Лаковe за нокти - 136

• 38 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Арабеск, зеленото е новото розово Laughing
Ето ме и мен, май вече трети ден съм така Thinking След тъмносин/зелен лак в първия момент се почувствах като Клеопатра с толкова злато Laughing

Скрит текст:

Лаковете са Перфект 52 (който си е абсолютно златен Laughing ), на кутрето е Есенс 18 Smart (лъскавите частички върху него са от златистия лак) и ваденка. На живо изглежда добре, на снимките хващам твърде много отблясъци от топ лака върху ваденката....След като снимах на показалците мацнах и Twenty One номер 33- което пак е лъскаво, но по-бежово.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 18:17 от dolce miele

# 496
  • София
По повод Бел се сещам за една ситуация, в която бях с ей този Бел и маникюристката се обади, че ѝ се е освободил час, та до 10мин бях при нея. С този Бел Joy Нямаше сваляне..... И търка и търка с лакочистител, това не мърда! Накрая го пили с Ел пилата (съвсем финно, отгоре само), каза че гел да ми беше сваляла по лесно да го е свалила Joy
 Номера е 76

# 497
Елена, писали сме заедно Blush Този който е показала Мамето е същия като тип брокат на Бел, просто е в лилаво и синьо. Тъй като имам доста такива брокати на Бел, да предупредя, че с много търкане и кофти лакочистител дори "пада" на парцали и част от повърхностния слой на нокътната плочка....та най-добре да не се действа с търкане и сила. Обилно лакочистител, смяна на памук/тампон, а най-добре да се използва ал. фолио или щипки (който има). Grinning

# 498
Мхм... Ама аз и с щипки с памук си свалих част от горния слой. Няма махане тва чудо, ад беше Joy

# 499

Флормар вече предлага предпазен слой за печати

# 500
Къде се намира, аз не съм го виждала?

# 501
Елена, този Бел е същият като един синьо зелен глитър на Есенс, който свалях с нож 😸

# 502
Леми, наистина ме развесели- мерси! Joy Hug

# 503
Долче, битката ми с него беше епична, дъщерята още си спомня гледката Grinning

# 504
# 505
Къде се намира, аз не съм го виждала?

Сигурно е нов. Може още да не са го лансирали

# 506
  • София
Криси, и аз бях хванала този PP, но като видях че си с него викам друг ще е.
Вълничке, тях не давам дори децата да ги поглеждат.
Лакирах с China Glaze 1251 и 1343. Ето ги.
Скрит текст:

# 507
  • София
Днес един 464 Lavender love от Флормар

# 508
От далече се виждам с тези нокти 🍊🧡
 BEL 107 + Perfect 191

# 509
  • Бургас
Аз днес съм с Catherine Arley 800, а върху него един червен брокат - Perfect S32. За съжаление не можах да изкарам нито една читава снимка...

Общи условия

Активация на акаунт