NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 57 823
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Сравнението с точките и социалните придобивки е меко казано неподходящо. Да, неприятно е, че махат точките, беше си комплимент към редовните клиенти. Но с точки или без точки ще си пия кафето, а при мен са 5-6 кафета на ден.

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Сигурно четат БГ мама и сега на тези хитрите, дето си натъманихме точките на и 10, няма да ни ги добавят 😁 И аз се учудвам защо спряха бонус програмата. На 20 кутии 1 безплатна, е 5 % отстъпка, което е минимално за лоялни клиенти. Още повече, че предвид алтернативите, си купуваме доста кафе от тяхната марка.
Допълвам- и моите точки си стоят непроменени. Пробвах да поръчам 3 кутии, отчита ми само 2 безплатни. Така че още няма резултат. Може и да отнеме време, ще проверяваме.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 19:32 от blue.angel

# 677
Е че ти пиеш това кафе заради точките ли?
Аз го пия защото ми харесва, с точки без точки, все ми е едно.

Ами щом съм избрала навсякъде машините да са ми от тази марка едва ли точките са ме привлекли. Напоследък обаче предпочитам съвместимите капсули на Лаваца.
През последната година даже не си правя труда да регистрирам кодове. Давам ги  на всеки който ми поиска.

Реагирах защото ме подразни ме цялата сага - ще ги има няма да ги има, ама ще ги удвоим,ама няма.

# 678
Момичета, 1 код не ми стига, за да поръчам една голяма и една малка кутия. Ако имате излишен, ще съм много благодарна да го ползвам.

# 679
  • софия
Ами аз взех днес 3 кутии и с тях станаха 570 т ,ама като не ми дава да влязна в сайта все тая.

# 680
Момичета, 1 код не ми стига, за да поръчам една голяма и една малка кутия. Ако имате излишен, ще съм много благодарна да го ползвам.
Ама вече не може да се регистрират😕

# 681
Току що регистрирах и поръчах даже. Благодаря на дамата за кода 😇

# 682
  • софия
Само на мен ри не ми зарежда?

# 683
  • София
Нямам добавени точки. Позамислям се дали не е като предишното уж спиране на точките.

# 684
  • Plovdiv, Bulgaria
На мен ми дадоха доста кодове сега, та ги добавих. Иначе нямаше промяна в моите точки. Ама ако ги спираха, не трябваше ли да не мога да ги регистрирам?

# 685
Току що регистрирах и поръчах даже. Благодаря на дамата за кода 😇
Ми значи пак ни изклатиха, с извинение за израза. 😀

# 686
  • София
Каквито играчите, такива и крупиетата Joy Мен пък почват  да ме кефят тези от Нестле.

# 687
  • София
Аз от спетемата съм тотално разочарована. Даже днес на касата в Кауфланд едва се сдържах да не запитам дамата пред мен, какво точно я кара да купи 4кут. Черна спетема. Мисля, че постоянна капсула, заредена с нова бразилия е къде къде по-по- за предпочитане пред спетемата.

Аз мразя Спетема като марка. Всичките им кафета са ужасни. Изхвърлих Кортадото съвместимото им, беше бляк. Имах вкъщи от черната Спетема съвместими капусли с долче густо, тези Интенсо, които са. Учудващи за мен са две неща - първо, кафето не е интензивно изобщо (тип Еспресо интензо или Арденза от оригиналните), а напротив - много е меко. И второ - мега е вкусно и пивко. Всеки път се учудвам, но наистина е хубаво кафето или поне на мен много ми допада точно черното.

Тук примерно хвалят много Лаваца съвместимите, обаче на мен изобщо не ми харесват капуслите им. Осбено това зеленето дето е био има ужасен вкус. Червеното също не ми харесва.

За мен най-сполучливите съвместими като цяло продължават да са на Кафе Роял, не случайно в Кафемания се изчерпват веднага след зареждане.

Аз съм фен на Долче густо 8 години, имам 3 машинки. Нещо основната ми сега загрянва много бавно в студа, понякога над 4-5 минути от червено до зелено докато светне. Топва е от една седмица. Имате ли представа дали е от студа или се е развалила? Не е чистена никога, но в София е мека водата, едва ли има отлагания по нагревателя.

След 8 години фен на Долче густо си купих Неспресо Инисиа от ЕМАГ на черния петък, но като дойде онзи ден отделнието й за капсулата беше пълно с някакъв гел/лепило и я върнах за ремонт.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:58 от kevin87

# 688
Abreviatura, нещо караш ли ми се?
Ти се появи в темата да си изсипеш злъчта по Нестле ли. Сравненията ти нямат нищо общо. И точно защото тези бонуси са толкова мижави, не им обръщам внимание.
Нели, дразнещо е да, сега те разбирам, щом вече и не ти харесва и самото кафе.
Сега като махнат точките, току виж пък ни изненадат с някои по-големи намаления 😏
При капсулите Спетема, освен че трудно пробива фолиото отгоре, има проблем и със клапата в капсулата, много трудно се отваря за да тръгне да тече кафето, машината много се мъчи.

# 689
  • софия
А някой ползва ли и многократна капсула за кафе по избор?
Аз тоди път взех от по модерните с метална решетка ,стария модел с пластмасова се стопяваше на 10тото кафе.Какво кафе ползвате?И как го смилате като за джезве или машина?

Общи условия

Активация на акаунт