Лаковe за нокти - 136

• 38 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Леми, много ми харесва новата ти форма Purple Heart А Джордж е разкошен на  твоите нокти Kissing Face
Напълно се присъединявам. Моите нокти пък растат като пощръклели...

# 556
Ивче, гледам...успяла си да отгледаш доста дълги нокти Wink
И моите нокти растат по-бързо отколкото миналата година по това време, ама не чак за 3 дни. Най-важно ми е, че се чупят по-рядко.

# 557
  • Стара Загора
О, не. За 3 дни абсурд да ми порастнат толкова като на мацката по-горе. Иначе моите в момента са нормални като дължина. Били са много дълги преди. Simple Smile))
Показалеца ми е късичък, но се счупи много лошо и цял месец го чаках да се закрепи. Тъкмо малко израстне и понеже е тънък като вестник, се разслояваше. Преди 3 дни пак се сцепи, но туширах положението с 2 слоя лак. Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 09:14 от iv4enceto_91

# 558

Скъсена, синичка. Някакви асоциации?
Stuck Out Tongue Winking Eye
Леми, аз съм по заоблените форми, така че ... Прекрасен Георги Flowers Cherry Blossom

# 559
Вълничке, не те свърта на едно място, а? Grinning На Гърция ми напомня твоя лак... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
Познавам дами с гел лак които много се кефят като започне да им личи израсналото и да се забелязва, че са с гел Grinning И на мен за 3 дни не ми омръзва лак (освен ако не е нанесен добре или не харесвам цвета как ми стои).
Ехееее искрено ме разсмя с това за гела 😄😄 значи по-скоро трябва да се радвам на израстването 😊

# 561
Леми, много ми харесва новата ти форма Purple Heart А Джордж е разкошен на  твоите нокти Kissing Face
Напълно се присъединявам.
∆∆∆ и аз!

# 562
Танч, не помня кой го показа, ама е много хубаво розово Grinning

Леми, на мен много ми харесва така формата ти Heart Eyes

Ивче, точно същото мисля и аз за темата. Страхотно е, че се е запазила така, а кофти тонът тук няма място. Simple Smile

# 563
  • Пловдив
Coccio правят ли намаление?

# 564
.. attractive ..,
ноктите ми и за седмица не растат толкова Grinning
Много красоти и настроение, супер сте, момичета!

# 565
Оххх гледайтееее... Какво да правя вече не знаам.. От лятото съм се видяла в чудо с тези нокти Cry Вече и Evelin 8:1 не ми помага... Пия витамини, нямам никакви дифицити... Какво се случва не знам. Дайте някаква изпробвана рецепта, по цял ден съм вкъщи.. Ще опитам всичко.

# 566
Оххх гледайтееее... Какво да правя вече не знаам.. От лятото съм се видяла в чудо с тези нокти Cry Вече и Evelin 8:1 не ми помага... Пия витамини, нямам никакви дифицити... Какво се случва не знам. Дайте някаква изпробвана рецепта, по цял ден съм вкъщи.. Ще опитам всичко.

Бенчита, моите бяха същите месеци наред и се бях хванала в чудо. Реших проблема със смяна на пилата - пак хартиена, но по груба, за да не прилагам натиск при пилене и по - рядко пилене. Имах период, в който все им намирах кусури на формата и всеки ден пилех по малко. Спрях да пиля всеки ден и започнах да се мажа с Biotrade Maxi Balm Балсам за Чупливи Нокти, като не следвах точно указанията. Мажа се и върху лакирани нокти, като наблягам на кожите и нокътя в основата. Също така в момента ползвам заздравител на Ейвън със златни частици и май е добър. От както се мажа с това и със заздравителя не са се цепили повече. Също така изрязах всичко разслоено до дъно.

# 567
  • Prismatica Aerie
Леми! Cupid Всякаква форма ти отива! Но те разбирам, и аз никога не се одобрявам със заоблени нокти.

Познавам дами с гел лак които много се кефят като започне да им личи израсналото и да се забелязва, че са с гел Grinning
Hushed Това го препрочитам за трети път и не съм убедена, че го схващам. Престижно е да си израснал гел ли?

Бенчита - биотин, колаген, стъклена пила и никаква домакинска работа.Blush

# 568
Здравейте, момичета! Сътворих набързо нещо- трябва му слънчице, но го изтървах Grin

# 569
Georgieva, бях му хвърлила око на този заздравител от Ейвън.. Ще го поръчам, благодаря 🤗
Catalano, това с домакинската работа ми се вижда мираж.. Само като се сетя по колко пъти мия на ден.. Но и преди съм била така и проблем с маникюра не съм имала, даже по принцип са ми супер твърди. Колаген мисля да пробвам и заради кожата. Благодаря 🥰

Общи условия

Активация на акаунт