Лаковe за нокти - 136

• 38 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Толкова съм изнервена и притеснена и е толкова гадно и студено навън, че чак прехвърча сняг, та затова...

# 481
  • Пловдив

Може ли да споделиш кой е зеленият лак? Винаги това ми е било любимият нюанс зелено.

# 482

Може би подобен е и този Перфект.

# 483
Агент, при нас в София има сигурно поне 15 см сняг Confused
За първи път даже няма да се включвам във форумската игра на СНБ.
Ариа, много приятно съчетание.

# 484
Не е мой цвят синьото и побързах да се върна в любимия нюанс ♥

# 485
Това за паленето все едно аз съм го писала 😁 По същият начин и аз само кусури намирам и все към пилата ме влече😁 От както обаче я смених с нова, пак хартиена, но нова, сякаш цепенето спря. Вече пиля без натиск, тъй като е доста груба новата 100/180 пише на нея и сякаш има ефект. Вече почти месец нямам отлюспено, а преди беше ежедневие.

Аз минах от хартиена на стъклена и по принцип не прилагам никакъв натиск, ноктите ми  са толкова меки, че няма нужда. Със стъклената като че ли по-малко се белят, но наскоро полирах и плочките, че бяха ужасно неравни.

# 486

https://www.instagram.com/p/B-HAwzKDkMC/?igshid=188cr7ocgvczx
За пореден път се убеждавам, че лаковете на Орифлейм са ми едни от любимите!!! А за Бел няма да коментирам... Уникално са 💜💙💜💙💜💙💜💙
Добре, че е тази тема...та да ми стане цветно

# 487
Мама на Миро, как разпределяш частичките? С четката на лака става ли този ефект или трябва помощно средство?

# 488
  • на последния етаж
Момичета, радвам се на красотите, които създавате с толкова настроение всеки ден! Аз съм вкъщи вече втора седмица и нямам никакъв мерак за лак. Оставих ноктите да почиват. Simple Smile
Дали някоя от вас има излишен (или иска да се раздели с) SNB Васил?

# 489
  • София
И аз нямам желание да се лакира . Това е от преди една седмица.

Скрит текст:
Този левия лак очаквах по различно да изглежда на ноктите. Дори на два слоя изглеждаше много семпло, все едно някоя леля се е лакирала та се наложи да придам блясък.

# 490
  • Перник
От мен едно мрачно сиво:

# 491
Мажа си директно с четката... Нищо не разпределям:)

# 492
  • При децата ми
Скрит текст:
Уау, момичета, последните две страници съвсем ми напълниха очите! ❤
Catalano, много добре те разбирам. Аз съм в Германия, а всичките роднини са си в България. Такава носталгия досега не съм изпитвала. Да не говорим, че вече цели четири седмици съм вкъщи... Но и това ще мине. Важното е да сме живи и здрави.

И в този дух продължавам с по-весели цветове.

На живо цветът е доста по-интензивен.

Голяма красота са тези лакове!!:heart:Heart Eyes
Откакто следя темата това са най-най-най-любимите ми лакове!! Имам чувството, че са и едни от най-качествените лакове. Може и да си внушавам, но интуиция.Simple Smile

Мечтая си за поне един такъв!

# 493
Маме, разкошно е! Heart От лятото не съм слагала този Бел...И аз просто нанасям с четката, само при нужда намествам- но то пак е с четката. Blush

# 494
Онзи ден ходих до Елитис (седмица не си бях показала носа, беше си като екскурзия) и търсих Бел 25, показан тук в темата. Е, имаше 24 и 26, ама 25 нямаше Joy
По този повод утре реших да сложа нещо зелено, след като нямам ново розово Grinning

Общи условия

Активация на акаунт