата е ръчна.

# 122
Здравейте!
Моля препоръчайте ми евтина кафемашина с капсули, от която сте доволни.
Благодаря:)

Тази седмица в Кауфланд ще има за 79.99лв

# 123
В Технополис имаше Пиколо за 99лв. с подарък 3 кутии капсули, вече е само машината на тази цена.
https://www.technopolis.bg/bg/S-kapsuli/Kafemashina-s-kapsuli-KR … O-XS-RED/p/825355

# 124
# 125
  • София
И Инфинисима е по-евтина от офиц. сайт.
Бих заложила на Пиколото тогава.
Моята я взех от Технополис за 109 лв (на промоция беше тогава).

# 126
  • София
Независимо, коя машина ще вземете, гледайте да има избор колко вода пуска, първата ни беше без тази опция и я върнах след седмица употреба.

Piccolo  е тази, която няма функция за дължината на напитката, определено не ви я препоръчвам! Всички останали са стават, само управлението е различно. Моята е стара във форма на капка, не помня кой модел беше, но съм много доволна от нея.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 22:24 от nad_tab

# 127
  • Mediterraneo
Аз съм с Mini me вече почти 3 години, даже лампата ми не е светвала оранжево. Препоръчвам я.

# 128
Аз също предпочитам машината да е е автоматична, но тук потребители са хвалили и Пиколо, качеството на кафето което правят е еднакво. Човека да си прецени.

# 129
  • София
Аз също предпочитам машината да е е автоматична, но тук потребители са хвалили и Пиколо, качеството на кафето което правят е еднакво. Човека да си прецени.

Човека, обикновено не знае, ако му е първа машина, затова и имаме форум да помагаме Simple Smile

# 130
Точно това правим.

# 131
  • София
Нямам опит с автоматичните.
На моята харесвам, че мога да пусна по-малко или повече вода, или да спра топлата и да пусна студена. (Не мога да пия горещо кафе. А нес кафето например пия студено).
Качеството на кафето не би трябвало да е различно.

# 132
  • София
Нямам опит с автоматичните.
На моята харесвам, че мога да пусна по-малко или повече вода, или да спра топлата и да пусна студена. (Не мога да пия горещо кафе. А нес кафето например пия студено).
Качеството на кафето не би трябвало да е различно.

Май не те разбирам, на всички можеш да пуснеш и спреш водата, когато поискаш и май всички имат опция за студена и топла вода.

# 133
  • Mediterraneo
Разбира се, че и автоматичните имат същите опции.

# 134
Благодаря на всички, които се включиха. Вече си имаме машинка и капсули😁
Който иска може да каже кои капсули са му любимите(по-слабо кафе и кремообразно)😊

Общи условия

Активация на акаунт