Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 016
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 575
  • На брега на реката
Карзче, дано скоро се похвалиш с хубаво развитие на нещата. Hug

Яна, Тути, благодаря, че споделяте. Така изказано, не звучи чак толкова страшно. 

Разходих се. Изпекох едно пиле, направих каша от коприва и си направих сандвичите за утре.  Гледам филм и чакам да ми се доспи, че утре съм на браздата.

Лека нощ!

# 1 576
  • Ямбол
Специално за Руми ето забележките:
Скрит текст:

И при похвалите, и при забележките има възможност да се добави текст.

# 1 577
Добро утро!

Ама много интересна тази платформа, чак ми се прииска и аз да съм ученичка 😁 Шегувам се, знам, че на всички участници им се ще да  не я виждат...

И аз си мислех да изпера пердетата, обаче МсЧ щеше да извади термометъра вече 😂

Не ми се ходи на работа.  Стресирано ми е и напрегнато.  Основно зради работа де, още не се чувствам уверена. Макар, че много съм научила докато не изтъркалям една кампания и не ми мине всичко през ръцете ще е зор. Много ми тежи като допускам грешки, нищо, че е неизбежно... Но като увеся нос се сещам, че трябва да съм благодарна, че поне имам работа...

Снощи скокнах до мамини за бързо за малко провизии. Видях си чавето за бързо. Добре, че детето е свикнало от ден 1 да ме гледа с маска 😂 Не знам дали помните, но когато се роди и малко след това и аз се върнах в мама се скъсвах да боледувам. Ехеййй, какви времена бяха, имаше маски по 10 ст. по аптеките 😂

Хубава седмица,  банда, и бъдете здрави!

# 1 578
Добро утро и от мен. Не си спомням от кога не съм се будила с аларма.... Трябва да вдигам момчето, че след малко имат урок по математика.
Али, Али.....ще те наричам вече снаха ми Али. Аз и друг път съм ти казвала, че те оприличавам със снаха ми. Ето, и тя така се чувства. Одобриха я за хубава позиция в гоооооляма компания. Беше много радостна и ентусиазирана, а в последно време хич не се чувства уверена и щастлива от този факт.

# 1 579
  • на Мелмак
Добро утро!

И на мен ми харесва незадължителното ставане по тъмно всяка сутрин. След малко будя малчо за училище Grinning
Вчера нищо не готвих, не прах, не чистих. Доизяждаше се, щерката изчисти, днес ще пусна 2-3-4 перални. Имах нужда да си почина и да правя нищо. Много добре ми дойде. Медал за нищоправене няма, така че ще се примиря Joy
Али, щях да кажа, че си слъчасала, но то слънцето не беше силно Grinning
Вече не се яде вкъщи толкова. Стреса отмина, и започнахме нормалните неща. Е, без сандвичите от лавката Wink Аз сведох В до минимум и веднага ми се отрази положително, ще продължа така, че нещо бях опущила нещата. Днес кантаря ме зарадва, имам стимул.

# 1 580
  • Ямбол
Добро утро.

Имахме проблем с интернет. Добре че започвам от трети час. Студентът си прехвърли от мобилните на лаптопа и изкара една лекция така. Малката и аз сме на телефоните. Големи гимнастики правих досега да си прехвърля файловете на телефона и да ги подготвя за качване в Тиймс. Сега вече всичко е наред, дано не се скапва връзката пак.

Приятен и спокоен ден на всички ни!

# 1 581
Добро утро и от мен!
Малката е на Тиймса, аз съм на классрум и съм много доволна.От предния ден си подготвям заданията и ги насрочвам в определен час да стартират, аз само сядам и работя спокойно пред монитора, без притеснение кое в колко трябва да кача.Тиймса ми е малко объркан засега.
Мисля после да поскачам с Руми, че се обездвижих.
Успешна седмица!

# 1 582
  • Euskal Herria
Успешна седмица, момичета!

# 1 583
Успешна седмица и от мен!
Наложи се да се обаждаме на госпожата по български, за да разясни на наша принцеса, че макар да си е вкъщи, има задължения като ученичка. След разболяването много лежерно го подкара и още не можем да настигнем съучениците. Всеки ден им дава да учат стихчета. Госпожицата има да научи 3.
Днес имаха видео връзка с госпожата по математика. Голяма какафония, но е за първи път и се надявам нещата да се стиковат. Трудно е, особено за родители, които работят, а имам и познати, които хем са учителки, хем имат 2-3 деца в училищна възраст. такова е. Само се моля да мине по-бързо този период на ограничения и забрани и най-важното: всички да сме здрави!
За телевизори си говорихте. Доскоро ние нямахме, но ММ докара 2 от Прага. нямаме кабелна и нашия го използваме да гледаме филми. Преди няколко седмици си купихме по-голям, а предишния го монтирахме в стаята за игра на децата. Те гледат филми или научнопопулярни поредици. Така, безцелно, мразя да работи телевизор, обичам да слушам радио, но ММ работи в стаята с радиото и му пречи.
През почивните дни се разсипахме да чистим. Пердетата ми останаха, много са ми досадни, обаче.

# 1 584
  • sofia
Аз да кажа, ако на някой му е интересно.
По NG от 10 часа започва нов сезон за космоса - "Космос: Възможни светове"
Поредният филм, на който заспах Smiley Другите го изгледаха.

Моят мъж да не хване резачка.....вчера цял ден с клони и рязане са разправяхме. Бяха поизоставени едни дървета, та падна рязане. Щях да пълня чушки, но каймата стана на принцеси. Бях запланувала да чистя, само с банята сколасах преди да се изкъпя.

Сутринта ходих на пазар....егати количествата пазарувам, за да не се налага да ходя до магазин повече от два пъти седмично.

Хубава седмица, момичета!

# 1 585
И аз се разчистих. Днес е ред на прозорците, щорите и пердетата в детската стая и спалнята. Виждам му края.
Обядвахме пилешко със зелен фасул.
Вечерята ще е мезета, салата и препечени филийки. За мен- манджата от обяд.
За утре съм купила свинско месо. Ще го мариновам и после през тигана за гироси.

# 1 586
Аз пропуснах чистенето, станахме в 7.30 и не остана време. Трябваше да ходим и до училището, та съвсем нямаше как.
Днес съм на срамна зърнена диета, ама се оциклих и всичко ме боли и всичко ми се яде.

# 1 587
Съни, днес може 😁

При мен е по-спокойно днес, пу-пу. Дано и така да свърши деня, че имам нужда....

# 1 588
  • Бургас
Съни, кое ѝ е срамното на тази диета?

Аз цяла сутрин не мога да стигна до компютър, а имам да довършвам превод за утре. Иначе доставчиците ни в Испания хлопват врати днес, та и аз ще почивам следващите 14 дни /надявам се да са само толкова/. Дано поне пада някой превод, макар че там е една печалба, не е за разправяне, но пак капе нещо.
И като казах капе, ремонтираният ни скоро бойлер протече отново. Кой майстор ще дойде да монтира нов сега?

# 1 589
Срамно е, Селесте,  че е много.  Добър беше планът и до 14 добре вървеше, ама после почна едно наваксване...Това с работата е ужасно. Дано скоро всичко се нормализира и започнем да работим нормално всички.

Общи условия

Активация на акаунт