Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 852
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 4 890
А защо разлаяха кучетата дали канадците ще плащат за охрана, а накрая се оказа, че въобще няма да живеят там?

# 4 891
  • Някъде там
Те стават неработещи, но продължават да са си рояли. Хари си е принц и му трябва охрана. Всякакви луди има и не се знае дали някой не би предприел нещо срещу тях.
Аз разбрах, че охраната няма да се плаща от държавата, т.е. ще си я плащат сами или Чарлз ще удари едно рамо.😃
Предполагам че ще удря рамото, както го удря на Уилям. Все пак и двамата му са синове и би трябвало и на двамата да помага, ако го прави.
Но това вече данъкоплатците не ги интересува. Вече може да са спокойни, че от утре когато вече не са работещи няма да им се плаща.

Ето съобщението  им в иг
https://www.instagram.com/p/B-XTsETJsU0/?igshid=11a3mzaqr01zo 

# 4 892
Чарлз плаща тоалетите на Кеймбридж, защото са работещи рояли.
Друго какво им плаща?

# 4 893
А защо разлаяха кучетата дали канадците ще плащат за охрана, а накрая се оказа, че въобще няма да живеят там?
Кой разлая кучетата?
Пък и какво пречи те да си лаят, а кервана да си върви?

Честно, никога не ми е било интересно какво и колко плаща Чарлз на синовете си. Ами, има пари, пък и са му деца, нека им дава.

# 4 894
Съобщават, че едно от децата е сготвило чили кон карне и домашното обучение върви
Много важно Joy

# 4 895
Обявили са, че няма да използват досегашният си IG акаунт.

Тоест им взеха sussexroyal?

# 4 896
Т.е??? Кой им го взе???

# 4 897
Коментираше се тук, по време на преговорите, че баба се запънала да ползват името, било част от условията за напускане.

# 4 898
Името може да се промени. Явно не искат да ползват акаунта, за да не започнат обвиненията, че го правят, за да си запазят милионите последователи.

# 4 899
  • Варна
Името може да се промени. Явно не искат да ползват акаунта, за да не започнат обвиненията, че го правят, за да си запазят милионите последователи.

Доблестна постъпка, ако е така.

# 4 900
Т.е. акаунта ще се изтрие, така ли?

Охраната на Кралицата, Уелс и Кеймбридж не е ли държавна?🤔

# 4 901
Т.е. акаунта ще се изтрие, така ли?
Не съм сигурна, а и не ги следвам. По-логично ми се струва да си направят личен, а този просто да остане неизползван.

# 4 902
А може и два отделни акаунта.
Не се сещам за звездна двойка с общ акаунт
Да се "състезават" един срещу друг

# 4 903
Хари и Мегън са наели Катрин Сен Лоран, която е работила за фондацията на Мелинда и Бил Гейтс.

https://people.com/royals/meghan-markle-and-prince-harry-hire-bi … ir-new-nonprofit/

# 4 904

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт