Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 233
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 250
И при мен се случи същото в ДМ Хасково, били им свършили наградите, а точно беше започнала промоцията. Не ми се разправяше, защото мъжът ми беше с мен и ме погледна с такъв поглед 🤨. Зачудих се защо им стои рекламата, ама нали взех и обичайните дезедоранти и крем и викам "все тая" 🙄

# 2 251
  • при късмета
И в ДМ и в Лили като пазарувам за някаква игра, предварително питам дали са налични карти, ако е с тях. Така изобщо не могат да ме поставят пред свършен факт, че няма, като вече са маркирани. Ако е с покупка на марка, пак предварително карам някой служител да ми обясни, защото са имали и подвеждащи флаери. Или често на касата момичето нищо не знае и пита някой друг. Като се поинтересувам от играта предварително,преди да стигна до касата, каквато и да е играта, не могат да ми кажат после, че не е така. Така практикувам там, защото и на двете места, често некоректно провеждат игрите. Аз пък нямам проблем да върна дори маркирани продукти, ако подвеждат, но предпочитам да си го спестя

# 2 252
  • София
Пишете на Nivea в Instagram. Изключително отзивчиви и отговарят бързо. ДМ и Лили са почти винаги некоректни в игрите със скреч карти
На мен в първия ден на играта ми казаха, че нямали награди...

# 2 253
Днес три капачки общо - 2 ваучера от пет и 1 от 10 лв. А вчера една приятелка ми прати код и имах 5 лв. Вече събрах 105 лв.  от макс 40 коли 😀

Скрит текст:

Ако са на един профил обаче, не може повече от 100 лв.

"С участие в Промоцията може да бъдат спечелени ваучери на обща стойност 100 лева с ДДС от един участник в Промоцията."

# 2 254
  • Пловдив
didka®, да на igra@bg-mama.com

# 2 255
И аз винаги първо питам за скреч карти в игрите на ДМ и Лили. Последния път в Лили пазарувах и участвах и в играта на Нивеа и в тази на Голдън Роуз. За едната дори не знаеха, защото беше в началото. Иначе нямаше никакви проблеми. Само дето едната карта беше "опитай пак", но това не беше по тяхна вина. 😂

# 2 256
  • София
Колко хора играят това Givvy?! Реално ли е? Защото точките не ги отчита съвсем точно; едно лице очевидно печели най-много и за началото на седмицата вече има участници с по 1К точки... Или има нещо за напредналите играчи, което аз не виждам или...?!

# 2 257
  • оттам, откъдето започва България

Предполагам си писала igra@bg-mamma.com  С две mm.

# 2 258
На мен ми се е случвало от абв да ми връщат имейл за недоставена поща, съответно аз упорито да го изпращам 5-6 пъти и да се оказва, че е доставено толкова пъти. Уверете се, че мейла е коректен и добавете текст отдолу, че Ви връща такъв имейл и ако може да потвърдят получаването. Някъде имаше опция и за автоматично потвърждаване при отваряне на писмото от получателя. Аз в моя случай преди време ги потърсих във фб, тук не знам дали има алтернатива.

За Лили ми се случи последно, като бяхте споделили за козметични несесери към 2 душ-гела Палмолив - питах предварително, но накрая ходиха в склада да издирят и бяха останали само мъжки. Grinning И получих такъв... Но в други два магазина изобщо нямаха и ми стана странно, предвид че и не бяха особено любезни.

За Givvy - оказа се, че тази жена, която е и печелила 3 награди до тук и има най-много точки - явно е канила доста хора, вкл. по групи във фб, защото и една позната е разбрала от нея за приложението. Изключително много точки има, явно и късмет да я изтеглят, нз как ги е събрала... Аз убивам време засега, ще се пробвам още известно време.

# 2 259
  • София
До кога е играта на МySparx и FD? Аз още не съм се включвала. А в другата на КК пробвах някъде 4 пъти без успех и последните 2 пъти не съм ходила специално да търся коли с кодове и съм купувала без, понеже вече пазарувам на квартално ниво.

# 2 260
И аз като купувам продукт за някоя игра със скреч карти, първо питам, вече няма значение магазина, ако ми отговорят, че нямат карти или награди - не купувам. Няколко пъти така на касата ми казват, ми нямаме карти/награди - връщам продуктите Smiling Imp изобщо не ме интересува дали вече са маркирани /знам ужасна съм/
с това ИП не успявам да се включа във всички игри, които искам - МРЪН
днес чакаме ли някакво теглене

# 2 261
  • София
alex99, благодаря за информацията. 5-те лева са на акаунта на мъжа ми. Ще регистрира вече той

# 2 262
И аз като купувам продукт за някоя игра със скреч карти, първо питам, вече няма значение магазина, ако ми отговорят, че нямат карти или награди - не купувам. Няколко пъти така на касата ми казват, ми нямаме карти/награди - връщам продуктите Smiling Imp изобщо не ме интересува дали вече са маркирани /знам ужасна съм/
с това ИП не успявам да се включа във всички игри, които искам - МРЪН
днес чакаме ли някакво теглене
Сещам се само за Милка

# 2 263
От фейсбук:

Bosch Home
5 минути ·

Различни прахосмукачки, една универсална торбичка! Дишайте с лекота, защото PowerProtect отстранява до 99,9% от фината прах ---> http://---shoretner923-3aP5W7O
А вие използвате ли торбички и какви са те? Отговорете с коментар до 31 март и 5 от вас ще спечелят 10 пакета ароматизиращи перли за прахосмукачка. Simple Smile

https://www.facebook.com/BoschHomeBulgaria/?__tn__=kC-R&eid= … ef=nf&__xts__
  • =68.ARB86npy0uokoI11SeWKZTc8c41w9sE3RFBTGXTeHut7qZN2A_ZDZDPo_IT2TZyuX64a9_znKxL4soqfEgGdQXvqd8_b0-59dLkUp9OJnP1__d4fkdtKpWaKYXaCAcufXPfrhF_n0AfzWkpcuTCf1Fbyg2u6hUVfiswH7aNd0s10JYr2PG6YtEMbng5LffnIHNHz9nOpyfWlqkDniwKeU7yGyjA-b2djsStd0nBPVMaLrep_Eke2sDE0pjp4qV0J7X2Om4iNikEMm-iFR0p0wglfkV1SBvhCGhxfZrsVQ0FZjQBetw3ZxdHQbI66XB-dJRLAJgFbOsV5qpy2Mx8EzEoujwN2Nb1Lk6dvL0WZwIbz4YjOZ45_6dkAtbSlusSbM7qRog

# 2 264
  • Пловдив
Обадиха ми се  от Радио N- Joy , че печеля награда!!!Толкова се зарадвах , че не попитах каква😀Дано счупих най- накрая каръка!

Общи условия

Активация на акаунт