Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 785
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 4 905
  • Някъде там

Рания в офиса си.

# 4 906
Малко ''стерилно'', но бюрото в другата стая е интересно.

# 4 907
Това Чарлз да се връща по работа и да подновява срещите е върхът на глупостта. Дори да е по добре някой хора продължават да отделят вируса 20-30 дена след това. Нямам думи просто.

# 4 908
Хубава Рания.

Мег и Хари закриват ИГ профила и папараците не ги снимат. Май все пак не живеят за публичността и не си викат фото-лешоядите. Напротив, в точния момент се оттеглят и спазват всички договорки.
Дано се появят пак с друг акаунт, ще ми липсват.

Готини норвежци. Аз искам да гледам кралски проекти за дистанционното обучение. Това вълнува всички в момента и е позитивен пример.

# 4 909
  • в сърцето на един мъж...
Много са готини норвежците и в тях изглежда страхотно Heart
Хубаво, че го закриват тоя инсттаграм, и без това само копираха разни мисли, нищо съществено не пускаха.

# 4 910
Малко да ви заболят сетивата:

Взимам си червената на Мери

# 4 911
  • в сърцето на един мъж...
Еха, какви са хубави, като дъга!

# 4 912
Страхотна палитра, Тирамису...Heart
Аз искам жълтата на Максима и Мегън, червената и оранжевата на Мери и розовата на Летисия.

# 4 913
  • Някъде там
Ако на някой му е скучно от кралския акаунт идея за креативност в сторитата.
https://instagram.com/theroyalfamily?igshid=17hm6tqm7e2eu

# 4 914
Зелената на баба, лилавата на Кейт и всички "жълтъково" жълти!
Какъв пир за очите са тези снимки, Тирамису!
Heart

# 4 915
Розовата на Летисия и синята на Мегън за мен, но повечето рокли ми харесват много.
Баба само на първата снимка е с различни обувки, на останалите 4 е с едни и същи.

# 4 916
Розовата на Летисия и синята на Мегън за мен, но повечето рокли ми харесват много.
Баба само на първата снимка е с различни обувки, на останалите 4 е с едни и същи.

И аз това си помислих. Милата има само два чифта обувки и то без връзки и нямат нужда от гладене Simple Smile

# 4 917
Ето статия за обувките й
https://www.yahoo.com/amphtml/lifestyle/queen-elizabeth-lover-of … -a-182409369.html
Направени са специално за Кралицата, носи такива от години и като се поизносят и ги поправят.
Чифта струва 1000 паунда.

# 4 918
Сигурно може да си позволи да си направи в още 2-3-4 тъмни, ненатрапливи, но различни от черно цвята.

# 4 919
За мен червените на Летисия и Матилде, плюс всички други без жълтата на Летисия и тоалетите на Кралицата. Хубави жени с хубави рокли.

Общи условия

Активация на акаунт