Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 782
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 4 935
  • Варна
Ако намеря клипчето в тубата ще ви покажа на кого ми заприлича от раз.

# 4 936
В лице ми прилича малко на нашенската Луна Президент, а преди операциите е била красива жена. Беше ми интересно да прочета за нея, благодаря.

# 4 937
И на мен ми прилича на Луна.
Не е била красавица, на какво тяло има, дори и като възрастна, браво!
И аз адмирирам хората, които живеят на макс и не им пука за чуждото мнение. Има тази възможност, прави го.
Благодаря за превода, Dyvaromi.

# 4 938
  • София
И двете Кайетани (XIII-та хергогиня Алба, тази на Гоя) са/били много интересни жени.
Много съжалявам че последната се е подлъгала по "естетичната" хирургия. Щеше да е интересно как би изглеждала, ако остаряваше нормално. Но въпреки това - адмирации за духа, който притежаваше.
При следващото ми ходене (дай боже) в Севиля съм решила задължително да разгледам тамошния дворец (наскоро го отвориха за публика) ❤.

# 4 939

няма пълно щастие..хубави снимки,но ми стана тъжно.

# 4 940
  • Варна
На Уилям му липсвала старата работа и искал да се върне да бачка като пилот на хеликоптер, докато трае епидемията.

Мярнах из новинарските сайтове, но междувременно телефона ми си направи някаква актуализация на софтуера и ми изчезна опцията да споделя линк. Ще я открия по някое време.

# 4 941
  • Истински се вижда само със сърцето.
На Уилям му липсвала старата работа и искал да се върне да бачка като пилот на хеликоптер, докато трае епидемията.

Мярнах из новинарските сайтове, но междувременно телефона ми си направи някаква актуализация на софтуера и ми изчезна опцията да споделя линк. Ще я открия по някое време.
Ето я https://metro.co.uk/2020/03/31/prince-william-wants-return-air-a … ort-nhs-12481709/

# 4 942
Да се върне, много хубаво ще направи.

# 4 943
# 4 944
  • София
За малко добро настроение, снимки от Кралския дворец (действащ) в Севиля. Няколко са от апартаментите, който се ползват от кралското семейство (по някаква причина не съм направила много и не са много на фокус Joy) - разговорът за дукеса Алба ме накара да си припомня любимата Испания
Скрит текст:

# 4 945
Това Ди ли е? Фигурата й е като на Джесика Рабит, страхотна е с тази рокля (макар снимката да ми прилича на фотошоп).
Лана, невероятни снимки си направила, благодаря, че ги постна.

# 4 946
Максима, днес

# 4 947
Това Ди ли е? Фигурата й е като на Джесика Рабит, страхотна е с тази рокля (макар снимката да ми прилича на фотошоп).
На мен пък не ми харесва! В смисъл - да, чудесна фигура, но стойка, рокля, излъчване - пошли. Ето това е голям гаф - да си английска принцеса и майка на престолонаследник и да се снимаш като кабаретна артистка!
Не я е слушала особено главата Даяна Wink, не случайно никога не съм я харесвала.

Испанските снимки не са ли на Алхамбра?

# 4 948
  • Някъде там
Не само на теб, птица.Роклята е ужасна латексова сякаш и изглежда евтино.

Максима показва че е с ръкавици ли 😊
Не ми харесва тоалета.

# 4 949
Да, наистина изглежда доста пошло, затова се усъмних, че е фотошоп. Но ми направи впечатление, че в тая рокля Ди прилича на парче и половина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт