Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 398
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 1 965
В тоя прингълс, май само аз не мога да въведа код; кажете каква е фатката?
Пробвах през хром, файърфокс и мобилен вариант- не става Sad
Въвеждаш и L ако ти дава че е непълен

# 1 966
  • София
И аз идвам да кажа за ваучера на СпортДепо. Ами нелепо е това. Вярно, че не инвестираме нищо в това колело, ама 130000 заека за 30лв. 10лв=43 333 заека. При ЕМАГ 10лв=55 000 заека. А Фантастикото даваха 10лв=18 000 заека. И къде, къде по-лесно и бързо да инвестираш тези пари веднага във физическия магазин. Дори и сега с тези ограничения.

# 1 967
Сигурно ще върнат озон и стор за по 100 000. Докато ги събера пак ще изчезнат и другия път ще са 200 000, тогава вече ще ги оправя във всичките им медии. Laughing

# 1 968
То да ми пуска всеки ден по 5 или 25 000, ще ги събера. 😂 Не стига, че им генерираме трафик и наградите са от рекламодатели, ами и някакви почти недостижими точки искат.
В Т Маркет има намалени Орео с 20%, големите са.1.99 лв, малките по 0.79 лв. Мислех да взема два големи пакета, ама става 3.98 лв, пък и нямаха вкус Брауни, отказах се.

# 1 969
  • София
И мен почнаха да ме дразнят тези зайци. Колелото над 500 въобще не ми дава, а офертите изчезват. Ами определено вече губя интерес и не ми се занимава с тях

# 1 970
Игра на Ариел с покупка от определени магазини в страната. Наградите са перални АЕГ:
https://ariel.pg-promo.bg/game?id=23

# 1 971
Бих се включила,с ариел пера от години,но за съжаление в нашия град няма участващ магазин.

# 1 972
В тоя прингълс, май само аз не мога да въведа код; кажете каква е фатката?
Пробвах през хром, файърфокс и мобилен вариант- не става Sad
Въвеждаш и L ако ти дава че е непълен

Буквата я въвеждам, но след като дам да въведе, започва да се върти кръгчето с часове..и нищо не се случва.Persevere

# 1 973
Мен пък ме изтеглили за ваучер 1000 лв. за екскурзия от Лидл. Laughing Регистрирах една бележка, щото така или иначе пазарувах. Сега се зачетох какво съм спечелила - едно голямо нищо. Satisfied
Въобще няма и да го заявявам.

# 1 974
  • София
А защо? Все ще се оправи положението и пак ще се пътува. Тъкмо ще имаш стимул да изтърпиш карантината по-леко с мисълта за някоя екскурзия.

# 1 975
Не мога да разбера как така ще спечелиш 1000лв само от 1 бележка има хора които и 50 бележки регистрират и нищо и ти накрая ще кажеш майната му! А и ваучера може да се заяви до 31 март 2021 година до тогава ще се оправи положението!

# 1 976
Не заради карантината, той важи една година. Обаче агенцията, която го дава предлага само скъпи екскурзии в чужбина. Дявол на магаре.

# 1 977
  • оттам, откъдето започва България
Бих се включила,с ариел пера от години,но за съжаление в нашия град няма участващ магазин.

В момента не пера с Ариел, но нямам и
Игра на Ариел с покупка от определени магазини в страната. Наградите са перални АЕГ:
https://ariel.pg-promo.bg/game?id=23

"Чл. 8. Награди
Наградите са:
14 броя Перални машини AEG L6FBI27W
Във всяка една от участващите търговски вериги, Организаторът ще предостави по една перална машина, а в по-големите от тях, броят перални машини ще са две."

117 магазина - 14 перални?

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 22:53 от didka ®

# 1 978
  • Пеликания
Еми това е късмет. Може да го подари ако иска.
В общите условия пише, че може да се използва и за почивка в България.

# 1 979
  • София
Мен пък ме изтеглили за ваучер 1000 лв. за екскурзия от Лидл. Laughing Регистрирах една бележка, щото така или иначе пазарувах. Сега се зачетох какво съм спечелила - едно голямо нищо. Satisfied
Въобще няма и да го заявявам.
Честито, мой съвет /не искан /ти си го заяви, че след няколко месеца може друго да мислиш Blush

Общи условия

Активация на акаунт