NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 57 782
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте,

Закръглянето на бонус точките предстои да бъде осъществено в близките дни. Моля да следите сайта на NESCAFÉ® Dolce Gusto® https://www.dolce-gusto.bg, където ще бъде съобщено когато актуализацията бъде направена.

С уважение,
Екипът на NESCAFÉ® Dolce Gusto

Това получих
От днес видях, че вече не може да се добавят точки.

# 706
В Кауфланд големите кутии са по 13.99 от понеделник.
Съвсем не по темата, ама съм хвърлила око на един кафеавтомат на Филипс, на промоция в момента в Технополис. Още малко ще се почудя и капсулите ще си гибнося само като пътуваме някъде( то не че ще се случи скоро😒)

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 15:27 от m@ria

# 707
  • София
Имате ли представа дали в глобален мащаб се премахват кодовете и бонусната програма? Струва ми се много странно да продължават да се отпечатват кодове по опаковките, но в България да приключва схемата.

Аз имам профил в Италианското Долче густо, но базата данни е една и не може да се регистрира код, който вече е регистриран в Българския или друг сайт. В Италия и много други държави смениха бонусната програма през последната година и тя вече се казва "Premio" като могат да се купуват най-различни неща с натрупаните точки (джаджи, аксесоари, играчки, нямащи нищо общо с кафето). Сигурно и в България ще я въведат.... този бранд все пак следва някакви глобални политики на Нестле. Затова си пазете кодовете, които не можем вече да регистрираме в Българския Долче густо. Ще чакаме обявяването на новата програма. Ако няма такава, записвайте кодовете и си направете профил в някоя друга държава, където имате познати да ви прибират наградите. Кодовете работят навсякъде в целия свят. Аз ще въвеждам в Италианското кодовете занапред.

Странно, че не попаднах на информация никъде по света за спирането на бонусната програма, а само че вече на много места тя се казва Premio..... странна работа.

# 708
  • София
Дано стане така. Разгледах испанската страница и предложенията са добри.

# 709
В Англия не можеш да си купуваш нищо с кодовете/точките а само участваш в томболи с награда кафе за 1 година.

# 710
  • софия
В Англия не можеш да си купуваш нищо с кодовете/точките а само участваш в томболи с награда кафе за 1 година.

Охаааа,аз друга не искам!

# 711

А, сигурно не знаеш в Испания какво дават Simple Smile Веднъж годишно теглят печеливш от тия регистрирани кодове и печелившия човек получава по €2000 месечна "заплата" до края на живота си.

# 712
  • софия

А, сигурно не знаеш в Испания какво дават Simple Smile Веднъж годишно теглят печеливш от тия регистрирани кодове и печелившия човек получава по €2000 месечна "заплата" до края на живота си.

Ее,не не!
Чак пък така да ме огрее не ми се вярва.
Кафенце 12 месеца ме устройва🤑

# 713
Днес ми пристигна поръчката от сайта. Явно освен точките са орязали и подаръците - и този, и предния път нямаше майонезка и подправка Маги в кашончето.  😆

# 714
  • Mediterraneo
Аз си участвам редовно в испанската програма. Не, не ме е ударила голямата печалба. Не още.
Купувала съм разни неща с точки. Мислех, че и в бг програма го има, да се ползват за други работи, освен за кутии с кафе.

# 715
  • София
Някой да има цветната метална кутия на Долче Густо и да не му трябва? От години я няма в сайта, търся я по Амазон, втора ръка и какво ли не, но не мога да се сдобия с такава. Предлагам 3 кутии Долче густо в замяна.

# 716
  • Пловдив
Много е хубава Simple Smile

# 717
  • София
Някой правил ли е кафе с постоянна кафе капсула?
Добре ли се получава?
Кои са хубави?
Гледам че има от 6 лв и от 40 лв

# 718
  • София
Някой правил ли е кафе с постоянна кафе капсула?
Добре ли се получава?
Кои са хубави?
Гледам че има от 6 лв и от 40 лв
Пробвах два-три пъти. Ако кафето се натъпче водата тече от всякъде. Вторият път като само сипах кафе стана малко по-добре. Пробвах и с нес кафе. Леко запуши цедката на капсулата.

# 719
  • софия
Аз имам ,този път от по-модерните със метална цедка.Много е трудно обаче да оцелиш при смилането на кафето големината на частичките,така че когато тече да не извира отвсякъде.
Първо взимах от най-обикновените,но при тях се стопява цедката.
Вчера ми дадоха мостра чибо във фф и много добре се получи.

Общи условия

Активация на акаунт