Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 364
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 1 980
Не очаквах такива мнения. Агенцията предлага само скъпи екскурзии в чужбина. Наистина дявол на магаре ще излезе, ако се възползвам. Ще ми дадат 1000, но ще трябва да доплатя няколко пъти по-висока сума.
И аз така в първия момент се зарадвах, но като започнах да чета и ми потънаха гемиите.
Пп Ваучерът е поименен, не мога да го подаря.

# 1 981
  • Пеликания

# 1 982
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Коя е агенцията?

# 1 983
https://www.starstravel.info/bg Това е агенцията, и на мен ми стана интересно. Заявете си ваучера, нищо не губите. Може сега да нямат оферти за България заради положението (примерно). Или след някой месец да пуснат хубава промоция. Или да спечелите от тотото и да отидете на Малдивите. Grinning Наистина си е късмет. Честито! Simple Smile

# 1 984
Утре ще звънна до агенцията да проверя за какво става въпрос. Мислех днес да звъня, но се отказах. Може да имат и други оферти, освен скъпите на сайта. StarsTravels е агенцията.

# 1 985
  • София
Утре ще звънна до агенцията да проверя за какво става въпрос. Мислех днес да звъня, но се отказах. Може да имат и други оферти, освен скъпите на сайта. StarsTravels е агенцията.
Миналата година някой тук или в лидълската тема беше спечелил и каза, че не само тези екскурзии в сайта. Казваш къде искаш да пътуваш и те ти организират полета и хотела за тези пари. Нещо такова обясняваше, че тогава всички се възмущавахме на офертите в сайта.

# 1 986
Разгледай им сайта преди да се откажеш от ваучера. Иначе аз съм насреща за преотстъпване😀 Те просто НЕ предлагат пакетни, а индивидуални пътувания.

# 1 987
  • Велико Търново
Моя колежка спечели миналата година. Използва го есента до Флоренция. Доплатиха минимална сума. Наистина агенцията им организира всичко и по тяхно желание. Пътуване със самолет, три нощувки, едната от които в Болоня, включително и билетите за влак от Болоня  до Флоренция.

# 1 988
# 1 989
Колко зайци открихте?

# 1 990

Зайците са 9 и са скрити в 360 градусова снимка Simple Smile

# 1 991
  • София
Зайците са 15 и са скрити дори в дърветата. Като се открият всичките изписва поздравления

# 1 992
  • София
Зайците са 15 и са скрити дори в дърветата. Като се открият всичките изписва поздравления
15 заека ще раздадат, иначе скритите са 9.

# 1 993
# 1 994
Да, 9 са. Зациклих малко на последното, но го открих.

Общи условия

Активация на акаунт